annem ve ben yokken oluyor.
erkekler cevap atmasın, bayan arkadaşlarım yardımcı olmasını istiyorum.
burada erkeklik taslayanlar abimden ne farkınız var?
bakınca türkiyede öz kızına tecavüz edenler var. Ama belki abin değil annendir karıştıran ya da ben öyle umuyorum. İnş öyledir o kadar abazalaşmamıştır abin. Zaman kötü...
bak ne yap biliyor musun şeffaf yapışkan kağıt bul onu dolaın yanına felan yapıştır ordan açan olup omadığı belli olur açılırsa etiket yerinden kalkar belli olur.
ilk eline gelen camasırı kendi tarzında bir sekil vererek katla baktın bozulmuşsa gecmiş olsun
öyle yapmıyorum zaten farketme nedenim bundan. dolapları ayırmış olsam karıştırdığını öğrenmiş olduğumu anlarmı?
dolabımı ayırmış olsam sonuçta aynı evdeyiz bir işe yararmı?
teşekkür ederim
Mumkunse dolaplarinizi ayirin, cunku boyle hic uygun degil
Cevap
23Cevap
Yok bizde hiç öyle bir şey olmaz bizimde yan yana çekmecelerimiz ama karıştırmaz hiçbir zaman. Belki annen filan bir şey arıyordur yani neden abin böyle bir şey yapsın ki? Art niyet yükleme bence hemen
benim abim de ara sıra bakardı. itiraf etti sonra. her erkek merak eder ensest fanteziler kurar. önemli olan bunun seni rahatsız etmesi. ben rahatsız olmuyordum çünkü biz çok yakındık. hatta ben g-string aldığımda ona göstermiştim dalga geçip gülmüştük. bazen o benim çamaşırlarımı yıkar ütüler koyardı. ama sen rahatsıSan konuş ama önce emin ol. başka kim yapmış olabilir? başka yapacak kişi yoksa uyar
erkekler cevap vermesin çünkü işim kızlarla
annem kesinlikle değil çünkü ensest fantezim abimle.
Bence abin sen yokken çamaşırlarına bakıyor kirlileri bile hatta koklayarak masrtrbsyn yapıyor olabilir
Abinden şüphelenmen beni şaşırttı. Abin hakkında düşüncelerin salt bu olayla sınırlı değil sanırım?
abin ile çamaşır çekmecelerinizin alt alta olmasıda garip durum aslında
Kıyafet dolabımı karıştırır da çamaşır çekmeceme dokunmaz.
Dikkat et evde onla yalnız kalma. Bu abin olacak okuduğu ensest hikayelerden baya bir etkilenmiş. Dikkat et diyorum sana.
kilit koy kanka kesin çözüm :)) belirlediğin bir çamaşırı mesela tanga olabilir katla senin istediğin gibi sonrasına bak :)) abinde tam bir şerefsizmiş yani kusura bakmada kardeş l*n bu şerefsiz.!
Abin değil bence, bu konu üzerine çok düşüncelere dalma!!
Abin olup bunu duysam seni hunharca doverdim. Vesvese bunlar paşam cok taklma böyle seylere isine gucune bak
Kilit yaptorabilirsin benim de kardeşim var. İnan böyle bir şeyi hiç yapmadım. Ayıp bişey bu yani
ayıp ve korkutucu.
Peki neden abini düşünüyorsun belki annem karıştırıyor olabilirmi?
demekki gördüklerim ve duyduklarım doğruymuş. annesinin ve kız kardeşlerinin çamaşır resmini yollayanlar oluyordu inanmıyordum ben
biri bu sitede
Sen ciddi misin😳
@sedatoprak222 iiki tane var Benin bildiğim burada
Kardeşleri ile birşeyler yaşayanlar mı?😳
Çok garip gerçekten
İnsan kardeşinin tangasını dantelli südyenini karıştırırmı abini buradan kınıyorum pamps
Öyle bir şey yapıyorsan gitsin bir yer de sessizce ölsün
Yanlislikla olmamis ise gecmis olsun ama takip et kotuye yormadan deneme yap
Zaten abinle senin esyan ayni yerde olmasi yanliş bence yerini degis bu dusuncen kaybolur
Abin senin iç çamarşılarına baktığını kastediyorsun?
abine söyle bir sevgili edinsin.
Abin kaç yaşında sen kaç yaşındasın..
Ben biliyorum ama bayanlara sormussun sadece
Dolabını ayır.
Belki annendir?
annem ve ben olmadığım zamanlar farkettim caanm
yazık üzüldüm :/
Kedidir kedi
hüsnü kuruntu
Töbe töbe.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar