• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Türk erkekleri anlatıldığı kadar ana kuzusu mu?

---Vavvveylâ---
---Vavvveylâ--- Takip Et
Guru Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
108
Yapay Zekaya Sor
Kızlarımız genellikle erkeklerimizin ana kuzusu olduğundan şikayetçi. Peki sizce söyledikleri kadar Türk erkekleri ana kuzusu mu?
Erkek Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hepsi değil aslında ama Türk toplumunda annelerin kutsal bilinmesi üzerine ve evdeki ilk aşkı anneleri olduğu için, ilk karşı cins olarak tanıdıkları kişi anneleri olduğu için ilk aşkları anneleri oluyor bence. Ama evlilik çağına gelmiş hayatına bir kadını almış ve hala ana kuzusu gibi davranması çok saçma. Benim sevgilim de böyleydi biraz aşırı değildi annesinin sözünden çıkmamazlık gibi biseyi yoktu ama yine de annesi onun herşeyiydi benle annesini kıyaslardı bazen ve annem senden daha önemli benim için derdi. İkinizin yeri de çok ayrı ne o senin yerini ne sen onun yerini tutabilirsin dese haklısın annen çünkü ben de senin sevgilinim dicem. Ama gelinle kaynana arasındaki kavga hep erkekten kaynaklanıyor. İkisi arasında kıyaslama yaparak aslında ikisi arasında rekabet oluşturuyor farkında olmadan ve aşağılanan taraf hep nefretle doluyor karşı tarafa. Eğer hayatınızdaki kadını sevemeyecek, başınızın tacı yapamayacaksanız kimseyi hayatınıza almayın. Kimse sizin ana kuzusu hareketlerinizi çekmek zorunda değil çünkü. Ananızdan ayrılamıyorsanız evlenmeyin ya da sevgili yapmayın. İkisinin yerini ayırmayı ikisinin de yerinin çok kıymetli olduğunu ikisine de söyleyin. Aksi taktirde gelin kaynana, gelin görümce kavgaları hiç bitmicek. Bakın Türk toplumunda olan bu tartışma hangi toplumda var? Bizde anneler kutsaldır sözünden çıkılmaz, hiç bir kadın için anne üzülmez algıları yanlış şeylere yol açabiliyor. O hayatına giren, evlendiği kadın az mı kahrını çekiyor? Neden bu haksızlık yapılıyor anlamıyorum. Bir anne oğluna 25 yıl bakıyorsa, bir kadın kocasına 50 yıl bakıyor, ona hayat arkadaşı oluyor, can yoldaşı oluyor, bütün zorluklarda destek oluyor, ona yavru veriyor. Ben anneler için birşey söylemiyorum burda ama kadınlar neden değersiz anneler değerliymiş gibi kutsalmış gibi algılanıyor anlamıyorum. Her kadın kutsaldır. Bence ömrünü kocası ve çocukları için vermiş, saçını süpürge etmiş bütün kadınlar en az bir anne kadar kutsal. Anlayın şunu artık. Annelerinize taparken hayatınızdaki kadını unutmayın. Şu ana kuzusu erkekleri gerçekten anlamıyorum nasıl görmüyorlar hayatlarındaki kadının kendilerinden değer görmeyi sevilmeyi beklediğini. Eğer mutlu bir hayat istiyorsanız mutlu bir evliliğiniz olmalı. Mutlu bir evlilik de ancak karınıza verdiğiniz sevgi ve değerle mümkün. Ona her daim dünyadaki tek kadın oymuş gibi hissettirin. Ozaman mutlu olacaksınız.

2
    6 Yorumla
    • --elturki---
      --elturki---
      +1 yıl

Amma da doluymussun be ne yazdın öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gerçekler. zoruna giden varsa yol alabilir

Yorumla
    • AdnanHüseyin
      AdnanHüseyin
      +1 yıl

Ömrünü erkeğe ve çocuklar için veren kadınlar azaldı. O eskidendi. Şu anda herkes kendi hayatını kendisi kurma peşinde. Yani evlenen ve kendini erkeğe adayan kadın olayı azaldı. Her evlilik de böyle değil zaten. İnsanlar bireyselleşti.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bunun sebebi erkeklerin kadının değerini bilmemesi. Emin ol ben sevdiğim adam benim değerimi bilsin canımı bile veririm onun için yeterki biraz olsun değerimi bilsin, aldatmasın, gözü dışarda olmasın, evlenirsek çocuklarıma iyi bi baba olsun başka hiç birşey istemem bunların karşılığında ömrümü veririm onun için. Sabah kalkar kahvaltısını hazırlarım her gün, kışın üşümesin diye her sabah iç dış bütün kıyafetlerini ütülerim giydiririm işe öyle gönderirim hem de ben de çalışırken yaparım bunu. Emin ol evde oturan her kadın yapmaz bile bunu ama bu sevgiyle alakalı anlatabiliyor muyum bence evlilik alma verme ilişkisidir. Sen değer verdiğinde karşındaki insandan değer göreceğine emin olmalısın sevgi için de aynı şekilde. Bak ben sevdiğim insanın ailesiyle aynı evde yaşamayı bile kabul etmiştim sırf onunla mutlu olmak için. Şu zamanda hangi kadın kabul eder bunu. Karşılıklı sevgi olduktan sonra aşılmayacak hiç birşey yok diye düşünüyorum.

Yorumla
    • AdnanHüseyin
      AdnanHüseyin
      +1 yıl

Bu zamanda sevginin bir değerinin kaldığına inanmıyorum. Bak işte günümüzde çoğu kadın erkek için bir şey yapmak istemeyen, erkekten dünyayı ayaklarının altına sermesini bekleyen tipler. Ailesini bile kabul etmezler. Senin gibiler milyonda bir falan. Erkeklerin durumu desen ayrı rezillik.
      Ben de hemen evlenmeyi düşünmüyorum zaten. Meslek edinip para kazanıp gezmek istediğim yerleri gezip dolaşma peşindeyim bakalım hayırlısı...

