Kayinvalidem iç çamaşır cekmecemi kurcalamis?

2 buçuk yıllık evliyim Kayinvalidem şehirdisinda yaşıyor ve geldiği zaman dolayısıyla zaman zaman bir hafta kadar bizde kalıyor. Benim kaldırıp unuttuğum Günlerdir arayıp bulamadıgımız bir evrak için yeniden evi ararken kayınvalidem ben onu görmüştüm deyip iç çamaşır cekmecemin icinde olduğunu söyledi ve gizledigim yer aklima geldi. Çamaşırlarımın olduğu cekmecemin köşesindeki kağıtları nereden biliyor anlayamadım. Geceleri onun yattığı oda yatak odamızın caprazinda kalıyor ve odalar birbirini görebiliyor. Biz uyumadan kapısını kapatsak da ısrarla açık buluyoruz. Eşim artık geceleri önce ben gireyim annemin kapisini kapatayım diyor. Deliriyorum kapıyı aciyoruz kaynanam uyumamış. Bariz gorunuyor. Aşırı rahatsız oluyorum eşim de annesine bir şey diyemiyor Amacı ne olabilir? Artık ben konuşmak istiyorum. Onu bozmadan nasıl tepki verebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Bizi dinlediğini düşünüyorum ve bu bana rahatsizlik veriyor. Yatak odamizi bu kadar merak etmesi normal mi? Biz odaya girmeden onun kapısını kapatıyorsak anlaması gerekmiyor mu? Cidden kafayı yicem.
Kayinvalidem iç çamaşır cekmecemi kurcalamis?