Gizli Üye(25-29)+1 yılHain ermeni , pislik yahudi , en iyi kürt ölü kürt , kafası 12 den sonra çalışmayan laz.. Hanginiz doğarken tanrıya 'Tanrı ben bu ırktan olmak istiyorum' dedi acaba? Biraz kafanızı kullanın gençler hadi deneyelim madem Türksünüz neden ortaasya Türkleri ile benzerliğiniz yok? Neden gözleriniz onlar gibi çekik deği? Çünkü sizler türk ermeni kürt gibi ırkların karışımısınız safkan türk olduğunu iddia eden gerizekalı var mı bilmiyorum ama tek dediğim ırk olayının bile saçma olduğu şimdi bende burdan birkaç kişi bulup yeni bir ırk oluşturuyprum l*n bizler bilmem ne oğullarıyız desem daha sonra doğan tüm çocuklarıma bunu desem ve bu nesilden nesile aktarılsa.. Ne yapabilirsiniz? Sonuç olarak aklınızı başınıza alın adam olun az yok ülkemi yıktı bunu etti şunu yaptı kimse lanetli bir ırk değil başka birikeri hakkında sebepsiz yere kötülük düşünsün.. Empati yapın aynasız olmayın.. Sonra bakın neden olup olmadığını neden bunu yaptıklarını Çanakkale Sarıkamış ve daha yığınla cephede türk kürt beraber çatıştı beraber şehid oldu birileri ayrılmak istiyorsa mutlaka sebebi vardır.. Burada biz vardık biz kurduk muhabbetini bırakın ayık olun.. Millet gerçekleri görüyor..
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHer Kürt aynı olmadığı gibi her Türk te aynı değil genelleme yapmak çok yanlış
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürtler değil pkklılardan nefret ediyorum. Vatandaşlarımızı öldüren, topraklarımızı isteyen bir kişiye saygı duyamam. Ancak kürttür, vatanımıza, dilimize, atamıza saygılıdır o zaman türk, kürt, ermeni farketmez vatanımızdaki hainlerden daha çok severim.
20 Yorumla
+1 yılbir kurt var bide bolucu var insanimiz bunu karistiriyo bolucunun amaci bolmektir turku kurdu olmaz ama kurtler iyidir her insanda irkta var serefsizi turklerinde hepsi iyi degil kurtlerinde hepsi kotu degil
72 Yorumla
Soran+1 yılEvt cok dogru soylediklerine katiliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Bir kürt olarak görüşümü sizlerle paylaşacağım: Öncelikle şunu bilmenizi istiyorum. Benim bütün ailem atatürkçü ve onun kurduğu partide yer almakta. Yani bize terorist diyemezsiniz. Fakat pkk lı olan kürtlerin annskm. Biz seçmiyoruz hangi ırktan olduğumuzu. Sizin yaptığınız ayrımcılık ve ırkçılık. Doğuya geldiğinizde, bir kapıyı açıp bir kase çorba istediğinizde sizi kim geri çevirir ki. Önyargı ile insanların kalplerini kırıp ayrımcılık yapamazsınız. Ben istemiyorum aynı ülke altında yaşadığım insanların beni sevmemesini. Diyorsunuz kürtler güzel kardeşim, keko, kro, terorist, sapık, cahil. Asıl ayrımcılık yaparak en büyük cehalet savaşını sizlerle veriyoruz. Biz bu ülkeyi beraber kazandık ve bizi istememezlik yapamazsınız. Eğer bizler kötü olsaydık Önder liderimiz bizi zaten dış kapı ederdi. O bile bizimle birlikte savaşa girdiyse en büyük ayıp sizde. Diyorsunuz kürtler atatürkten nefret eder, ülke kurma peşinde piçler. Yaw ben Atatürk'ü, onu sevmeyen Türklere karşı savunurken siz hala neyin peşindesiniz. IRKÇILIK YAPANLARIN ALLAH BİN BELASINI VERSİN.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürtlerin bazıları pkk.
Kürtler Atatürkü sürekli kötümserler.
Kürtler genelde pis olurlar.
Kürtler anlayışsız olurlar.
Kürtler kafa dengi olmaz.
Kürtler sinir bozucudur.
Kürtlerin diğer ırklara saygısı yoktur.
Kürtler çok cimri.
Elinde kürdistan yazan kürt arkadaşım vardı benim. Hep BDP ye oy verirler. Bu yazdıklarımda tamamıyla doğrudur.. Genelleme yapmıyorum içlerinde çok iyi olanlarda var ama çoğu böyle. Nereden biliyorsun demeyin 2 yıl boyunca 200 kürdün arasında kaldım. Benle beraber bir türk arkadaşım vardı sadece. Psikolojim bile bozulmuştu yani.64 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğu görevi yapmam ben doğuya kürtlerin arasına asla gitmem daha.