Yorumla
    • AdnanHüseyin
      AdnanHüseyin
      +1 yıl

Ben de bireyci hale geldim.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• SSelvi
    SSelvi Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Merhaba,
    Öncelikle annesine bağımlı olan bir erkek ile annesine karşı sevgi ve saygı dolu bir insan arasındaki ayrımın yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bir erkeğin annesini çok seviyor olması gayet normal ve hoş bir durumdur. Fakat o sevginin de bir sınırı olmalı elbette. İnsanın annesini sevmesinin sınırı mı olurmuş? demeyin. Çünkü bu sevgi bir bağımlılığa dönüştüğü takdirde erkek çocuk için hayat zorlaşabilir.

Erkek çocuklarının annelerine olan bağımlılığın temelinde çocukluk dönemlerinde anneleri tarafından aşırı şımartılmaları ve sürekli kontrol altında tutulmaları yatar. Bu dönemde her istediğini annesi sayesinde elde eden ve el üstünde tutulan çocuk ileride bunun zorluklarını yaşayacaktır elbette. Aynı zamanda annesini kaybetme korkusuyla annesine aşırı bağlanan çocuk yetişkinlik döneminde toplum tarafından ''ana kuzusu'' ilan edilecektir. Bu durum kişinin evlenmesi ve kendi ailesini kurmasında da sıkıntı yaşatabilir. Çocuğuna iyilik yaptığını düşünen anne belki de ona en büyük kötülüklerden birini yapıyordur.

Bir erkeğin annesini sevmesi ve değer vermesinin kesinlikle çok önemli olduğunu düşünmekle beraber kişinin bağımsız bir birey olması ve kendi kararlarını alması ve ileride kendi kuracağı aile hayatında problemlerinin olmaması için annesine bağımlı olmaması gerektiğini düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • Ayzıiıttt
    Ayzıiıttt Takip Et
    Master Yaş: 108 , eic 32%
    +1 yıl

Hallederiz o iş bizde ne anası anasını ömür boyu göremez. Şuraya kötü kahkahamı atayım nihahhaaa.

2
    7 Yorumla
    • ---Vavvveylâ---
      ---Vavvveylâ---
      +1 yıl

Ses atsaydın iyi giderdi bak burada neyse 🤣🤣

• Ayzıiıttt
      Ayzıiıttt
      +1 yıl

Güzel sesimi artık kullanmayacağım sorularda sonra bir hayranlar bir kapıda kuyruklar amannn belediye zor sakinleştiriyor

• ---Vavvveylâ---
      ---Vavvveylâ---
      +1 yıl

Hmmm😀😀

• Ayzıiıttt
      Ayzıiıttt
      +1 yıl

Evet falan demen gerekiyordu tüğhhh😄

• ---Vavvveylâ---
      ---Vavvveylâ---
      +1 yıl

Küçük dilimi yuttum😀😀
      Sen bana haber vereceksin testereyle geleceğim kapının önüne 😀😀

• Ayzıiıttt
      Ayzıiıttt
      +1 yıl

😂 ben buna gülerim 5 dk falan

• ---Vavvveylâ---
      ---Vavvveylâ---
      +1 yıl

😋😋

• Hanjin
    Hanjin Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Her insan bir ananın kuzusudur. 😄
    Misal bende öyleyim 😁

3
    6 Yorumla
    • ---Vavvveylâ---
      ---Vavvveylâ---
      +1 yıl

Ayyy seni düşünemedim ben görselde ki gibi🤣🤣🤣

Yorumla
    • Hanjin
      Hanjin
      +1 yıl

😂 Bizde genelde ağzıma börek tıkılıyor.

Yorumla
    • ---Vavvveylâ---
      ---Vavvveylâ---
      +1 yıl

Aman aman iyi bari😂
      Ben de böyle bir anne olurum kesin yazık çocuğuma 🤷‍♀️😀

Yorumla
    • Hanjin
      Hanjin
      +1 yıl

Ben zaten bu soruyu sorarken ne güzel bir şey anne kuzusu olmak konusunu desteklediğini düşünmüştüm. 😁

Yorumla
    • Hanjin
      Hanjin
      +1 yıl

Teşekkürler 😄

Yorumla
    • ---Vavvveylâ---
      ---Vavvveylâ---
      +1 yıl

Rica ederim.😀

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

80

Cevap

78

Cevap

• pehlivaan
    pehlivaan Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı.

Yani pek fikrim yok, ama benim görüşüm ve etrafımda olay şöyle. Anne bi oğul için çok kıymetli ve kutsal. O yüzden çok değerli hayatımızda. Orda olay şu, hayatıma giren kadın anneme çok değer verip önemsememden mi rahatsız oluyor, yoksa ben annemin sözünden çıkmayan kendi fikri ve sorgusu olmayan bi oğlan çocuğuyum ve bu da rahatsız mı ediyor. Annemle arasında değer ve önem yarışı yaparsa bu çok yanlış bişey. Ama 2. seçenek gibi olursa zaten bu ana kuzusu olmak değil, bu ilişki kurulmayacak, bi sürü şeyde kendi hükmü olamayacak olgunlaşmamış bi insan. Zaten bu erkekle ciddi bi ilişki yaşayamazsın. Ama benim anneme verdiği önemden ve sevgiden rahatsız olursa, beni uzaklaştırmaya çalışırsa bu yanlış bişey. Her kadın anne, her erkek baba olabilir. Kimse çocuğunu elin adamı veya kadını alsın benden koparsın diye yetiştirmiyor. Kendi oğlunuzun kızınızın size yapmasını istemeyeceğiniz şeyi kendi anne babanıza yapmayın. Bu tip insanların anne babası da aynı haltı yemiş oluyor genelde ve bu bi sarmal olarak devam ediyor. Bu sarmalı bi yerde kesmek gerekiyor

1
    0 Yorumla
  • Cannisar
    Cannisar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek olmak zordur. Anneyle hanım arasındaki olaylar sen olmadığın zaman gelişir. Her iki taraf da kabahatini gizler, haklı olduğu yanları söyler. Anneden yana tavır alsan ana kuzusu, hanımdan yana tavır alsan kılıbık olursun.

