Ev arkadaşım erkek 5 aydır birlikte yaşıyoruz yani şu ana kadar çok sorun edecegim ya da suphelenecegim bir sey olmadi gayet iyi anlaşan iki arkadaşız. Fakat dün akşam çok şaşırdığım bir durum oldu onun odasına pek girmem ama bir defterim vardı belki lazım olmuştur da almıştır diyip onun odasına baktım ve yatağının baş tarafında alt kisminda benim iç camasirimi bulunca çok kötü oldum hala da kendime gelebilmiş değilim ustelik kirli sepetinden alınmış hem de alınmış diyorum çünkü onun oraya nasıl gitmiş olduğunu düşünüp başka yanıt bulamıyorum yani beni aydınlatır misiniz gidip soramıyorum da bu ne demek anlayamıyorum ne tepki vermeliyim ya da vermemeli miyim bilmiyorum bir insan bunu neden yapar ki yani cok sacma ne işi olabilir benim külotumla ayrıca gayet medeni bir insandır bu yüzden güven de verirdi bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kadın ve erkeğin ev arkadaşı olarak yaşaması olayı ilginç gelir bana. Hormonsal gelgitler, aynı evde yaşarken karşılaşılan (yanlışlıkla, istenmeden ya da bilerek) frikiklerin etkileşimleri, eve getirilen partnerlerle geçirilen zaman vs.
ateş ve barutun birbirine çok kısa mesafede muhafaza edilmesi gibi bir şeydir.
büyük olasılıkla da ev arkadaşlığı FB ya da sevgili moduna evrilir. Buraya kadar sorun yok ama bir erkek kirlilerin arasından bir külot alıp bunu yatağının kenarında bırakıyorsa, bunu mast materyali olarak kullanmıştır. Ter kokan kirli çamaşırı koklayarak tahrik olan bir erkeğin damacana sevdalılarından çokta farkı yoktur. Böyle psikolojisi sorunlu bir tiple aynı evde yaşamak çok sağlıklı olmayabilir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı evde yaşadığınıza göre normal, oda bir erkek, bir bayan ile aynı yerde ne kadar dayanabilir. Etkilenmemesi mümkün değil, ne kadar yakın veya efendi olursa olsun, bir müddet sonra arzulayacaktır, arzulama olmasa o kötü, Bir erkek kızı arzular, Sende az isteğin varsa konuş, gel al külotu de, ne yapacak o zaman, belkide sarılacak kimbilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani illa etkilenmek zorunda mi saçma bence
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin doğasında vardır, evet illa etkilenecek.
Bir atasözü, Ateşle barut yan yana durmaz.
Herkes buraya toplanmış işte dinden falan bahsediyor komik bir durum :d Abi kızın ailesi modern demek ki izin vermiş veya olmayadabilir. Din din din her yerde gösteriş bu içinizde yaşayın herkesin günahı kendine sütten çıkmış ak kaşık mısınız? Sana cinsel çekim hissediyor
12 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuhtemelen kirli sepetinden almış. Erkekler kadınların iç çamaşır kokularını koklamayı sever. Bazen fanteziler falan da kurarlar. Senden hoşlanıyor olabilir. Hoşlanmasa bile cinsel bir isteği var sana karşı.
55 Yorumla- +1 yıl
nasıl yanı?
- +1 yıl
Bnde severim sutyen kokusunu
- +1 yıl
Erkekler demen yanlış bir söyleme tarzı olmuş bazı erkekler demen gerekirdi çünkü ben öyle birşeyi asla yapmam midem kaldırmaz 🤮🤮
- +1 yıl
Yani bir erkekle aynı evde kalıyorsun sana birşey yapmadığına dua et. Hadisi şerifte buyuruyor ki bir yabancı bir kadınla erkek aynı ortamda bulunduklarında 3. Arkadaşları Şeytan olur. Vesvese verir.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
72Cevap
+1 yılEvlenmeden aynı evde yaşamayın bizim dinimiz geleneklerimiz var bir erkekle kız aynı yaşayamaz çok günah ve ayıp yapmayın kardeşim kizlar mi bitti dünyada yazık etmeyin kendinize gençlerimiz akıllı masaallah taviz vermeyin dohmgru yu yanlısı ayırt edin
13 Yorumla
Soran+1 yılBiz müslüman değiliz
- +1 yıl
Hangi millet hangi dine mensupsunuz
- 1 yıl
Lan bi git imam kılıklı p e z e v e n k
+1 yılSen kendin söylüyorsun zaten sadece kabullenemiyorsun o seni arzuluyor ve dikkat et sapık ruhlu ve zihniyetli evleri ayırmanı tavsiye ederim aksi takdirde ileriki zamanlarda hayalini kurup yaptığı pisliği gerçeklestirme planları kuruyordur aynı evde yaşamanızda onun için büyük artı sarhoş edebilir ilaç koyabilir ruhun duymaz kendi cocuğuna kendi bacısına kendi anasına hayvanlara ulan damacanaya bilmemnesi kalkan erkek milletinden ne bekliyorsun herkes ayn degil tabiki ama bu gidişat iyi değil son pismanlık fayda etmez biran önce ayır yolları lütfen
17 Yorumla- +1 yıl
senin bence niyetin bozuk
- +1 yıl
@Bergafor35 sacma sapan konuşma kardeşim hemcinsim ne çıkarım geçerim olacak yumuşatmayın birşeyi
- +1 yıl
@salakaşık0000 insanları tanımadan haklarına nasıl böyle atabiliyorsunuz ki? Bence biraz sakin olun ve tavsiye vermeyi iki saniyeliğine bırakın.