Soran+1 yıltabi senden haklisin kendine gore ama onlarin arasinda cok iyi olanlarda var bende sahsen pkkleri sevmiyorum ama obur kurtleri seviyorum tabiki hepsini degil ama seviyorum
Cevap sahibi+1 yılaralarında iyi olanlar var tabi. ama iyi olanlarıda harbi adam. tam dost olmaya layık kişiler ama 2-3 tane anca vardı işte. Hatta bazıları kendi aralarında kürtçe konuşurdu o adam dediğimiz kişiler ben kürtçe bilmediğim için arkadaşına kürtçe konuşma çünkü o bilmiyor derdi. Zaten başkasının anlamadığı dilde konuşmayı peygamberimiz yasaklamıştır.
Soran+1 yılelbette var! Butun Turklerde iyi degil acik konusallm mesela tayyip erdogan
Oyle birsey yok Kürtlerin bize hep kötü yönünü gosteriyorlar hic gidip gezdiniz mi Doğu yu Güneydoğu Anadolu yu hepsi misafir perver onlara sorun Türk kürt ayrımı yok hepimiz kardeşiz derler bunu duyarsınız ağızlarından ama bazi devletlerin beyin yikama olayi var gençler üzerinde hersey siyasî ve ekonomik çıkar icin ;)
42 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun!
Niye biliyor musun? Çünkü cumhuriyet kurulduğundan beri Türk olmayan her ırka tek millet, tek dil dayatması yapıldı bu ülkede. Bunun adı ırkçılıktır. Bazı ırklar kabul etti ve boyun eğdi asimile oldular fakat kürtler dillerini, benliklerini kaybetmek istemediler ve buna karşı çıktılar sonra bunların adı bölücü, terörist oldu. Tabiki de doğudaki olayların yaşanmasını hiçbir hümanist insan istemez ama biraz empati yapın. Emperyalist devletler bizim kimliğimizi yok etmeye çalışırken birçok sömürge devlete örnek olcak başkaldırıya şahit oldu dünya. Bu halk da asimile olmak istemiyor.
13 Yorumla- +1 yıl
l*n türküm diyorsun böyle bir yazıyorsun ha s... r diyorum sana
- +1 yıl
Ulan i t herif ben niye aynı topraklarda yaşadığım milleti eziyim onları niye ötekileştireyim. Ben burada bebek katili ve onun yandaşlarını, doğudaki terörü destekliyor muyum dedim? Ben insanı ırkına göre ayırmam çocuk fikrine, ilkelerine göre ayırırım. Almanya' da neo-naziler Türkler sınıf atlamaya başlayınca eziyete başladılar o zaman onlarda mı haklı?
+1 yılTürk Halkının Çoğu Kürtleri PKK Dene o* Çocuğu Terör Örtüyüyle karıstırıyorlar. Fakat Terör Örgütüyle Çoğu Kürtün Alakası Yok. Şahsen Bende Kürtüm Pkk Denen İtleri Sevmem Allah Bin Belasını Versin. Kürt Olmaktan Gurur Duyuyorum. TÜRKİYE CUMHURİYETİ Alevinin, Sünninin, Türkün, Kürtün Kurtuluş Savaşında Bu saydıklarımın hepsi omuz omuza vererek savaşı kazandı. Bu Ülke hepimizin. Hepimizin payı var bu ülkeyi kurmakta. TÜRKİYE CUMHURİYETİ Bölünmemeli. Bölmeye Çalışanlar Vatan Haini Olarak Kabul Edilmelidir..
11 Yorumla
Soran+1 yılBende pkklari sevmiyorum hatta allah onlarin 50 000 kere kahretsin! ama obur kurleri seviyorum cunku obur kurtler pkk degiller
+1 yılKürt toplumu fazlasıyla cehalet girdabına gark olmuş bir toplum saf duru bir düşünce yapıları yok hep nereden bile geldiğini bilmedikleri törelerin peşinden koşuyorlar doğruyu başkalarının ağzından öğrenmeye çalışıyorlar bireysel değil koyun gibi kitlesel hareket etmek zorunda kalıyorlar eğitimsizlik onlara çok şey kaybettiriyor ve bu durum onlara sadece kürt oldukları için dikte ediliyor pkk eğitim istemiyor devlet pkk yı silahla bitirmeye çalışırken eğitimi göz ardı ediyor insanlara pkk ya yardım etmeyin diyor ama onlara nasıl karşı koyacaklarını kimse sormuyor böyle bir çıkmazın içinde bir toplum içine kapanır ve kendini savunmak için aşırılıklar yapar bu da genel toplumdan dışlanmalarına sebep olur genel hatlarıyla böyle
01 Yorumla- +1 yıl
Kürtlerde okumuş çok merak etms bütün Kürtler de pkkli yardım etmiyoru bazı Kürtler de pkkli dan nefret ediyoru
yanlış soru doğrusu"kürtler neden özerklik isteyip asker öldürüyor sürekli veya neden kaçakçılık yapıyorlar"
bu soruyu cevapla ondan sonra geçeriz senin soruna.312 Yorumla
Soran+1 yılturk askerleri kurtler oldurmuyor terorisler pkklilar olduruyorlar! simdi benim soruma gecelim
Soran+1 yılToyuksuz: Gurur duydum seninle
- +1 yıl
o dağdaki teröristler ne peki bunu hiç düşündün mü. şu ülkede bdplilere bile terörist diyemiyoruz işte sorun burada zaten. herkes biliyor kimin ne olduğunu. birisi vardı sınıfta bdpliyim derdi ama kendine pkklı dedirtmezdi. terörist olduğunu kabul etmek çok zor bu ülkede.
