26 yaşındayım İnsanlari tanıyan yalnizlasir sözünü yaşayarak anladım. İlim guzel şiir güzel çizim güzel susmak güzel ne kötü biliyor musunuz sizden konuşmanızı isteyip konuştuklarınızı anlamamaları kötü Bir kahve icmek isteyip hakkını verememeleri kötü öyle ya kahve muhabbet ister... Tüm saygılı tavirlariniza ragmen laubali bir üslup sergilenmesi kötü Daha kötüsü evet ben yaşımın insanı degilim ama onlarda değil.. Yani bu seçilmiş bir yalnızlık mı çaresiz bir yalnızlık mı oda belli değil zaten
Yalnız olmak daha iyi. Liseye geçtiğimde arkadaş arayışına geçmiştim. Sınıftaki herkesle konuşuyordum, iyi anlaşıyordum. Zamanla tanıdıktan sonra herkes bana sırtını çevirdi. Herkes neden konuşmuyorsun. Neden içe kapanıksın diye üstüme geldi. Safım biraz alay ettiler o yüzden benimle. Bir kez olsun benimle arkadaş olmayı denemediler. O yüzden boşver. Yalnız kal. Az insan çoook huzur.
Benim kitabımda "Seçilmiş Yalnızlık" var. Bedenin yalnız olmasada, Ruh'un yalnız olur. Tıpkı içine kapanmak gibi. Sevgi arayışına girersin bulamazsın vesaire.
İkisini aynı anda yaşamış olabilirsin. Yani mecbur kaldığın için bu seçimi yapmak zorunda hissetmiş olabilirsin kendini. Ama mutluysan çok da sorgulama bence. Yalnızlık en güzeli