Ana kuzusu olmak, kılıbık olmaktan yeğdir çünkü anne hakkı ödenmez.

Ben anne kuzusu olduğumu düşünmüyorum. Kim haklı ondan taraf olurum. Haklı bulduğum noktada ağabeyimin eşini anneme karşı savunurum. Ama tarafsız da olsan ana kuzusu ve kılıbık olarak yaftalanmak kaçınılmaz bence. Çünkü senin hakkaniyetli olman yetmez. Ailenin de hakkaniyetli olması gerek.

4
    0 Yorumla
  • perlamare
    perlamare Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kim nasıldır bilemiyorum ama benim için olay şudur. Evlenene kadar ailem anne babamdır ama imzayı attığım gün ailem eşimdir. Onlar artık ailem değil sadece anne babamdır. Bu ayrımı çok iyi yaparım. Önceliğim her zaman ailemdir. Özellikle de anne ve eş arasında kalmak eşleri fena yıpratır. Eş de anne de muhatabını sevmek zorunda değildir ama ikisi de saygı duymak zorundadır.

Bu durumu iki yakın ev arasında uygulamak zor tabii. O yüzden anne babadan biraz uzak olmak da fayda var. 50-60 km kadar uzak olunabiliyorsa eğer harika olur. Hem yarım saatte gidersin uzak değil, hem zorunlu değil istediğin zaman gidersin.

4
    9 Yorumla
    • DerinYildizsoy
      DerinYildizsoy
      +1 yıl

Helal olsun abi bazi erkekler hala ananasinin eteklerinden ayrilamiyolar bence bu duskunluk kisilik bozuklugu kendine olan ozguvensizliktir

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Öncelikle teşekkür ederim. Ben evliliğim süresince hiç bu duruma dusurnedim eşimi. Kendimde düşmedim. Sağolsun o da beni düşürmedi. Olması gereken budur ama olan farklı olabilir tabii.

Yorumla
    • DerinYildizsoy
      DerinYildizsoy
      +1 yıl

Is erkekde bitiyor aslinda dengeyi saglamasi lazim sinir cizerek annesinin yaninda cocuk gibi olanlar var evli olduklari halde bu yaslada ilgili sanirim

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Ben bu kararlari alıp , uygulamaya koyduğumda 22 yaşındaydım. Yaşla alakası yoktur diye düşünüyorum. O ipleri bir kere Verdin mi geri alamazsın. Hele de anneden 😂😂

Yorumla
    • DerinYildizsoy
      DerinYildizsoy
      +1 yıl

Dogrudur bazilarinin beyni gec olgunlasiyor o yuzden komut alirlar annelerinden😂

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Olabilir. Ya olgunlasmazsa. İşte o zaman büyük problem. İşi şansa bırakmamak lazım 😂

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Eksileyen bayan sanırım kaynana 😂😂😂

Yorumla
    • DerinYildizsoy
      DerinYildizsoy
      +1 yıl

Aynen😂😂

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

😂😂😂

Yorumla
  • gurbetcikizz
    gurbetcikizz Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Annesini sevsin değer versin tabi annesini seven adam karısını da sever. Yani bizde durum öyle çünkü bende kayınvalidemi çok severim.
    Burda durum adamın anne kuzusu olmadı değil bence annenin kötü olup, oğlunu karısına karşı doldurması fişeklemesi problem olur.. Adamın nazı karısına geçer ona yok diye bilir ama genelde anne yaşlı diye anneye yok demez. Burda iş tamamen erkekte anneyi görünce anneye He diyicek, karısını görünce karısına He diyicek. Ne kadınla ne anneyle arası bozulmayacak. İkisinin de dediğini yapmayıp kendi bildiğini yapıcak. Öteki türlü annesine yok derse karına evet dedin bana hayır dedin olur. Karıya yok derse anana evet dedin beni yok saydın oluyor genelde.

2
    0 Yorumla
  • likeyoungh
    likeyoungh Takip Et
    Bilge Yaş: 61 , eic 94%
    +1 yıl

Baktım da yorumlara komedi, ciddiyim komedi, gelmişsin 20’li yaşlara soru açık net ama kuzusuymuşum? ben değilim olamadım olmam da. partnerim ile ciddi ilişki içerisindeysem önceliğim odur şudur diyemem, ama beraber yemekteydik ve annem çık gel hemen seni özledim cümlesi ile harakete geçmem geçmedim de. ha hastalık veya ciddi konularda zaten söylemeye gerek yok. gelelim bu valilik durumumda ailem kendi ailem önceliklidir ama anne baba kardeşlerde asla ihmal edilmemeli.
    Denge şu:anneyi anne gibi babayı baba gibi kardeşleri kardeş gibi sevmeyi becrebilirsek sorun kalmaz ortada

1
    0 Yorumla
  • Ms26Ms
    Ms26Ms Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Gelelim fasulyenin faydalarına😀
    Nur topu gibi olan bu babayiğit delikanlı bi iki kadının iki gözünün bir çiçeği olduğu için ikiside bu adama toz kondurmazlar.
    Annenin gözünde değeri artan bu erkeğin kaçınılmaz sonudur baskı. Çünkü anne kabullenmez oğlunun hayatının merkezinde başka bir kadın olduğuna. Kesin mutlu edilemiyordur içine atıyordur vb. Kaygılar içine girer.
    Eş olan kadın ise biricik sevdiği adam mükemmeldir gözünde onu iki gözünden sakınır. Asla ve asla hinlik düşünmez 😅 kesin o mükkemmel adama birisi baskı uyguluyordur. Kim olabilir bu kişi kesin kaynanadan başka kim olabilirki. Yoksa bu adam mükemmeldir niye evine göre hareket etmesin ki. Kesin annesine göre hareket ediyor. Kadının istemediği her davranış anne yönergesindedir.
    Kimse demezki bu adam niye aklını kullanmaz evine göre hareket etmez.