sana şöyle söyliyim. biz kürtleri hiçbir şekilde ayrıştırmadık kardeşimiz dedik savunduk yeri geldi ama onların yüzde 95i hep özerklik istedi. ayrı olmak istedi. biz kürdüz diyerek kendilerini farklı gördüler. şimdi 71 tane millet türk olmayı kabulleniyor ve kürtler kabullenemiyorsa kusura bakma ama ben orda bişey ararım. mağdur edebiyatına gerek yok. lütfen yapmayalım. şimdi diyeceksin neden hepimiz türk oluyoruz diye. türk oluyoruz çünkü bu ülkeyi türkler kurdu. almanyayı almanlar nasıl kurmuşsa burayı da türkler kurdu. hem hepimiz türk olmasak nasıl olcaz o kürt bu laz diye kavga edip durcaz o daha mı iyi. - +1 yıl
o bölgeyi tanımıyorsun. Sadece televizyonda sana izletilenleri görüyorsun muhtemelen. Televizyon herkesi kendi istediği gibi gösterebilir. Yarın seni bile terörist yapabilir ve ülke senden nefret edebilir. Ama o terörist dediğin insanları tanısan hata yaptığını anlarsın emin ol
Soran+1 yılTopuksuz sen ne kadar gzel konusuyorsun oyle :)
Soran+1 yılpkklilar terorist olabiliama butun kurtler pkk degilllll!!!
- +1 yıl
bütün kürtler pkklı değildir diyerek pkklı olan kürtleri de sanki suçsuzmuş gibi göstermek de yanlış. niye hep pkklı kürtlere bakılmıyor da diğerlerine bakılıyor. ona bakıyosan da israillerin hepsi de gazzedeki olayları desteklemiyodur karşı olanlar da vardır. e ne diyelim şimdi bütün israilliler öyle değil diyerek diğerlerini suçsuz gibi mi gösterelim.
Herkes sevmiyo diye bişey yok...
Dinimizde ırkçılık diyede bişey yok sonuçta...
Bazı üstün zekalar en iyi kürt ölü kürttür gibi bir seviyesiz yorum yapmışlar
Sen onları takmasana arkadaşım
Türk olupta insan olamadıktan sonra ne yazar?32 Yorumla
Soran+1 yılSonuna kadar haklisin! Turk olduguma utaniyorum!
1. birine kotu reklam yaparsan kotu olur
2. basın yayin seni kotu yaparsa kotu olursun
3. dış güçlerin oyunu ile kardeş kavgası okuyor biz ise böyle konu açarak sebebi arastirmaya çalışıyoruz.
4. bir millet tek bilek olmaz ise herkes ezer. yani doğu hakkinda her kes ben kürdum demez. kapilmis hayata gidiyor. ama hangi turk ben turk degilim der.
5. artik gençlik uyansin yazik.11 Yorumla
Soran+1 yıltabiki sebebini arastiracaz ben turklerin neden kurt halkindan nefret ettigini ogrenmek iistiyorum
- Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yıltaksim piyasasını bilirim
başka birinin 50 liradan aşağı olmaz dediği işi 20 liraya yaparım abi diyen hiçbir insandan hoşlanmak
kendileri 3 5 kuruşla hayat sürdürmenin peşindeler ama ailesi çoluğu çocuğu olan adamı da işsiz bıraktıklarının farkında değiller
mesele ben kürtlerden nefret ediyorum
ama aynur doğan candır12 Yorumla
Soran+1 yılneden aynur dogani seviyorsunda kurtleri sevmiyorusun? Allah yukarda byle konusmayin
- +1 yıl
allah yukarda değil her yerdedir
ayrıca hangi kürtleri sevmediğimi detaylı olarak anlattım
aynur doğan kimsenin ekmeğiyle oynamaz
+1 yılBiz Türkler insanı ırkı için dışlanayız çünkü çoğumuz İslami bişinçle yaşarız.. Kürdünü Arabını Lazını kimseyi ayırt etmeyiz.. Aksine Kürtler aşağılık kompleksindedir.. mesela senin yaptığın gibi.. Türk yazarken küçü yazıp Kürt yazarken büyük yazarak.. aşağılık konpleksindesiniz.. çıkın ordan.. biz teröristleri sevmiyoruz veya seningibi ırkçıları
11 Yorumla
Soran+1 yılBen Turku kucuk yazdigimi farkida degildim hizli yazdigim icin! Bende teroristleri sevmiyorum ve Ben IRK degil ben onlarin sulalesini...
