Annem ve babam abimlere yatırım yapıyor?

Arkadaşlar biz 5 kardeşiz 3 kız 2 erkek. Bir abim evli. Babamla annemin yıllarca çalışma sonrası birikimleri vardı. O birikimle 2 abime onlar adına ev aldılar. Kız çocuklarına bir çöp bile vermediler. Abim o paradan bize bişey alınırsa kıyamet koparacağını söylemiş babama. Bide kalan olursa eşinin erkek kardeşleriyle bir iş yeri açmak istiyormuş. Çok zoruma gidiyor bilmiyorum kız çocukları çöp mü yani? Annem babam hasta 1 kere onlarla hastaneye gelmediler yeri geldi yatağa düştüler biz 3 kız kardeş pervane olduk başlarında. Benim nişanlım karşıladı bir çok şeyi. Ama benim çeyizimde bile 1 toplu iğne ucu kadar katkıları yok. Kayınvaldem her fırsatta dile getiriyor oğlum olmasa çeyizin olmazdı 1 tabağın olmazdı bilmem ne. Gerçekten keşke doğdum gün beni ve diğer kardeşlerimi çöpe falan atsalardı. Madem kız çocuklarının değeri yok neden doğar doğmaz öldürüp atmıyorlar bi köşeye. Baktığın zaman erkekte el kızıyla evleniyor. Benim annem babam 1 gün bile rahat rahat gidememişlerdir oğullarının evine çünkü yengem kolay kolay izin vermez. Ona rağmen herşeyi onlara yapıyor bizimkiler.
Annem ve babam abimlere yatırım yapıyor?