Aile & Toplum İnançlı mısınız? Neye inanıyorsunuz? İnancınız için ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sadece söyleyin. Güncellemeler+1 yıl Düşünceniz ne İnançlı mısınız? Neye inanıyorsunuz? İnancınız için ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
günselll Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. bizi her şeyi evreni yaratan tek olan Allaha inanıyorum 1 0 Yorumla
KSNamusBekçisi Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 88% +1 yıl Yarı inançlı yarı şüpheci 0 2 Yorumla Soran +1 yıl o nasıl oluyor Yorumla KSNamusBekçisi +1 yıl Dine ve dinlere karşı şüphelerim var Yorumla
Jackhead Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Agnostisizm 0 5 Yorumla Soran +1 yıl yani Yorumla Jackhead +1 yıl Kararsız şüpheciyim. Yorumla Soran +1 yıl septisizm ya da skeptisizm oluyor o zaman Yorumla Jackhead +1 yıl bilimsel olarak kanıtlanamıyor gibi şüphe içerisin de belirsizlik işte Yorumla Jackhead +1 yıl septisizm ve agnostisizm inanç sayılmaz yine de Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Paraya inanıyorum 0 0 Yorumla
Jskskdkdj3 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl İnancım yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl düşünce durumun ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bizi her şeyi evreni yaratan tek olan Allaha inanıyorum
Yaratıcıya inanıyorum.
Yarı inançlı yarı şüpheci
o nasıl oluyor
Dine ve dinlere karşı şüphelerim var
Inançlıyım. Bahai'yim
Agnostisizm
yani
Kararsız şüpheciyim.