+1 yılSen bile soru sorarken acaba yanlışmı yazdım teredütünde olduğun için türk büyük harf kürt küçük hrf ayımcılığı yaptığın için ve bunu yazarken nefret söylemi yaptığın için kısaca senin gibi ileri zekalılar olduğu için bilakis senn gibi ileri zekalılar sevmediği için sevmiyordur herhalde bilmem anlatabildimmi
02 Yorumla
Soran+1 yılhayir anlatamadin! ben Kurdu kucuk k ile yazmadim buyuk k ile yazdim ve turku kucuk t ile yazdigimicin bana burada bir suru laf atilla ve umrumdada degil acikcasi ve orda guncellemede duzeltim zatn yapptim hatayi bence sen dogru duzgun oku sonra gel cevap yaz bilmem anlata bildimmi?
- +1 yıl
:) Sen anlatabildiğine inanıyorsan sorun yok ben seni anlamaya çalışırım ama açıklamana binaen Türkler Kürtleri veya Kürtler Türkleri sevmiyor nefret ediyor gibi bir şey yok bunu yazan veya söyleyen şahsi fikrini söylüodur çünkü yüzyıllardır bu insanlar bir arada yaşamışlar ve ezien bir milleti temsil ettiğini iddia eden bir örgüt peydahlanmış ki (yalan) eğer öyle bir şey olmuş olsaidi yani o örgüt Kürtleri temsil etmiş olsaydı kesinlikle doğuda ne akp li belediye olurdu nede mhpli bu yüzden bu fikirler ve bu insanlar siyasi oyuncak olmuşlar seçm yaklaştığında seviyolar seçim bittiğinde üzerinde oynuyolar bunun içinn abd çok güzel bir örnek ırkçılık yüzyıllarca sürdü yanii evelliyatı kızıldereli ve beyaz adam modeliydi ama sonrası siyah beyaz ayrımı oldu ama şimdii adamla aştı buolayları siyahlardan biride başkan oldu nese çok konuşulur bu konular açtıkca acılıyor neden sevmyolar biliyormusun bnlar sadece cehaletten ileri geliyor ne demşler eğitim şart cehalet var sen sev yeter:)
Irkçılık bir hastalıktır ve tedavisi yoktur. Milliyetçi kişiler Türk en üst irktir kafasini yavaslar ve diger irklari kole olarak gorurler. Diger irklarin dilini yasaklarlar, kendi topraklarinda kendi dillerinde konusmalarini yasaklar, ana dilinde egitim gormesini yasaklar. sonra diger irklar tepki gosterir terorist derler. acaba farkindalar mi yaptiklari torerizmin? (Her irkin milliyetcisi ve irkcisi ayni kafadadir. )
02 Yorumla
Soran+1 yılKurtler irk degil neden bnu anlamiyorsnuzu ya da neden anlamak istemiyorsuuz o irk olanlar Araplar! ve recep tayyip erdogan!
Kurtler gecimsiz, belesci, nerde nasil davrancagini bilmeyen insanlar, ama bunun sebeplerini dusunmek lazim, bu adamlar yillarca iskence gorduler ber gelen hukumet tarafindan ezildiler ozellikle ataturkle basladi tunceliliyim ordan biliyorum pkkli falan degilim ama gercek bu, yasadiklari yerlere ne okul yaptirildi ne hastane bu insanlardan ne kadar bilgili, gorgulu, anlayisli olmalarini beklersiniz
411 Yorumla- +1 yıl
köpek gibi yaşasın şerefsizler dua etsinler bizim topraklarımızda nefes alıyolar daha ötmesinler.
- +1 yıl
çok güzel başladın ama devam etme son derece cahilce olmuş. atatürk bişey yapmışsa kürtler bişey yaptığı içindir. bu sorun 150 yıllık bir sorun atatürkle alakası yok. eğer olmuşsa haketmişlerdir. kimse de kürtleri ezmedi. kürtler kaç tane molotof attı asker polis öldürdü kaçakçılık yaptı onların isteği özerklik. onlar zaten sorunu başlatan. yoksa hangi kürt nereye gidemiyor hangi marketten alışveriş yapamıyor saçmalamayın
- +1 yıl
Inseption ; ula gotveren daha tarihi bilmiyon yaziyon , si bir ırk degilsiniz diliniz ypk kürtçe dil değil arastir % 89 u yabanci sözcüklerde olusur kurtceninn..
Ayrica mezapotanyada yasaya babil vs. Gbi kavimlerden atılan veya aya uyduramiyan gereksizlerin toplandigi yaratiklar bu Kürtler had ötme simdi daha tarihinizi bilmiyon * salagi bu mal kafanizla anca 2. Sinif olursunz
Soran+1 yılSoylediklerine katilmiyorm sen sadece gorduklerinden bahsediyorsn ya da sana anlatilanlari yaziyorsn!
Soran+1 yılrapsodi: Biz Turkler yokken Kurtler vardi
- +1 yıl
Bukdar cahillerle ne anlatcam kurtler babil gbi kavimlerden atilan ya da ayak uyduramamis kisileri toplanmasiyla kurt adinda yaratiklar türedi bukadar , gelmisler turklerden once kurt vardi diyosunuz siz cahilliginiz yüzünden yüzyıllarca bir devlet kuramadiniz iste..
bir profosöru tartismada yenebilirim ama cahili asla.