1
    0 Yorumla
  • MrEftal
    MrEftal Takip Et
    FenomenBilge Yaş: 31
    +1 yıl

Anasını sevmeyen ilgili olmayan karısını hiç sevmez. Kadınların kafası şunu bir almıyor.

13
    7 Yorumla
    • elsaalily
      elsaalily
      +1 yıl

Aileyi sevmek ile bağımlı olmak farklı şeyler. Burda anadına bağımlı olan ana kuzularından bahsediypr

Yorumla
    • MrEftal
      MrEftal
      +1 yıl

@elsaalily onu anladım ama çoğu kız anneci olma kop ondan bana bağlan gibi salakça isteklerde bulunuyorlar. Lafım onlara benim

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      +1 yıl

@elsaalily Adam doğruyu söylemiş. Kızlarımızın çoğu bu konuda fazla kaprisli.

Yorumla
    • elsaalily
      elsaalily
      +1 yıl

@yedirenk7 tabi tabi hep kızlar kaprisli süt bebesi anacı erkeklerde hiiiç suç yoj.

Yorumla
    • Saddov
      Saddov
      +1 yıl

Gayet hak verdim. Adamsın @MrEftal

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      +1 yıl

@elsaalily Cogunuz kaprislisiniz. Dahası fesatlık düşünüyorsunuz.

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      +1 yıl

@elsaalily Çoğu kadın erkekleri ailesine düşman etmeye çalışıyor. Yalan mı? Çoğunuz erkeklerin kendi etrafınızda dört dönmesini istemiyor musunuz? Işler istediğiniz gibi olmayınca erkekler sizin gözünüzde tukaka oluyor.

Yorumla
  • aimPediatrician
    aimPediatrician Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl

Annelerini sevsinler bir zahmet olmazsa. Olsun ana kuzusu ne oluyor sana bir zararı mı var bunun 🤫

4
    2 Yorumla
    • ---Vavvveylâ---
      ---Vavvveylâ---
      +1 yıl

Sadece soru bana ne zararı olabilir ki?

Yorumla
    • aimPediatrician
      aimPediatrician
      +1 yıl

Sadece bir görüş merak etme senlik durum yo 😎

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Annnesine biraz ilgi gösterse arayıp sorsa sevse kıskançlık krizine girip ana kuzusu diyorsunuz her erkeğe. Kavramların tanımını bilmiyorsunuz ya da amacınız kötü. Bu tür suçlamalarla erkekleri yönetmeye çalışmak onları kaybetmekten başka bir şey getirmez bence. Objektif olmak lazım. Bir de annesinin yanında yaşayanlara da ana kuzusu yakıştırması yapılıyor, ne alakaysa, evlenmediyse neden ayrı eve çıksın canım mı İstanbul 'da kira olmuş 3 bin. Birçok boşanmanın nedeni de kızların kafasızlığı. Fazla dik başlılık aşırı feminist gaza gelmeler falan. Bu kafa yapısıyla iskandinav biriyle evlensen de geçinemezsin boşar seni.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Annesi kadınları iyi tanıdığından çocuklara akıl verir bazı konularda, mesela kızın oğlunu sömürmesini istemez, malına konmasını istemez. Bu da kızların işine gelmiyor tabi, bazı konularda annesinin lafını dinleyene bile ana kuzusu diyorlar, aslında arkasında başka nedenler var, rahatsız oldukları şey erkeğe maddi konularda istediklerini yaptıramamaları 😂. He ilgi anlamında sorunlar varsa erkek eşiyle ilgilenmelidir annesinden çok, eğer annesinin eşi hayatta ve yanındaysa tabi ! Bazılarının annesi yalnız olabilir, duygusal desteğe ihtiyacı olabilir! Duruma göre değişir yargılamak...

1
    5 Yorumla
    • Maysgl
      Maysgl
      +1 yıl

Pardon da ne demek oğlunu sömürmek malına konmak ya maddi anlamda eşinle aranda olan şeyler annesini ne ilgilendirir saçma sapan konuşmayın. Eğer evlendiğiniz halde paranızın hesabını annenize verecekseniz evlenmeyin zaten hatta bu kafadaki erkekler evlenmesin milletin kızı sizi çekmek zorunda değil zaten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Maysgl beraber geçinmek bir şeyleri paylaşmak farklı bir şey, evliliği araç olarak kullanıp eşinden üstüne gereğinden fazla mal yapmasını istemek, mallara konduktan sonra da boşamak ayrı bir şey bunlar yaşanıyor...

Yorumla
    • Maysgl
      Maysgl
      +1 yıl

Burda para davasıyla ilgili bir mesele yok yalnız. Burda bahsedilen olay farklı ve siz bütün kadınlar para için evleniyormuş gibi konusuyosunuz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Maysgl bana ne ya napıyosanız yapın, istiyosunuz ki erkekler köleniz olsun derdiniz bu

Yorumla
    • Maysgl
      Maysgl
      +1 yıl

Sizi algı probleminizle baş başa bırakıyorum

Yorumla
  • ssamarra
    ssamarra Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Annenin yerinin hiç kimse dolduramaz bu yüzden istediğiniz şekilde söyleyin 😂 sonuçta bende kendi annemden vazgeçemem ki erkeklerin vazgeçmesini beklemek saçma olur. Cennetlik analar var.

