Sanırım pandeminin hilesini buldum, buluşmak istemediğim insanlara "Sanırım Covid oldum, kendimi biraz hasta hissediyorum." diyorum kimse de ekilmiş gibi hissetmiyor. Hissetse de ispatlayamıyor valla. Çok güzelSizin pandemi özel yalanınız ne?
Buluşmak istemediğim insanlara "Sanırım Covid oldum." diyorum. Sizin pandemi özel yalanlarınız neler?
çok saçma. korona var, vakalar artışta salgın hafiflesin öyle buluşalım demek varken neden yalan söyleme gereği duyar ki bir insan? ki zaten kafeler vs. yeni açıldı. bunu söyleyerek insanların ilgisini çekmek mi istiyorsun? umarım koronanın bu tarz çocuksu yalanlara dahil olamayacak kadar ciddi olduğunu yaşayarak anlamazsın. ya birde salgın varken sanmıyorum insanların seninle buluşmak için can attığını bu soru sorulmak için sorulmuş
Boğazım ağrıyor biraz diyorum. Bazen de test yaptıracağım diyorum. Ya da mekanlar erken kapanıyor dışarısı kalabalık ne yapacağız diyorum. Bahane çooook 😅
O zaman karantinada olman gerekir.. Ben yalan söylemem. Bir yere de gitmem. Neysem oyum. Beni görmek isteyen evime gelir istemeyen yerinde kalır.. kimseyi kafama taktığım yok.
sağlık ciddi bir konudur.. sağlık konusunun yalanını söylemen doğru değil.. sen covid oldum galiba diyince , karşındaki kişi senin bu yalanın üzerine uzulebilir , senin için endişe üzüntü yaşayabilir.. sağlık konusunun yalaniyla cevrendeki insanları uzmen endişeye sokman doğru değil.. buluşmak istemiyorsan yetişkin aklı başında bir insanın yapmasi gerektigi gibi davranıp direkt olarak buluşmak istemedigini soylemen daha doğru olur bence.
Ben öyle riyakar bir insan değilim, yalanı sevmem... Biraz patavatsız derler, ama neyse o dur... İstemiyorsam , istemiyorum derim. Bunu da saygı çerçevesinde mutlaka yaparım. Evirip, çevirme bana göre değil. Hoşlanmam...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Covid oldum demen onu sadece oyalar. 1 ay sonra buluşalım diye tekrar yazar Madem kurtulmak istiyosun hayatimda başkası var de de onlar da yoluna baksin Sizin kadar bencil insanlar görmedim ya İstiyosunuz ki kimse sizi unutmasin hep peşinizde koşsun
neden ilk yalana baş vuruyorsunuz yüzünüze söylenmiyor olabilir fakat karşı taraf çok rahat anlıyor canım istemiyor gelmek istemiyorum demek çok mu zor
Direk sebep neyse onu söylüyorum benim bu sonra tavrıma alıştıklarından beni tanıyorlar yalan söyleme ihtiyacı duymuyorum. Gelmek istemiyorum pinekliyorum halim keyfim yok vs vs
Bende dip dibe olmak istemediğim kişilere mesafe kuralını hatırlatıyorum. hem normalde de gerek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben telefonu uçuş moduna alıyorum. Arada bi denk gelirlerse açıkken telefon bozuk diyorum. Baktım sohbet geçiyor şarj bitti ayağına telefonu kapatiyorum:)