Ben aslen kürdüm bana göre hiçbir etnik kökene bakmayıp bu vatanı ve bu bayrağı seven kişiler bu ülkenin evladıdır bayrak sadece Türklerin değil bu vatanda öyle vatan ve bayrak burada yaşayan tüm halkındır
44 Yorumla
Soran+1 yılGuzel :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıliş yerlerimizdeki bütün kürtleri işden çıkardım babamın itirazlarına rağmen..
kalmak isteyenleride köpek gibi çalıştırıp 3 kuruş para veriyorum
babam çok yüz vermiş bu soysuzlara patronu olduğumu unutmuşlardı
uzun zamandır yurt dışındaydım o yüzden pek ilgilenememiştm
şimdi asker gibiler..
türk elemanlarıma karşı herzamna nazik ve anlayışlıyım..
ama kürtler allah düşmanımın başına vermesin bu yaratıkları :)45 Yorumla- +1 yıl
adamsın l*n
Soran+1 yılYaziklar olsun! ne kadar zavalli insanlarsiniizzzz!
Cevap sahibi+1 yılSoysuzlara ekmek parası veriyom daha ne otursunlar şükür etsinler
Soran+1 yılBence soysuz ve aile terbiyesi almamissin sen! git babana ve kendine terbiye ettirebileck insanlar bulun bu dunnya hep boyle olmayacak elbet kurtlerde bir gun ulkeleri olcak ve sizin onlara yaptiklarinizin 10 katini yapacaklar size
Cevap sahibi+1 yılkac yüz yildir ulke kuramaya beceriksiz ve mal bir topluluk simdmi ulke kuracak kiçimla gulerim , gidecek yerleri yoktu turkiyeye yamandilar iste
+1 yılo c oldukları ıcın. ınsanlıktan cıktıkları ıcın. 3 gun once mersin de idim mersının genelı kürt zaten ınsana aç köpek gibi baktıkları için. soru sorarsın it gibi cevap vedıklerı ıcın. canları cehennmee. ha bide eksradan bebek katili oldukları ıcın ınsanları öldurduklerı ıcın. l*n bu opraklar turklerın sizin degil. insanca yasayın isde.
65 Yorumla- +1 yıl
abi az once baska bı kız gızlıden sormus aynı cevabı verdım.. bunlardan adam olmaz ya. samımı soyluyorum ınsanlıktan kmıs hepsi. otobusde urfalı bırı ıle tanıstık adam ayıyıyım da ayıyım dıo. bız dıo urfada elektırık parası odemıyoz dıo. vlet almıyo dıo. kacak felan deılmıs devlet almıyomu dusunsene bi.. la hevla vela kuvvete dedım ıcımden. sabır sabır sabır.. dagdan gelıp bagdakını kovacak ibnenın evlatları. kendı toprakları gıbı sahıplenmısler mersını
Soran+1 yılDogru kons e\ben bu soruyu sordum sen kufur diye degil sadece cevap istiyorum iste senin gibiler disliyorlar masum insanlari
- +1 yıl
yuz kısıde 10 kısı masum emın ol buna. kan kanı ceker bunun baska yolu yok.
Soran+1 yılNeden irklilik yapiyorsun!!! Onlarda cokta masum insanlar bence hepsi degil ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılAralarında tabiki iyiler var ama ben nedenlerimi sayıyım.
1) Hainler.(Doğurup doğurup sokağa atıyolar çocukları onlarda işte sonra hain, kavgacı tipler oluyo)
2) Kürtçe konuşup Türkçe konuşmayarak ve kürtlüklerini ön plana çıkararak asıl ayrımcılığı farklılığı onlar ortaya çıkarıyo
3) Hem doğuyu istiyolar hem de hepsi İzmir Manisa Muğla ya göç ediyo.
Ve son söz Kürdistan kurulmucak beğenmiyosanız defolup gidin Suriye ye ırağa ! TÜRKİYE yi kimse bölemez32 Yorumla- +1 yıl
Kürt Türk kardeştir ama insan Kürtçe konuşuyor diye de pkkli olmaz
Cevap sahibi+1 yılkonusmasın ya burası Türkiye !
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürdistan Kurmaya Çalışıyolar, Oysa Böyle Bişey OLamaz Çünkü Bu Millet Hepimizin Ve Biz TÜRK Milletiyiz.
Kimseye Devlet Yapması İçin Toprak Vermeyiz. Çünkü Bu Topraklar Bile Bizim Hakkımız Değil...
Nur İçinde Yatan Atamın Hakkını Kimseye Vermem Abi ! Yapamam. Kürdistan Yapılamaz ! Olmaz.
Çok İsteniliyorsa Gidilsin Başka Yerde YAPILSIN ATAMIN TOPRAĞINDAN UZAK ALLAH'A YAKIN !!!24 Yorumla
Soran+1 yılKurdistan kurmaya haklari var sen nasil ben turkum demek istiyorsan onlarda kurdum demek istiyolar!
Cevap sahibi+1 yılEvet Var Ama Türkiyede Değil.
Romanyada
Rusyada
Antartikada
Maceristanda
Falan Filan Falan !!!- +1 yıl
Kürtlerin yeri Türkiye dir hepimiz kardeşisiz Türkiye denince Türkler Kürtler Lazlar Ermeni Çerkez öbür irka unutun affetsinler yazmadigim için ben hem Türküm hem Kürtum
+1 yılKürtlerden nefret etmiyoruz kürtlerin îçine yerleşmiş ülkeyi karıştırmak isteyenlerden nefret ediyoruz. Ben şahsen öyleyim bende kürt ilinde doğdum ama Türküm ve hiç şkayetçi değilim doğduğum yerden.
30 Yorumla
+1 yılTürk, Kürt diye soru mu olur? Tarihini araştır biraz. Bu millet biririnin kardeşi ve her zaman sevgi ve destek olmuşlardır sadece Türk Kürt değil mesele mesele tüm ırklar birbirini her zaman sevmiştir. Ama senin gibi dar düşünceliler dış mihrapların gazlarına gelerek böyle aptalca bir soruyu sorabilirler. Ne din ne ırk hepimiz birbirimizi çok seviyoruz ;)
30 Yorumla
+1 yılTürkler kürtleri sevmiyor diye birşey yok Doğunun da batınında Türkiye devletine ait olduğunu kabul eden herkes dostumuzdur. Ama BELİRLİ bir bölgeyi kendilerinin sanan bazı insanlar var ki onlar sevilemez ve taviz gösterilemez üzgünüm
10 YorumlaHer kürt Pkk lı değildir Ama her pkk lı bir kürttür..
Ben kürtleri seviyorum hatta asker arkadaşlarım var kürt, hepsi delikanlı insanlardır ben pkk yandaşlarını sevmiyorum.24 Yorumla
Soran+1 yıliste bendd bnu demek istiyorum her kurt pkk degildir artik kafaniz bassin bunu!
Gizli Üye(36-45)+1 yılYıllardır sen ve senin gibiler yüzünden birbirimize düştük zaten. Aman efendim Türkler Kürtleri sevmiyormuşmuş.. Böyle diye diye milletin beynine empoze ettiniz bunları. Kendi fikirlerini bizlere dayatma tamam mı =
12 Yorumla
Soran+1 yılEdepsiz, ben burada bir sorunun cvbini ogrenmek icin sordum sen gel burada ahkam kes diye degil tamam mi?
Cevap sahibi+1 yılEdepsizmiş..! Önce saygı öğren sonra konuş, edepsizliği yapan ben değilim. Ek olarak eğer amacın gerçekten öğrenmek olsaydı, Türkler Kürtleri gerçekten sevmiyor mu diye sorardın. Nen sevmiyor diye değil? Az ders çalış
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. bir türk olarak kürtlerden nefret etmiyorum bu ülkeye saygısı olmayan herkesten nefret ediyorum ırk dil din ayırmadan
13 Yorumla
Soran+1 yılkeske herkes bizim gibi dusunse
- +1 yıl
Sayın soran sen öyle düşünmüyorsun asıl ırkçı sensin , Türkü küçü yazıp kürdü büyük yazarak ne oldugunu göstermiş oldun
Soran+1 yılBak az once de bbunu yazdim ben farkina degilim Turku kucuk yazdima hizli yazdigim icim VE BEN IRK DEGILIM BEN ONLARDAN NEFRETTT EDIYORUMMMM
+1 yılTürkler kürtlerden nefret etmiyor, türkler terörist kürtlerden nefret ediyor. Ayrıca terörist olmayan kürtlerden nefret edenler de ırkçıdır
23 Yorumla
Soran+1 yıltrklerde irkcilar yoku?
- +1 yıl
ee bunu kabul ediyorum zaten ama bu nefret etmemi sağlamıyo, ayrıca her millette ırkçı vardır
+1 yılAz önceki soruyu soranla aynı vatandaşsın sanırım.
Kürtlerden nefret etmiyorum aksine seviyorum onları.
Birçok türk veya türkçüden daha iyiler.
Kürtcülerden bahsetmiyorum tabi...15 Yorumla
Soran+1 yılaz onceki vatandas derken? Boyle dusunmene sevindimm bende onlardan nefret etmiyorum ama bizim milletimiz neden kurtlerden nefret ediyor onu anlamiyorum ozel bir sebebi var mı yokmu?
- +1 yıl
Naziler gibi ırkçı olmalarından dolayı... En iyi millet türklerdir kafasındalar...
Soran+1 yılTurklermi Kurtlermi?
- +1 yıl
Türkçüler en iyi millet türkler, kürtçüler biz olmasak hiç bir halt yapamazsınız kafasındalar...
Soran+1 yılbence yanlis dusunuyorsun!
+1 yılİnsanların ırkı yok, şereflisi şerefsizi var sözüne hakkıyla katılırım. Kürtleri seviyorum. Neyini sevmeyeceksin, doğduğu ana mı suçu! Irklı genellemeler hasta ruhların işi.