- +1 yıl
@Lone_Samurai boş yapma kardeşim yarın öbürgün saldırdı bana işte içirdi kendimde değildim yaptım pişmanım dememesi için hemcinsine yardımcı olmsya çalışıyorum
- +1 yıl
@salakaşık0000 sen boş yapma hayatta her şey senin bildiklerin, tanıdıklarım veya yaşadıklarından ibaret değil
- +1 yıl
@Lone_Samurai kardeşim bu olayın başka açıklaması olamaz körmüsünüz kız
kardeşinin kirli iç çamaşırını bir erkeğin yatağının yanında bulsan ne yaparsın acaba ne düşünürsün empati kurun az - +1 yıl
Yahu kesin sapık tecavüzcü olduğu ne malum belki ezik bir mastürbasyoncu. İnsanları aşağılayıp yargılama kimse ayıpladığını yaşamadan ölmez.
Hayret ya senle beraber yasiyo çamaşır caliyo hadi ayrı. olursun arkadaş olursun ama gizli hayran. olursun o başka. Tanıyan sensin arkadaşını konuşmalarından az çok tahmin edersin çamaşır takıntısı olabilir kimi rengi olsun çamaşır tarzı entel dantel çok etkilenir sana acilamiyo olabilir de aynı evdesiniz. nasil yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEv arkadaşın erkek olunca bir yerden sonra ister istemez olay oralara doğru gider yani. Ateşle barut misali.
92 Yorumla- +1 yıl
nasıl yanı anlamadım?
- +1 yıl
Katılmıyorum, cinsellik temasını farklı seçen bireylerde bu dediğiniz olmaz.
Mast yapmak için almış sana ilgisi var kuzum geçmiş olsun ilaveten o insandan uzak dur
60 Yorumla
+1 yılbence koklayıp mast yapıyordur senle ilgili düşünceleride ola bilir eger ona karşı hoşlantın yoksa bence evini degiştirmelisin
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılbir seyler izlenmis ve akla bu soru gelmis sanirim hahajajsj
41 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılberbat bir durum hem onun hem de senin için
konuşsanız olmaz konuşmasanız olmaz evde kedi köpek var mı onlar götürmemiştirde bir bahane olur işte01 Yorumla
Soran+1 yılOlsaydı iyiydi
+1 yılHer ne kadar sana medenide gelse sonucta karsi cinssiniz ve seninarzuluyo demek kirlincamasirinida koklamak ic8n almis bundan baska bisey dusunemiyorum
10 Yorumla
+1 yılBir erkekle tek yaşayabilen bir kızın iç çamaşırı sorun edeceğini zannetmiyorum uydurma bir paylaşım bence. Şimdi kimse olamazmı demesin arkadaşlar hangi dünyada yaşıyoruz pardon? o hayalimizdeki dünyada değiliz hani bunu farkında mıyız?
62 Yorumla- +1 yıl
Bazı aileler modern demek ki, kızına izin veriyor.
