Yılardır kamp yapmaya heves ediyorum ama böcek fobim, zaman kısıtlılığı vs. derken hep erteledim durdum. Havalar ısınmaya başlamışken erkek arkadaşımla birlikte doğa ile iç içe kamp yapalım diyoruz, doğa kampı nasıl yapılır? Bize neler tavsiye edersiniz, yanıtlarınız için teşekkürler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 11,1b cevap paylaştı. Sivri sinekler en baş belası olandır. Bunun için bi bilenin tavsiye ettiği doğal çözümlerin yanı sıra eczaneden ve marketlerden de sivrisinek sokmasını engelleyecek ürünler alabilirsiniz.. Ayrıca fenistil gibi böcek sokmalarından doğan etkiyi azaltacak krem de kullanabilirsiniz.
Kamp alanındaki yemek kokusu ve ışık böcek ve diğer yabani hayvanları size çeker.
Ayrıca tuvaletinizi de kamptan belli bir mesafe uzakta açtığınız bir çukurda giderip sonrasında üzerini toprakla kapamanızı öneririm.
Yazacak çok şey var ama genel olarak doğayı ve kendinizi koruyacak birçok tedbiri almanızı tavsiye ederim. Ormanda yakılacak ateş ciddi risk oluşturur. Ateş yakma ev söndürme prosedürünü iyi öğrenin.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
Boş ver be ya ne işin var dağ da taşta böcek mı çıkar yılan mı çıkar nolur belli olmaz ben sevmiyorum bu kamp işlerini
00 Yorumlaçabuk sıkılan bir insan olmamanız çok önemli ... böyle biri degilseniz gidiceginiz yerleri belirleyip araştırıp oyle gıtmenızi tavsiye ederim...
00 Yorumla- +1 yıl
Kamp malzemelerini araştırman lazım ilk kampını bilen biriyle yap diğerlerinde zaten kolay gelir
00 Yorumla Ormana gidersin ve çadır kurarsın. Ateş falan da yakarsın isteğe göre. Öyle yapılır yani...
00 YorumlaDoğa kampı çok şey ister bütün malzeme ve edevatlarınız var mı
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Valla eşimle biz yapıyoruz aşırı güzel tavsiye ederim
00 Yorumla - +1 yıl
Kamp yapacağınız yer belirlenen bölgelerde olmalı. Rastgele bi yerde yaparsan gece 3'te jandarma çadırını topla diyebilir :)
(Başıma geldi)00 Yorumla - +1 yıl
Çakmak götürmeyi unutma biz unutmuştuk 7 km yol gitmiştik
00 Yorumla - +1 yıl
Kamp yapmak istiyorsan her türlü yapılır
00 Yorumla - +1 yıl
Çok güzel oluyor
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Prezervatif bolca 😆
12 Yorumla- +1 yıl
Cakall
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar,
Öncelikle güzel bir soru. Özellikle kamp yapmak isteyip böceklerden çekinebilen çok insan var. Aslına bakarsanız herkes böceklerden çekinir. Sadece kişiye göre hassasiyet değişebiliyor. Böcekleri kendimizden uzak tutarak kamp yapabilmenin elbette bazı pratik yöntemleri var.
Önce ilk kamp için temel hazırlıklara göz atalım.