benim asıl anlamadıgım biz insanların iyi özelliklerle donatılmamız tanrının bize kitap göndermesini nasıl kanıtlıyor? belki tanrı insanı donanımlı yaratmışdır ama salmıştır nerden bilcen? bu nasıl bir ispat olabilir allah aşkına? bide çocuk saki kainatın sırrını çözmüş tüm
deistleri ateistleri dize getirmiş gibi kendisinden emin bir şekilde konuşuyor bide sanki bunlar bir deisti dize getiriyormuş gibi davranıyorlar (kurgu oldugunu söylüyorlar ) ama olsun yine de bunlar deizmi bitirecekmiş gibi davranıyorlar bide çocuk senin kanıtın olmadıgı sürece buna
inanmalısın (teizme) diyor sanki kendisi kesin bir kanıt sunmuş gibi konuşuyor allah bize kitap göndermemiş diyen (deizm) ne atomdan ne fizikten anlamıyor diyor neyse özetle allahın biz insanlara kitap gönderdigine dair kanıt degil bunlar kanıt sunmadanda senin kanıtın olmadıgı
sürece gibisinden şeylerle konuşulamaz bu çocuk diamond tema gibi biriyle konuşsa dogrunun ne oldugunu anlardı ve bu cemaat
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ancak böyle sacma sapan reklam yaparlar. Adnan oktarda karilarıyla herşeyi çokertiyirdu. Meğerse delinin tekiymis
adnan oktarda kadın vardı ama burda yok ama evet sacma sapan reklamlar yapıyorlar
Adı üstünde inanç, hiç bir bilimsel değeri yok. Onunla uğraşanlarda şarlatan
aynen öyle inançdır bu zaten sorun olan bu tür dincilerin sanki ellerinde bilimsel kanıtlar vamrış gibi konuşmaları
İslam uydurulmadan önce bilim zaten gelişmişti ama araplar ticaretten başka bişey bilmeyen cahillerdi. Kuranda yedi kat sema vs geçiyor diye kuranı bilimsel kitap ilan ediyorlar. Atladıkları bir şey var ama. Kuran öncesi bunlar ve fazlası çoktan keşfedilmişti
aynen diger pek çok kitapta var kaldıki bu dedikleri iddialar zaten bir cümleyle bile çürütülebilecek şeyler o cümlede şu madem kuranda bilimsel şeyler vardı müslümanlar malmıydıda bunları bulmadılar?-aziz nesin
kuranda bilimsel şeyler olsaydı zaten o bilimsel şeylerin keşfini gayrimüslimler bulmazdı bunu dedigim biri bunu müslümanlar öncesinde biliyorlardı ama bilimsel olarak araştırma geregi görmmüyorlardı diyorda bu kadar çok şey yazıp kimseninde merak etmemesi salakça olurur bide eski tefsirlerde ayetlerde de aynısı yazıyor diyorlarda o ayetlerde arapça yani mealcilikle degiştirilmeye müsait
Tüm kitaplar aynı ya, çalma çırpma öldürme cennettesin diyor milletin ağzına bir parmak bal sürüyor gerisi fasa fiso deli zırvası o anın gelişine uydurulmuş adetler. Özellikle yahudi ve hintlilerin dinleri
o dinleri bilmiyorum ama evet islam cidden o döneme göre inmiş şeyler benim tarih hocam kız çocuklarının diri diri gömüldügü dönemlerden cennetin annelerin ayaklarının altına serildigi döneme geçirtti islam diyor türk toplumunda kadına deger veriliyor at da sürerdi diyor arabistanda kadınların araba sürememesi islamda yok diyorda daha hz. muhammedin eşinin evden çıkmasının yasak oldugunu bile bilmiyor birisi o dönem hz. muhammedin ev halkı güvende olmalıydı diyorduda o zamanlarda herkes herkesi tanıyordu zaten kimin kötü niyetli oldugu kolayca bilinebilirdi ve kaldıki hz. muhammedin eşi topluma örnek teşkil eden birisi burdan bile allahın kadınların dışarıya çıkmasını istemedigi ortada
bir tane ayet vardı eger allah yolunca hicret etmeye yüz çevirirlerse öldürün diye sonrasında ise ancak sizinle barış yaparlarsa onlar müstesna diyor bu baya çelişkili iki ayet birisinde allah yolunda hicret etmiyenleri bildigin öldürün diyor digerinde ise barışda olduklarınız müstesna diyor ilkiyle gayrimüslim öldürüp millet laf edincede ikinci ayeti göstermeye baya uygun iki ayet
ALLAH sonumuzu hayır etsin
Yok kardeşim olamaz deist miş ateist miş
deizmle ateizm mi olamaz? yoksa deizmi çökerten çocuk veya kişi mi?
Ayet söylesem sana kur an ın gerçek olduğuna dair düşünür müsün
nedir? ve ben eskiden müslümandım o tür ayetleri çok gördüm
Hakka suresi
﴾44﴿ Eğer peygamber bize atfen bazı sözler uydurmuş olsaydı,
﴾45﴿ Elbette onu kıskıvrak yakalardık.
﴾46﴿ Sonra onun can damarını koparırdık.
﴾47﴿ Hiçbiriniz buna mâni olamazdınız.
@goodboyycemal kardeşim kruan kime iniyor? hz. muhammede şimdi kalkıp hz. muhammedin kurana hz. muhammed allahın demedigi birşeyi söylüyor diye ayet yazmasınımı bekliyorsun? ne yazmasını bekliyordun? kuran allah sözü degildir yazmasınımı? yogurtçu kendi yogurduna ekşi dermi hiç?
1400 yıllık bir Kuran bulunmuştu. Onu incelemenizi talep ederim. 1400 yıl aynı kalan bir kitap... Bu bir şeyleri aydınlatır bence?