Ya da eve söylenmiyor da hani gece nerede kaldın diye aile sormuyor mu o da muamma.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. sen hatırlamıyor olabilir misin acaba. yani o külot oraya giderken içinde senin de olma ihtimalin var mı diye düşünüyorum. sarhoştum hatırlamıyorum cinsinden. :))
demek ki çok da medeni değilmiş :) kamera bile koymuştur o sağa sola.00 Yorumla
+1 yılYani bir erkekle aynı evde kalıyorsun sana birşey yapmadığına dua et. Hadisi şerifte buyuruyor ki bir yabancı bir kadınla erkek aynı ortamda bulunduklarında 3. Arkadaşları Şeytan olur. Vesvese verir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. O giyilmis külotlara çoraplara ne para verenler var senin haberin var mı bunların hastaları var fetişcileri koklayıp bosaliyor manyaklar
02 Yorumla
Soran+1 yılDeme ya bunu deme
+1 yılhala devam mı :d
https://www.youtube.com/embed/RusSL-vhJmw12 Yorumla
Soran+1 yılYok artık ksbvxbxnxj
- +1 yıl
Kadınlarla "arkadaş, kanka" olan erkeklerin %90'ı erkek gibi kadına yürümeye çekinen tiplerdir hadi eyw
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir insan neden göt kokusunu koklamak ister ki üstelik tabi ki mast için almıştır
47 Yorumla
Soran+1 yılBunu düşünmek bile istemiyorum ya
- +1 yıl
Cinsellik? Koku tahrik edicidir herkes öğğ yazar da kadın ve erkek parfümleri bile tahrik etme üzerinedir.
- +1 yıl
@Master81 o seni alakadar etmez, sen kim oluyorsun ki insanları sapık ya da ruh hastası diye damgalayabiliyorsun? Sen kimsin, vasfın ne ki? Bunlar fantazidir, kimseyi asla yargılayamazsın, anlayışlı olmak zorundasınız. Herkesin fantazisi ve beğendiği şeyler kendisine göredir. Fantazidünyası sınırsızdır. Herkes sizin beğendiğiniz şeyleri beğenecek veya herkes sizin doğrularınızla yaşayacak diye bir kaide yok.
- +1 yıl
@Lone_Samurai doğrular yanlışlar vardır.
Bok bok gibi kokar. Bunu beğenmek sağlıklı insanın yapacağı bir şey değildir.
Kirli çamaşır kirli kokar. Bunu beğenmekte bok kokusunu beğenmeye benzer.
Böyle tiplerin benzerleridir damacanaya hallenen tipler.
En önemlisi de sahibinden gizli olarak kirli çamaşırı alıp koklamak sapıklıktan da ötedir, tecavüz edecek bir zihniyeti vardır. Gizli gizli külodunu alıp koklayıp 31 çeken ruh hastasından her şey beklenir. - +1 yıl
Defterin degil de ic camasirin lazimolmus anlasilan, kim bilir ne kadar attirmistir seni dusunerek
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misiniz yoksa dalgasına mi yaziyorsunuz
+1 yılBence hemen art niyet arama kendi çamaşırını alırken arada gelmiştir belki
04 Yorumla
Soran+1 yılFarklı ihtimaller de düşündüm ama bilmiyorum yaa
- +1 yıl
Ne zamandır arkadaşsınız
- +1 yıl
Yıkanmış olsa temiz olsa tamam diyecem kirli kardeşim kirli kendi kirlilerini alırken senin Kirlin araya kacmıs diyelim bu neden iç çamasırın ve neden yatagin yaninda makinada koridorda veya salonda degil veya dolapta neden copar degil mesela
- +1 yıl
@salakaşık0000 öyle görünüyor ama düşmüştür bişey olmuştur. Düşük bir ihtimal * olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı. Çamaşırlarında meni var mı.
Yoksa yanlışlıkla almıştır
Aynı evde kalmanın, faydaları10 YorumlaNasıl erkek arkadaşınla yaşıyorsun sevgilin olmuyor mu hiç
10 Yorumla
+1 yılBelki de kadınsal eğilimleri vardır. Denemek istemiştir. bilmiyorum ,çok sıkıntılı.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi bunu kibarca nasıl derim bilmiyorum ama arkadaşınız fantezilerinde sizi düşlüyor olmalı.
15 Yorumla- +1 yıl
Bu durumdan rahatsız olduysanız en hızlı biçimde, uygun bir dille tavrınızı belirtmeniz gerek.
- +1 yıl
@sena247 sahi oldu mu swhjj ^_^
- +1 yıl
@sena247 hahaha ya olay da çok fena üzüldüm ya. Kadınlar keşke bana veya benim gibi iyi niyetlilere de güvense, hep hayal kırıklığı yaratan insanlara güveniyorlar :/
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılson cümleni anlamlandıramadım.
saçma ne işi var benim külodumla diyorsun ya adamın epeydir bu düşüncesi var yaptı ya da o an azgındı sana meyletti.
kokunu içine çekmek istemiştir olan bu kısaca.00 Yorumla Koklayıp Seni hayal edip senin Ten kokunla mastürbasyon yapmıştır
00 Yorumla
+1 yılSeni gib mezse birşey demiyorum 31 malzemesi olmuşsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAteşle barut yan yana Durmaz çocuk barutu patlat mak istiyor artık demek ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. erkek olunca bir süre sonra canı cekmiştir.. mast. icin almıştır
00 YorumlaIhtiyaci olmustur dicem ama kokan bir camasira neden ihtiyac duysun ayrica sen gece gidip yanina yatmayasn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTuhaf bir durum oluyor bende bir yakınımın odasında bulmuştum.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazacak olsam görüşte yazardım demi?
- +1 yıl
Sutyenini mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce iç çamaşırın sonra sen kendin İç çamaşırı olmadan o yatakta olacaksın ;) ne işin var elin adamlarıyla aynı evde? Ne bekliyordun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılinsanları tanıyamazsın öyle hemen, demekki senin iç çamaşırını görmek istemiş, belkide seninle ilgili olarak fantezileri var
00 Yorumla
+1 yılNormal bir durum farklı cinsler aynı evde kalamaz net
10 Yorumlaartık demekkı arkadas degılsınız fuckbody yolunda gıder bu ıs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCamaşırın seksi bişi miydi? Eğer öyleyse kendi almıştır kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun aydinlatilacak yolu yok.. sana halleniyor iste.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMedenice osbir çekmiştir. Boşver bilmezden gel. Medenice devam edin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvli değilseniz neden aynı evde beraber kalıyorsunuz?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlamaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendin onunla aynı evde yaşamayı sorun etmiyorsun ama iç çamaşırı mı sorun oldu. Merak etme ilerleyen zamalarda kendini de onun odasında bulursun.
00 Yorumla
+1 yılkendisi giymiştir gay olabilir gizli
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarim
- +1 yıl
Muhtemelen öyledir çünkü erkekler tanga giymeyi sever tabi tangaysa
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılcanı seni çekmiştir umudu külodunda bulmuş yazık :D
00 Yorumla koklamıştır o veya paylaşanlar var göyle reklam ediyor lar
00 Yorumla
1 yılEv arkadaşın erkek bir kez kadınla erkek arkadaş olmaz yeme bizi.
00 Yorumla
+1 yılSeni iç çamaşırın ile fantezini kuruyor
Hem kokmuyor iç çamaşırını hem mast yapıyor01 Yorumla- +1 yıl
Hem kokluyor, hem mat yapıyor, fantezi iste
+1 yılMedeniler tahrik olmuyor mu? Kuşu ötmüyor mu?
En medenisi bu işte
Ateşle barut yan yana durmaz
Yakında gelir saldırada bilir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence git ona sor en basiti rahatca cevap verirse doğru söylüyordur endişeliyse yalan
31 Yorumla- +1 yıl
Ayneb
Gizli Üye(36-45)+1 yılİç çamaşırını bile burda paylaşıyon ya hrlal yani 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin onda gözün yoksa direk evleri ayır yoksa çok daha üzüleceğin şeyler olabilir sevgili değilsen erkekle kızın ev arkadaşı olması bile çok aptalca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence mast için aldı. Seni gözetliyordur belki de
50 Yorumla
+1 yılBir şeylerin arasında kalmıştır dert etme
10 Yorumla
+1 yılMast yapmış senin iç çamaşırınla çok belli bacım
10 YorumlaDikkat et bence bişey yapabilir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 947 cevap paylaştı. Seni hayal ederek mast yapmış
00 Yorumlamast yaparken kulanıyor başka bişey oolamazda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bir kızla eve çıkmadın ki?
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla konulu p*rno film izliyorsunuz gençler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılkoklayıp koklayıp seni hayal ediyor. gerçek bu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılKokunu içine çekip hayal ederek mast yapmıştır
00 Yorumla Koklayarak mastürbasyon yapıyor çok bariz belli.
00 YorumlaHata sende erkekle ayni evde kaliyosun
00 Yorumla
+1 yılTeyzem canlandı gözümde şu an :))))
00 Yorumla
+1 yılEv arkadaşınız bir nesneye halleniyor durum kötü
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İç çamaşırımı ev arkadaşımın odasında buldum, bu durumda nasıl tepki vermek doğru olur acaba?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler