Çok mutsuz. Ben Sürünüyorum o halde mutluyum bu yüzden onu bırakamıyorum mutlu olsun istiyorum ama yordu. Bazı yerlerde haklı ama düzen adil değil diye kendimi mı keseyim. Ben 172yim aynı boydayiz yanında delikanlı gibi hissedemiyorum diyor?
Erkek arkadaşım çok umutsuz değil mi ne kadar destek versem de yoruldum artık napayım?
Dedikleri yanlış olmasa da böyle konuşunca da hiçbir şey değişmeyeceği için mutlu olmaya bakması lazım. Senin gibi sevgilisi var çok mutlu olması gerekirken ne desem boş bu çocukla gitmez böyle 7/24 sıkıntı ne ya :)
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne zaman tartissak hayatın kötülüklerinden bahsediyor aynı boydayiz sorun değil kalbini seviyorum onun, ben kendimi delikanlı hissetmiyorum diyor.
Ya yanlış anlama ama ergen gibi havalarda erkek arkadaşın sanki hepimiz toz pembe hayatı var. Sen sıkılırsın sürekli aynı muhabbet ben olsam sıkılırdım en azından sürekli sıkıntı. Hayata bir kere gelmişiz mutlu olmaya bakacağımız yerde senin sevginin isyan peşinde :))
Güçlü erkek, güçlü erkek.. Erkekler toz pembe yaşamıyor ki zaten bu hayatı, kadınların bu tavrı tek başına birşey ifade etmeyebilir ama, adamın zaten halihazırda bir derdi varsa, örneğin travmaları varsa, duygusal ihmal vs varsa ekonomik problemleri varsa, üstüne bunu kaldıramıyor, o kadar güçlü değil erkekler yani.. Ayrıca bu kriter, kadınları objeye de dönüştürebiliyo, mantık olarak güce tapan bir varlık gibi görüyorlar.
O kızlar beni ilgilendirmez ki, kadınlarla derdi de yok kız arkadaşından eski kendi ayrılmış ben hep yanında oluyorum güçlü olmak zorunda değilsin ama bu süreç benim de zorlandigim süreç başımda çok olay var ama dik duruyorum basım çok dik yoruldum biraz görüş için teşekkür ederim ☺️
Rica ederim ama, erkek arkadaşının böyle bir kompleks kazanmasındaki sebep, sürekli çevresinde gördüğü kadınların yanındaki erkeklere kendini fiziksel kıyaslaması olamaz mı sence? Durduk yere, 1.72 boyla delikanlı mı olur yaa demez çünkü.. Delikanlılık, erkeklik tabi ki boyla posla ölçülcek birşey değil ama, bu popüler kültür, sosyal medya, insanların rekabeti, sağlıklı bir insanı bile böyle takıntılara uğratabiliyo maalesef.
Evet öyle ben boy pos umrumda değil valla ben uzun bir kızım mesela beğenmeyen de olur ama ben begeniyorsam veya Allah böyle yarattiysa bişey demek düşmez insanlar terbiyesiz haklisiniz