10 Yorumla
+1 yılney olursan ol. gideceğin yer aynı. türklerin cenneti cehennemi ayrı değilki. medyaları fazla dinleme. nerdeyse dinden imandan edecekler. selman sahabinin yaşantısını araştır. güzel bir örnektir :)
10 Yorumla
+1 yılBen bir kürdüm öncelikle çünkü her kürdü pkklı die görüyorlar emin olunki türk pkklılarda var kürt pkklılarda var türk tecavüzcülerde var kürt tecavüzcülerde var türk hırsızlardan var kürt hırzızlarda var
Kimse anasının karnından ben türk olcam kürt olcam die çıkmadı çok iyi kalpli türklerde var kürtlerde var külli iradedir pkklı olmamak o insanın seçimi bide kürt bir pkklı varsa bende anasını seveyim04 Yorumla- +1 yıl
Pardon orası anasını seveyim değil seveyim olacak
- +1 yıl
seveyim olacak
- +1 yıl
seveyim olacak
- +1 yıl
seveyim olacak
Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Ben şahsen ayrılıkçı Kürt, Gürcü, Ermeni, Rum, Çerkez.. lerden nefret ederim. Diğer vatandaşlardan bir zorum derdim olmaz...
04 Yorumla
Soran+1 yılneden diger vatandaslari seviyorsunda kurtleri ve oburlerini sevmiyorsun?
- +1 yıl
Kürtler de sana bayilmiyor bazi Türkler var onları çok seviyorum ama senin gibi irkicilar aramıza giriyor
"Neden Türkler Kürtleri sevmiyolar" nasıl bir cümledir bu? Bide neden nefret ediyosunuz demişsin bütün Türklere bu damgayı direk yapıştırman çok ayıp. Kimseden nefret ettigim de yok bu senin kafanda kurdugun bir ütopya.
22 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Alınanlara sesleniyor güzel kardeşim
Irkçılık ve faşizm beyinsizlerin yapmış olduğu bir eylemdir o yüzden beyinsizlerden mantıklı hareketler beklemek yanlış kürdü sevmeyen türk türkü sevmeyen kürt yerin dibine girsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılne bu simdi!
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Çünkü onlara karşı zulüm yaptıklarını, acı çektirdiklerini kabul etmek istemiyorlar.. Sorarsan ayrım yok ama çok büyük bir ayrım var
23 Yorumla
+1 yılIrkçılığa gerek yok. Normal insanlara karşı nasılsam onlara karşı da öyleyim. Fakat bazıları farklı ki onlar da kotu niyetli diye sevmem. Her zaman her ırktan bazı insanlar böyle olmaz mı zaten...
10 Yorumla
+1 yılMilliyetcilikten rahatsızlıgını genelleme yaparak milliyetciliğe donusturmussun.. Sorun tutarlı olsun azcık.
42 Yorumla
Soran+1 yılne sacmaliyorsun!
- +1 yıl
Ben Türküm ve sen topyekun nefret ettiğimizi soylemişsin.. Bu de bir nevi milliyetime hakaret sayılır.. O yüzden sorunu daha da özelleştir genllemelerden uzak kalarak.
+1 yılÖyle bir şey yok, pkk ve destekçileri sevilmiyor nefret ediliyor..
Saçma sapan trollemelerini kendine sakla ikidir aynı soru nefret ediyormuşmuşuz, ağzından çıkanı kulağın duysun..10 YorumlaSanırım bu soruya cevap vermekten yoruldular. Türklerle kürtlerin kız alıp vermişlikleri var, yok öyle bişey
12 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir genelleme yapamazsın. Seven var sevmeyen de var. Kürt-Türk kardeştir. Ben Türk'üm ama arkadaşlarım, aile dostlarımız genelde Kürt. PKK'yı, apoyu desteklemediği sürece bütün Kürtler kardeşimdir.
20 YorumlaTürkun Türkten baska dostu yoktur. Genelleme yapmiyorum ama ulke dirlik ve duzen boluculeri oldugundan ben sevmiyorum. Nadir iyi kurt var.
10 Yorumla
+1 yılKürt ile Bölücü ayırt edilemiyor pek, o yüzden. Eskiden bende kürtleri sevmezdim, 11 ay bir arada yaşayınca düşüncelerim değişti. Kurunun yanında yaş da yanıyor gibi bişey.
00 YorumlaSoru neden pkk lilari sevmiyosunuz olmaliydi.. çünkü bir çok kürt ve türk iyi arkadas olabiliyor yani kürdü degil terörist i sevmeyiz
10 Yorumlabaslik bastan yalnis neden türkler ve kürtler birbirlerini sevmiyor olmaliydi canim.. bise degil
12 Yorumla
Soran+1 yılsacmalayi kes! nasil istersem oyle yazarim seni ilgilenndirmez rica ederim
+1 yılTürk olan biri olarak Kürt kardeşini sevmeyen Türk değildir. Z*ktirsin gitsin bu ülkeden. Bu vatanı Türk'ün ve Kürt'ün dedesi beraber var etti.