Tabi her kadın anne olmayı beceremiyor hamilelik sırasındaki psikolojik durum kalıcı hâle geliyor ve çocukla arasındaki bağ kopmasa da zedelenebilir hâl alıyor.

Diyeceğim o ki ; annelerden şikayet etmek yerine huyuna gidip arkadaş gibi geçiniz. En basiti Türk kahvesini her anne sever 🤭

4
    0 Yorumla
  • yanlızkuş1
    yanlızkuş1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

Bir erkeğin anne kuzusu olması benim hoşuma gider mesela bazı kızlar annen mi ben mi diyor ya da annenin yemeği mi benim yemeğim mi diyor bu çok büyük bir haksızlıktır bence anneye şimdiye kadar oğlunu karnında taşımış büyütmüş sen sonradan gelmesin hiç sevmem böyle şeyleri güzel güzel geçinmek varken neden düşmanlık yaparcasına hareketler var ki ilerde inşallah kayınvalidem olursa anne kız gibi olmak isterim eşim annesini övebilir benim hoşuma gider kıyaslama yapmam çünkü o benim eşimi doğurmuş

3
    1 Yorumla
    • mustafacici21
      mustafacici21
      +1 yıl

Yaşasın!! Kendime Kız Buldum

Yorumla
  • yasemi3
    yasemi3 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

bazıları evet bazıları hayır ana kuzusu erkek evcimen oluyor anasının dizinde oturuyor hiç biryere getiremessin illa evliliğe gerek yok arkadaşın olsa biyere çaarsan annem kızar babam kızar herif marketten uzağa gittimi ondan bile şüpheliyim öylesini istemem kalsın girişimci atılgan erkek iyidir

1
    0 Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.

Kaynana dişli olursa ana kuzusu, karısı dişli olursa hanımköylü hep erkek kabahatli oluyor.
    Kadının hiç kabahati yok!😄
    Ciddi anlamda ana kuzusu erkek var yok değil bu azınlık onlarında çoğunluğu bekar kalıyor veya boşanıyor sonradan evlilikleri uzun sürmüyor...

1
    3 Yorumla
    • beyazyakalıanarşist
      beyazyakalıanarşist
      +1 yıl

Anneye hürmet edince ana kuzusu oluyorsun hemen kızlar bekliyorki evlenince anasına tekmeyi basması gerektiğini düşünüyor herhalde öyle bir dünya yok yani, ahh kadınlar, hiç düşünmüyor yarın bir gün kendi de anne olacak..

Yorumla
    • beyazyakalıanarşist
      beyazyakalıanarşist
      +1 yıl

Anneme düşkünüm ama iyiki bu resimdeki bir anam yok😄

Yorumla
    • beyazyakalıanarşist
      beyazyakalıanarşist
      +1 yıl

Aranızda ne demek istediğimi anlamayanlar varsa yorumum genelleme ile bütün erkekleri anakuzusu ilan eden kızlar için

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

68 yasinda topal aksıya aksıya yürüyen 2 eli kandayken bana hizmetini esirgemeyen anamın nasıl kuzusu olmam? Ana tek yardır gerisi yalandir ve beni annemden daha cok sevecek bi kadın yok diyorum cunki bir ananın evladina olan sevgisine ulasabilicek baska bi canli yoktur aslada olamaz

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Alinmasi gerekenlere
      Bi kızı babasini cok seviyor hatta kızlar babalarina aşık diye elestiriyormuyuz? Hayır
      Bizler büyürken her zaman yanimizda olan kim? Annelerimiz cünki onlar evin yuvanın merkezidir ne yazikki bu soruyu soranda bi kadın? ana kuzusu olmakta babanın prensesi olmakta bi kabahat degıl ancak gururdur.
      Vaveyla hanım cocugunuz yok sanirim? benimde yok , bence anne babalar icin tüm evlatlari aynidir ve cocuklar icinde anne babalari aynidir , bi teraziye sevgimi koysam anneme olan sevgim tabiki agir basar cünki hala annem bana kücük bi cocukmusum gibi sevgi ve alaka gösteriyor ama babam hep bi otoriter hep bi mesafeli, ama ikisininde saçının teline ASLA zarar gelsin istemem , ANA YARDIR BABA KALE

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evlensem dahi o kadının bana ihanet etmeyeceğinin bir gün yolları ayırmayacağımızın bir garantisi var mı? Anne bu hayatta vazgecemeyecegin ilk kadındır. Yok öyle hatunu bulunca anayı atmak. Dengeyi ölene dek sağlamak düşer erkeğe.(Tabi sözlerim kadını at anayı savun değil. Dengeyi kurmak ve bozmamak gerek)

1
    0 Yorumla
  • séductrice
    séductrice Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 64%
    +1 yıl

Ana kuzusu olmak bir yana kendi iradesi yoksa annesinin her dediğini yapan bir tipse o adamdan kimseye bişey olmaz sonuç olarak bence Türk erkeği ana kuzusu değil arada aşırı anneciler vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz.

2
    0 Yorumla
  • SaviorAnqel
    SaviorAnqel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı.

Benim Görüşüm En başta ailelere yetiştirme tarzı yanlış çünkü erkek kız ayırımı malesef yapılıyor.. Erkek hiç birşey yapmaz ev ile ilgili sadece yemek temzilik kadına ait gibi yetiştiriliyor.. Erkek genelde hep şımartılop bğyürrütüyklar anneler sonra erkek evelnince anneşsndeki sevgi eşinde görmek istiyor. Sonra çatışmalar çıkıyor.. Anne Bi yandan eş

1
    0 Yorumla
  • uomoitaliano
    uomoitaliano Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Erkek önce kadını annesiyle tanır annesine bağlı olmalı ki karısını da annesini sevebildiği gibi sevsin

Her yaşta annesine bağlı olabilir ama ana kuzusu tabirini alabilecek biri olmak çevremde pek görmüyorum böyle insanı

1
    0 Yorumla
  • Sweetsurfer1985
    Sweetsurfer1985 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 75%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Valla kimse kusura bakmasın ama benim valide gibi kaynanaya düşecek kız yaşadı. Kimse hakkında kötü düşünmez, dedikodu sevmez, öyle herşeye karışmaz, ki zaten kontenjan dolu.

Şansınızı kaybettiniz kızlar.

1
    0 Yorumla
  • sanamısorcammm
    sanamısorcammm Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 48%
    +1 yıl

Bende ana kuzusuyum oda ana kuzusu olsun nolucak ki, ailesini sevmeyenden hayır mı gelir.

6
    0 Yorumla
  • xorxix
    xorxix Takip Et
    Bilge Yaş: 50 , eic 95%
    +1 yıl

Nedense seni gördügumde bir hüzün çöküyor içime 😢😢😢😢

1
    3 Yorumla
    • ---Vavvveylâ---
      ---Vavvveylâ---
      +1 yıl

Üzülmeye gerek yok hayatın gerçekleri

Yorumla
    • xorxix
      xorxix
      +1 yıl

Maalasef bu acıyla yaşamak zorundasin allah sabır versin 😢😢😢😢😢

Yorumla
    • xorxix
      xorxix
      +1 yıl

Soruna bu yüzden yorum yapmıyorum

Yorumla
  • selenatorsari
    selenatorsari Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 56%
    +1 yıl

ana kuzusu olsun sorun yok ama mesela benim babam da bizi hiç sayıyor anca annesi. Annem ben ne zorluklar çekti ama hiç hastaneye götürmedi hep evde halletmek zorunda kaldık ama annesi en ufak öKSürse hemen özel hastaneye götürüyor

1
    0 Yorumla
  • papatya__aşığı
    papatya__aşığı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 91%
    +1 yıl

Anlatıldığından daha fazla ana kuzusu ama onları da anlamak lazım, anne baş tacı. İnsanı şu hayatta en çok anası seviyor

4
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

14 yaşından beri aileden ayrı büyüdüm. Ama anne sevgisinden bir kere bile vazgeçmedim. Bu hayatta en çok değer verdiğim kadındır.

3
    0 Yorumla
  • TakkeliKedi
    TakkeliKedi Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Anne her zaman eşten önde gelir eşini daha çok sevsen bile gururundan ötürü anneni dinlersin ancak annen haksızsa eşini savunursun ama yinede anneni kıramazsin.

1
    0 Yorumla
  • AdnanHüseyin
    AdnanHüseyin Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Bir erkeği dışarıdan gelen kadın mı daha çok sever annesi mi?
    Gelinler kendilerini bir halt zannetmesin çünkü boşama şansı var erkeğin.
    Bizi yönetmeye çalışmayın ya. Kendinizi TANRI zannediyorsunuz. Ailesini unutsun, annesini unutsun bir tek beni düşünsün mantığı.
    Sizin oğlunuz olunca tekrar düşünün...

1
    10 Yorumla
    • typheus
      typheus
      +1 yıl

Kimse ailesini unutsun dememiş ki? Ana kuzusu derken annesinden bağımsız karar bile alamayacak kadar aile kontrolü altındaki yetişkinlerden bahsediyoruz. Dengeyi yakalamak lazım. Bazen o kadar aileye bağımlı olunuyor ki aile ilişkinize karışmaya, engel olmaya çalışıyor.

Yorumla
    • AdnanHüseyin
      AdnanHüseyin
      +1 yıl

@typheus Ben o tiplerden değilim ama gelin olan kadınların da fitne fesat olduğu belli yani hiç itiraz etme.

Yorumla
    • AdnanHüseyin
      AdnanHüseyin
      +1 yıl

Annen mi ben mi, annenin yemeği mi benim yemeğim mi gibi sorularla erkekleri köşeye sıkıştırmaya çalışanlar da sizlersiniz.

Yorumla
    • typheus
      typheus
      +1 yıl

Benzer genellemeyi soruyu soran yapmış diye köpürürken yazdığınız hayatımda gördüğüm en güzel genellemeydi tebrik ederim. Evlilikten soğudum sayenizde. Yoksa gelin olurum Allah korusun.

Yorumla
    • AdnanHüseyin
      AdnanHüseyin
      +1 yıl

@typheus Cinsiyetleri bir kenara bırakırsak şu zamanın insanlarında sevgi mi kaldı ya?
      Niye evlenmeler azalırken boşanmalar artıyor? Cinsiyetleri bir köşeye koy. 21. yüzyıl insanları pislik.
      Kim seviyorum ölüyorum bitiyorum deyip bir anlık hevesle evleniyorsa sonunda boşanıyor, 3-5 ay sonra. Ben erkeğin de kötüsünü biliyorum kadının da kötüsünü biliyorum, şu zamanda evlenmemek lazım belki de...

Yorumla
    • AdnanHüseyin
      AdnanHüseyin
      +1 yıl

Sosyal medyadan millet karısını/kocasını aldatıyor ya da üç beş ayda boşanıp başkalarıyla sevgili oluyor. Para yiyorlar falan... Sevgi ve aşk gibi kavramları tükettiler, bitirdiler.
      Tiktok'ta bilmem şurada burada millet her gün birini buluyor zaten bırakın ya...

Yorumla
    • typheus
      typheus
      +1 yıl

Her erkek ana kuzusu olmadığı gibi her kadın da kayınvalidesinin düşmanı değildir. Hem sizlersiniz derken neyden bahsediyorsunuz? Ben henüz 20 yaşında bir öğrenciyim. Gidin genellemenizi başka yerde yapın.

Yorumla
    • AdnanHüseyin
      AdnanHüseyin
      +1 yıl

Kadın-erkek meselelerini bir kenara bırakıyorum, şu zamanda insanların karakterleri mikroptan beter.

Yorumla
    • typheus
      typheus
      +1 yıl

Evet o konuda haklısınız. Günümüzde azımsanmayacak kadar insanın gözünde sevginin değeri kalmamış.

Yorumla
    • AdnanHüseyin
      AdnanHüseyin
      +1 yıl

@typheus Onun için belki de evlenmem.

Yorumla
  • Mykoo
    Mykoo Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Öncelikle türk kızı orda bir dursun, sen el kızısın seviyeni haddini bil, anan mı ben mi diyenler var ya :)) bazısı da gerçekten aşırı ana kuzusu çevremden biliyorum, bu konularda denge lazım

1
    0 Yorumla
  • noperva75
    noperva75 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl

asıl türk kızlarının çoğu akşam annelerine tüm gülerinin raporunu verir en ufak ayrıntısına kadar hayatında olup biteni anlatır... sonra ana kuzusu olan erkekler olur

1
    2 Yorumla
    • DerinYildizsoy
      DerinYildizsoy
      +1 yıl

Erkekler emin ol daha cok ariyo annesini ve gizli kapakli is yapiyolar karilarindan

Yorumla
    • noperva75
      noperva75
      +1 yıl

@DerinYildizsoy hayir erkeklerin adi çıkmış... dahasi bir erkeğin annesiyle konuşacak nesi olur... anne hal hatır sorar o kadar...
      Bazi kadınlarda günlük rutinin bir parçasıdır hatta kizkardesler filan sürekli iletişip durur

Yorumla
  • ProsonicBomb
    ProsonicBomb Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 56%
    +1 yıl

Kadın evlendiği kişiden anneci olmamasını bekler ama çocuğuna anneci olması için sürekli telkinde bulunur.
    Kadınlar hayatlarında böyle bir ironik durum yaşar.

1
    0 Yorumla
  • Coollife01
    Coollife01 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 93%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.

Evet benim ailemde karar verici ben olduğum halde bazı arkadaşlarım çorabına kadar danışıyor. Koca adamlar babası aradığında sanki banka soyuyor gibi paniğe giriyor.

1
    0 Yorumla
  • mühendiss-94
    mühendiss-94 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 64%
    +1 yıl

Erkek gözü kapali annesini savunmamali. Hakli olan tarafi savunmali

4
    0 Yorumla
  • TheLostBoy
    TheLostBoy Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı.

ana kuzusu olmayı anneye değer vermek onu baştacı yapmak ilgilenip önemsemek olarak algılıyorsanız evet ana kuzusuyuz

2
    3 Yorumla
    • TheLostBoy
      TheLostBoy
      +1 yıl

eklemeyi unuttum. evrende kim kadınlara yaranabilmiş de biz yaranalım. onlar herşeyden şikayetçi. anne gelini gelin anneyi kıskanır ve bu acayip sacma. hic damatla kayınbaba arasında bunu gördünüz mü?

Yorumla
    • DerinYildizsoy
      DerinYildizsoy
      +1 yıl

Damatla kayinbabada birbirlerini sevmeyebliyor kizlarini paylasamaz babalar

Yorumla
    • TheLostBoy
      TheLostBoy
      +1 yıl

Gelin-kaynana rekabeti kadar yoktur yine de. genellersek erkeklerin sorunları bu konuda kadınlara göre devede kulak kalir

Yorumla
  • Cailleach
    Cailleach Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır daha kötüler bence bu konuda
    Anne ve eş arasında bir türlü denge kuramazlar
    Anneye fazla bağımlılar

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Türk erkekleri öyle olabilir ama kürt erkekleri asla öyle değil😎

1
    1 Yorumla
    • ---Vavvveylâ---
      ---Vavvveylâ---
      +1 yıl

Hayır onlarda da var hic kusura bakma 😀😀

Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 90%
    +1 yıl

Genelleme yapmam annesini herkes sever ama arada ince bi çizgi var onu kaybetmemek lazım. Keyifli günler.

1
    0 Yorumla
  • IamGroott
    IamGroott Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 94%
    +1 yıl

Anlatıldığından daha fazla ana kuzusu özellikle evlendikten sonra analarına olan aşkları depreşiyor çekilmez oluyorlar.

1
    0 Yorumla
  • afr0dit
    afr0dit Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

öyleler hepsi de öyle değilim diyen bile en ufak şeyde anasının eteğine yapışıyor valla bunu da yapan yine analar

1
    0 Yorumla
  • Sessizsedasızgitmek
    Sessizsedasızgitmek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

Ana kuzusu, kulu olmak başka... anneyi sevmek, yanlız bırakmamak, yanında olmak, saygı göstermek başka. Ve evet çoğu ama kuzusu. Kimse yuhalamasın. Türkler Erkekliği kimseye kaptırmaz güya ama kendi kararını kendi alamaz.

1
    1 Yorumla
    • Sessizsedasızgitmek
      Sessizsedasızgitmek
      +1 yıl

Ben evlendikten sonra annesiyle mesajlaşmaktan karısıyla ilgilenmeyen, her akşam kafasını telden kaldırmayan, birbirlerine uyuyana kadar öpücük yollayan birinii biliyorum. Sanırım çok özlüyordu. Karısıyla ayrıldılar tabi uzun sürmedi. Kuzenimin eski nişanlısı annemden nasıl ayrılıcam ben deyip duruyordu nişanlılık boyunca. Yan dairesinde oturacaktı üstelik. Kapıların arası 5cm falan. Ayakkabı giymesine gerek bile yoktu. Annem diye yakınmalarından gına gelmişti. Neyseki kuzenim nişan attı çok şükür

Yorumla
  • YorumYazar
    YorumYazar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 55%
    +1 yıl

Evet ama kuzusu😂
    Türk erkekleride kadınlarında evlenene kadar ayrı eve çıkmayı aklından bile geçirmiyor.

1
    0 Yorumla
  • Sjjsjdjdf
    Sjjsjdjdf Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 62%
    +1 yıl

Aradaki dengeyi ayarladıktan sonra ne kuzusu olursa olsun

2
    0 Yorumla
  • Komutanlogarr41
    Komutanlogarr41 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 74%
    +1 yıl

Bu kadınlar hep birbirlerine düşman he, biz kızların babaları ile ilişkilerini hiç ellemiyoruz

2
    0 Yorumla
  • _Princesss
    _Princesss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl

Daha fazla hatta analari bunlari sana sutumu helal etmem diyerek sömurüyor bulmus isin yolunu.

2
    0 Yorumla
  • 7_Kocali_Hürmüz
    7_Kocali_Hürmüz Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 44%
    +1 yıl

Kızlar Türk Erkeklerinden başka Yabancı erkek tanımış veya içine girmiş mı acaba?

5
    0 Yorumla
  • Furkitooo
    Furkitooo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Bu hayatta tek bir annem var hiçbir kadını anneme değişmem begenen isteyen beni ana kuzulugumla sevsin yoksada kıcı boklu bir Türk kızı için beni 9 ay taşımış yememiş yedirmiş içmemiş içirmiş anamdan uzak kalamam

3
    1 Yorumla
    • LimeStone
      LimeStone
      +1 yıl

👏

Yorumla
  • _Slash_
    _Slash_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Yok ya çokta değil belki biraz ya da yok değil ya

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

(Kadınım)
    Ben annesiyle ilgili doğru olan ama iyi olmayan bir şeyi söylesem hemen rahatsız oluyor tedirgin oluyor ama iyi olan bir şeyini söyleyince hemen mutlu oluyor. Siz düşünün?
    Ben benim annemin iyi kötü yönlerini söyleyebiliyorum hatta o da söyleyebilir bir sey demem. Dogru neyse onu derim ama. o oyle degil.

1
    0 Yorumla
  • onur26vw
    onur26vw Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Ailemin sözlerini dinlemekten, geceleri belli saatten önce evde olmaktan komple ana kuzusuyum.

1
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Çoğunluğu evet, yazık bu adamlarla evlenen hanımlara...😏

1
    1 Yorumla
    • Hayatgercek
      Hayatgercek
      +1 yıl

@beyazyakalıanarşist işine gelmeyince böyle kaçarsın

Yorumla
  • Renklibakiş
    Renklibakiş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 45%
    +1 yıl

Ana kuzusu degil anaya saygi kalp kirmamaya dikkat eden desek daha doğru olur. Sizde anne olacaksiniz evladinizda sizi kirsa diyecemde anne olmadan bilemezsiniz ki o duyguyu nereden bileceksiniz

1
    2 Yorumla
    • kullanımda4
      kullanımda4
      +1 yıl

Bir anne gibi konustun😂😂

Yorumla
    • Renklibakiş
      Renklibakiş
      +1 yıl

@kullanımda4 klasik anne sozu cunku "anne baba olunca anlarsiniz yavrum" sozu duymayan turk yoktur heralde bunu

Yorumla
  • Shiny_Prelude
    Shiny_Prelude Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 40%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.

https://hizliresim.com/KsSJnp

Tabi ya, ana kuzusu...

1
    0 Yorumla
  • -öykü-1
    -öykü-1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Benimki değil şükürler olsun 🤣tam isabet yaptım 🤣

1
    0 Yorumla
  • sweetdreams2569
    sweetdreams2569 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

evet öyleler anannsı dizin dibinden hiç ayrılmıyan var ya

1
    0 Yorumla
  • Enperatriz_Eztia
    Enperatriz_Eztia Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Hepsi değil ancak büyük çoğunluğu öyle sanırım. Aradaki dengeyi kuramayanlardan ise uzak durun.😏

1
    0 Yorumla
  • MRisTT
    MRisTT Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 92%
    +1 yıl

Değilimdir. Bende aynı şeyi kadınlar için düşünürüm genel olarak

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Alakası yok ya.. Sadece şımartılmayı seviyoruz o kadar :)

1
    0 Yorumla
  • seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Annesi için karısını kırmıycak karışı için annesini orta yolu bulmalı bir erkek

1
    0 Yorumla
  • birumut39
    birumut39 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 84%
    +1 yıl

Kızlar kadar medeni olamadı erkekler küçük yasta binlerce ilişki alkol madde bitirim oldular

1
    0 Yorumla
  • Sonsofanarcy
    Sonsofanarcy Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 691 cevap paylaştı.

Ana gibi yar Bağdat gibi diyar olmaz kimse kusura bakmasın :D

1
    0 Yorumla
  • Latteeemm
    Latteeemm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Herkes öyle mi bilemem ama illaki sevecek annesini ama kuzusu ekini almasınlar bence 😄

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (98)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türk erkekleri anlatıldığı kadar ana kuzusu mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Benzer Sorular

Türk erkekleri neden ana kuzusu? 16 cevap verildi
Türk erkeklerinden olmaz? 15 cevap verildi
Turk erkekleri icin mi Turk aşigi olmus? 5 cevap verildi
Türk erkeklerinin yüzde kaçı ana kuzusu? 175 cevap verildi
Türk erkeklerinin sapık olması? 13 cevap verildi
Türk erkekleri söylendiği kadar çapkın mı, yoksa bu bir şehir efsanesi mi? 190 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Laf anlatamadığınız da yapacağınız hamle ne olur 🤦‍♀️?
  • Yazın en sevdiğiniz meyveler neler, siz de karpuz kavunla öğünü geçiştiriyor musunuz?
  • Linux kullanıcısı olanlar var mı?
  • Akşamları sahile gitmeyi seviyormusunuz?
  • Soru cevap yapalım mo?
  • Kahve ile ne iyi gider sence?
  • Her özlemin bir sonu var mıdır?
  • Acı mısın , tatlı mı?
  • Aşkta önemli olan ne?
  • Dans etmek yaşlanmayı önler mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