12 Yorumla- +1 yıl
insanları türk kürt diye ayırt etmeyen kişi bu ülkede kalsın. kürt kardeşini sevmeyen nedir ya. ayrımcılık yapıyosak sevmiyorum abi bu ülkeyi de kürtlerle beraber kurtardı deyip durmayın sürekli bir de.
hiçbiryere de gitmiyorum. kürt sorunu 150 yıllık bir sorun ve kendilerini farklı görüyorlar ve o bölgede devlet kurmak istedikleri de çok açık. ben bunları yapanları sevmiyorum zorunda da değilim. bana gitsin diyenler gitsin bu ülkeden. - +1 yıl
Kürt Türk kardeştir Allah c. c bu topraklar hem Kürtler hem Türkler yaşasin diye verdi bide burada Türkiye de yaşan bütün irka verdi
Ben herkezi seviyorum valla :D insan olsun yeter ;)
34 Yorumla
Soran+1 yılne guzel dusunuyorsun!
+1 yılinsanlar kürtlerin hepsini "pkk'lı" olarak damgalamış da ondan. bunlarla ilgileniceklerine asıl vatan hainlerini, vatanı bölmek isteyenleri araştırsalar ya
10 Yorumlakürtlerden nefret etmiyorum çok tanıdığın iyi dostlarım var ama bazıları var kürt milliyetçisi olanlar işte onları sallandırıcaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm :))
öyle bir algı oluşturuldu seneler önce. Daimi iç savaşın fitilini ateşlediler ve halkımızın beynini yıkadılar. Esasen öyle bir şey yok..
02 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani daha acik konusabilirmisin? :)
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Babamin arkadaşından bir ikisi kürt. Yani öyle bir genelleme yok
00 Yorumla
+1 yılGüzel soru Kürtleri değil zaten pkk ve Bdp (Hdp) yi destekleyenleri sevmediği için otomatikmen bir ön yargı oluşuyor...
05 Yorumla- +1 yıl
Asker çoçuğuyum hatta 2 yarbay dayım var öyle düşünme köy korucularının %60 ı kürttür :)
Soran+1 yılSadece turkiyenin kurtleri PKK lar oburleri pkk degiller bnu anlamak o kadar zor mu ya!
- +1 yıl
çok sert çıkmışsın ama benim tanıdığım asker abilerde şehit oldu benim babam Hakkari-diyarbakır gibi birçok bölgede görev yaptı...
- +1 yıl
bide onlarrın açısından düşün
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden Türklerin ''t''sini küçük yapıp kürtlerin ''k''sini büyük yaptın?
22 Yorumla
Soran+1 yılhizli yazdigim icin bilmeyere oldu
+1 yılCevapları okudum ve cevaplara verdiğin cevapları okudum 😊 okuduğum bir çok yorumunda türküm diyorsun ama inanılmaz derecede Türk düşmanlığı yapıyorsun! Ne ayaksın sen?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayir ben turk dusmanligi yapmiyorum ama turklerin zalimligine dusmanlik yapiyorum!
- +1 yıl
Hala aynı şeyi yapıyorsun.. Senin ermeni olduğuna kalıbımı basarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılherşey ortada değil mi sanki onlar Türk'leri çok seviyolar...
11 Yorumla
Soran+1 yılTurkler onlari sevmiyorlar Kurtlerde turkleri sevmiyorlar bu kadar basit
'
Valla biz kürtleri seviyok şu ermeni olupta kürdüm diyen ibneleri sevmiyoz anlatabildim mi...
22 Yorumla
Soran+1 yılermeni?
+1 yılBen etmiyorum, ki çoğu kisi de etmiyor bence. Bunu soyleyenler halki karıştırmak istiyor
14 Yorumla
Soran+1 yılCok az kisi etmiyor cogu kurtlerden nefret ediyor neden onlarda bir insan onlarda butun ulkeler gibi bir ulke istiyorlar
- +1 yıl
Kardes zaten Kürdistan diye bir ülke var. Oraya gidebilirler. Bölücü kurtlerden nefret ederim. Turkiyede yasiyorsan burada para kazanıp burada ekmek yiyorsan o agzini acmayacaksin
Soran+1 yılsen bana mi dedin agzini acma diye?
- +1 yıl
Hayır boyle yapanlara söylüyorum. Sende yapıyorsan sende agzini acma
biz türklerden başka kimi seviyoruz. kendimizden sonra kürtleri seviyoduruz yinede. her keste milliyetçilik vardır. doğrumu yanlış bişey ama yapcak bişey yok
00 YorumlaBiz ne zaman önemsiz şeyleri tartışmayı bırakırsak önemli şeyleri başaracaktık. Ama geçti Bolu Pazar’ı bak dikkat edersen başarırdık diyorum ben bir kürdüm ve ayrım düşünmüyordum ama bu düşünceler bizi uzaklaştırdı anlıyormun?
00 YorumlaBen kürdüm ve beni sevip sevmemeleri hiç umrumda değil, seninde olmasın :)
30 Yorumla
+1 yılolay bu değil Türk olmuş Kürt olmuş değil biz ülkeyi bölenleri sevmiyorum bunun içine herkes dahil
00 YorumlaIslamda irkcilik yokdur.
Eger böyle birsey var ise, zayif olan imandandir.00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar