3 aylık evliyiz. 3 haftadır da ayrıyız boşanmak istediğini kesin bittiğini soğuduğunu sevmediğini söyledi. Ve baya da öfkeli bana. Ama herhangi bir dava açma girişimi bununla ilgili iletişimi de yok. Konuşmaya çalışsam kapatiyo ya da istemiyorum git dava aç diyip kapatiyo. Tecrübeli biri söylesin lütfen.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Önce buraya niye geldiniz? Sebebleri bilmek lazım ki kesin kararlımı değil mi diyebilesin? Erkekte kadında böyle kolay kolay 3 ayda böyle bir karara gitmez ve dahi blöf bile yapmaz. Bu çok önemli Ana bir problem olması gerekir? İki tarafta bilir ne ettiğini. Neyse Bence blöf yapmıyor, boşanacak. Hamile misiniz? Değilsenizseniz bir an önce temiz düşman olmadan boşanın, tamam gel boşanalım diyin Kabullenin ve boşanın. Kim davayı açmış yok nafaka yok falan önemli değil, hayat geçiyor ömür geçiyor, düşman olmadan analaşarak boşanmak en önemlisi.
Eğer çekişmeliye girerseniz uzun sürer yıpranır iki taraf ve net söylüyorum iki tarafta istediği sekilde eline sonuç alıp bu konuyu bitiremez. Nerden girdik bu işe der, hayatlarının içinde yani ömür geçerken boşanma devam eder ve konu kapanmaz bir türlü ve sonunda sonuçta niye yaptıklarını bile kendilerine soracak hal kalmayacak hale gelirler. Üstelik hayat devam ediyor ne gerek var zor yola anlaş düşman olma boşan güzel insan.
Muhakkak bir kabullenmeler yapılacak ve düşman olmadan anlaşılarak yapılırsa çok çok sağlıklı olur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılneden senden dava açmanı istiyor madem bitti tamam biraraya gelelim ve dava açmaya gidelim öyle sen aç ben açmam cahil ve çocukça 3 ayda inatlaşma ve ben haklıyım la herhalde tartışma olmuştur peki bu durumda aile büyükleriniz ne diyor kayınvalide olacak kişi bu konu hakkında ne düşünüyor bu tip konularda erkek kendisi böyle karar alamaz annesinin bu konuda etkisi çoktur bunuda unutma
ben 30 yılı devirdim evlilikte inan herşeyimiz mükemmel değildir fakat evlilikte ben hep haklıyım diyemiyorsun
bir de eşin herhalde kendine göre erkeklik yapıyor fakat şunu söyleyeyim eğer aldatma yoksa evlilikte direksiyon hep kadındadır unutma yeter ki sen aklını kullan00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl3 ayda neden bu noktaya geldiniz bu kadar öfkesi siniri neye bağlı gelişti önce nedeninin cevapları gerekir sanırım..
Gerçekten boşanmak istese dava aç demez gider davayı açar öfke ile söylenmiş sözler var belliki biraz zaman ver hem ona hem kendine çok fazla üzerine gidersen istemedigi halde birşeyler yapmaya zorlayabilirsin ikiniz içinde üzücü son olmasın.. biraz düşünün ayrı kalın ne yapılırsa doğru olur ikiniz içinde bu zama içinde daha doğru kararlar almanız için fırsat olur02 Yorumla- +1 yıl
Neden ısrarla benim açmamı istediğini anlamıyorum. Bosanmak isteyen kendisi. Üstelik bu insan çok yalan söylüyor en başta işten atıldığını bana evlendikten sonra söyledi. Ayrı kaldığımız süreçte beni terkettiğinde bi kızla sevgili olduğunu öğrendim eski mesajları gördüm. Ve Benim altinlarimi harcadı geri ödemek üzere paramı aldı vermedi. Beni ilgisiz bıraktı vs. vs. daha başka pek çok sorun ondan geliyor yani ben bu insanı çözemedim ve bir eve girmeden de bu kadar bilmiyordum büyük hüsrandayım. Kendisini artık zaten istemiyorum. Beni evden atti ailem eşyalarımı da aldı. Beni heryerden engellemisti engelleri acmis Ve hiç bi şey olmamış gibi arada dava ile ilgili gelisme var mı, hala iş ariyo musun Telegramdan sana link göndereyim gibi mesajlar atıyor arıyor engellediğin için spama düşüyor. Gerçekten çözemedim bu şahsi benim beynim yandı. Hani senin ne yüzünü görmek istiyorum ne de sesini duymak istiyorum demişti suçum kabahatim ne zaten almadım ki varsa da konuşması gerekirdi. Burda kimse olayları bilmeden bana yuklenmesin. Bu insan halusilasyon gören ve gerçek zanneden biri bunlara da şahit olmuştum.
- +1 yıl
Sanırım psikolojik sorunları var anlattığına göre bu tür davranışları normal bir insan yapmaz. Aç davanı kurtul hiç iletişime geçme seni üzmesine izin verme
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Davayı kimin açtığı önemli feğil.
Git dava aç.
Eğer attığı mesajlarda bu durumlar ile ilgili bir durum varsa mümkünse ekran alıntılarınınal.
Uzaklaştırma kararı aldırabiliyorsan aldır.
Avukatlık ücreti 8-10 bin lira arasında olur.
ailen ile konuş, ama dava açmadan evi kesinlikle terk etme.
Mesaj at, dava açmamı istiyormudun diye.
Ysni evliliğimizin kalbinde ve aklında bitirdin mi de.
Yaptıklarını sor.
Ve bu mesajları silme
.00 Yorumla Gerçekten anlam veremiyorum ben. Hani görücü usulü değilse severek evlendiyseniz erkeklerin bu dengesiz hallerini anlamıyorum. Ne oldu yani evlenince aşk mı bitti? Ne bu haller yani. Herkesin anlık duygu değişimleri olabilir ama evlendiyseniz birbirinizle her şeyi konuşabiliyor olmalısınız yani kaçması gereksiz.
04 Yorumla- +1 yıl
Bi de eski tutkumuz yok demişti yani şaka gibi.
- +1 yıl
Evlilik ağır gelmiştir sorumluluklar falan. şu an o kız bu kız konuşuyor takılıyor ergence işte. Ne diyebilirim olan bana oldu bilsem evlenir miydim doğal afet gibi kaza gibi bilemedim.
+1 yılBir erkeğin boşanmak isteyip istemediğini anlayamazsın ama şunu unutma her iki taraftan da bakmak lazım hatanın ne olduğunu bilmiyorum bizler dışardan izleyenleriz sevgili hayatıyla ayni evde yaşamak beraber karar almak aynı şey değil olabilir tartışmış olabilirsiniz ama ayrılmayın 😔 aldatma yoksa eğer yapmayın böyle birşey aile büyükleriniz girsin araya barışın ki onun da yaptığı yanlış üç aylık yeni evli biri bırakılip gidilir mi günahına girdiğin bir insanı bu şekilde yüz üstü bırakıp gitmek erkekliğin neresinde inşallah düzelir aranız...
00 YorumlaBöyle bir evlilik yaşamama çok üzüldüm zaten senden izinsiz altınlarını harcayan birimden eş olmanı beklemek hata elbette sana yaşattıklarını unutamazsın ama bi an önce ondan uzaklaşmalısın kendi hayatına bakmalısın ama 3 ayda nasıl değişir bir insan bunu anlamakta güçlük çekiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Ben yoğun pişmanlık içindeyim onunla hiç evlenmemliydim. Şimdi bu kadar üzülmez ve boşanma gibi derdim olmazdı.
- +1 yıl
Öyle öyle şuanda benden ayriyken konuştuğu kızla devam ediyo bu nasıl kalpmis ya ya geçen zamanima emegime çok aciyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim kardeşimde yeni evli o herif ona şiddet uygulamaya başladı üstelik kabulde etmiyor ettiğini. kimsenin gerçek yüzünü göremiyoruz o nalet aileside oğullarına sahip çıktı onu haklı gördüler. getirdik kurtardık o şizofren manyakların elinden. ne olacaktı? aman elalem ne der diye 1 ömür işkence mi çekecekti lan? bir erkek olarak ben utanıyorum sizden... sende bırak ne halt yiyorsa yesin? bir ömür onun ailesinin o kocanın nazını çekeceğine baba evine dön yüzün gülsün yeter.
20 Yorumlaşu an kafasını topluyordur ya da başkasının yanındadır aklına geldiğin zaman ya arar ya uğrar konuşur seninle ya da en kötüsü boşanma evraklarını yollar ama bunları dediyse barışmayı unut çok zor sen kendini şimdiden olacaklara hazırla
00 Yorumla
+1 yıl3 aylık sürecte bu haldeyse onun icin bilincsiz ve ani bir evlilik yaptıgı kesin nekadar üstüne düşersen o bu durumu kesinleştirmeye calışcak bu yüzden boşsnmakmi istiyor kötümü davranıyor hayhayy canım diyceksin gidceksinn ilk davayı sen acaksın bak napıyor ozaman bunu yapsanda yapmasanda adam boşanmayı kafaya koymuş zaten en azında bi vezirini oynatta şah cekk biraz özgüvenli ol
03 Yorumla- +1 yıl
Biz ayriydik 4 ay sonra bi anda geldi evlenelim diye ve her şey bi anda gelişti ben de anlamadım. Şimdi çok iyi düşünmediğimi hata ettiğimi anlıyorum böyle kararlarının arkasında duramayan dönek birisiyle yola çıkılmaz. Karakter bu değişmez. Bir başkasıyla olsa aynısını ona da yapar. Çünkü bunun huyu böyle anladım artık. Ben de kesin olarak istemiyorum vazgeçtim ve çok öfkeliyim. Ben işten çıkarıldığını evlendikten 2 gün sonra öğreniyorum yalanlarını mı sayayim bu donekligini mı hangi birini konusayim? Benimle devam etmek istemiyor ama benim altinlarimi benden izinsiz harcadı benden para aldı geri vermek üzere vermedi. Lanet olsun cidden ben bi daha ne birine güvenebilir ne evlebilirim herhalde psikolojimi yıktı. 4 aylik surecte biriyle oldugunu da evlendikten sonra ogrendim ki benden daha ayrılmadan önce zemin hazırladığını da o kızla.
- +1 yıl
Yol yakınken sen ayrıll kuzu o kimki boşanma davası acmasına izin verceksin sen ac davanı altınlarınıda iste üstünde neyi varsa yarı yarıya al mücadeleni bırakma yalan üstüne evlendiginede pişman olsun sana bu yaşadıgı kötü günlerede
- +1 yıl
İşi yok üstüne mal mülk yok. Altınlarımı ve verdiğim borç paramı alabilsem kafi. Bir de nafaka alabilirsem iyi sağlık sorunlarım ve ilaçlarım için en azından bu süreçte karşılamakta zorlandım çünkü sigortam yok iş bulmadım babamın sigortasına da geçemedim onla evli gozuktugum için bu kadar Allahsiz işte kronik hastaliklarim var bunu biliyo beni mağdur etti yanina kalmaz inşallah.
+1 yılBir insanı seviyorsan onu özgür bırak diye bir klişe vardı boşanmak onun kararıyla davayida o açsın insan bir karar alıyorsa ve o kararı savunuyirsa onun arkasında durmalı bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılHiç uğraşmayın ve bi kaç hafta zaman verin ve bir kaç haftanın sonunda gel anlaşmalı boşanalım diye bi teklifte bulunun bakalım cvpı ne olcak
021 Yorumla- +1 yıl
3 haftadır bişey yaptığı yok. Pazartesi kapına kağıt gelecek imzala bilmem ne dedi. Bişey gelmedi. Naptigi belli değil.
- +1 yıl
E devletten göre bilirsiniz adınıza açılmış bi boşanma davası var mı
- +1 yıl
Baktım şimdi bişey açılmamış.
- +1 yıl
Demekki dava falan yok
- +1 yıl
Neden acmiyo ki o zaman boşanmak isteyen o yanı nerdeyse 3 aydır da dusunuyomus yani dediğine göre. O zaman hemen açılmış olması gerekirdi. Erkekler tam olarak nasıl bakıyo bu olaya?
- +1 yıl
Dava için çok mu para gerekiyo?
- +1 yıl
Şimdi ailesine sizle alakalı 1in yanına 1000 katarak bir şeyler anlattıysa kendi kendine bi cıkmaza düşmüşte ola bilir aşşagı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık hesabı
- +1 yıl
Hayır en son 270 tl falandı öyle hatırlıyorum
- +1 yıl
Ohoo O zaman hiç durmaması lazım açmak boşanmak için. Ben de bişey sandım.
- +1 yıl
Ama davayı o açarsa nafaka tazminat olcak o yüzdende işine gelmiyor ola bilir
- +1 yıl
Ama daha 3 aylık bi evlilik çok yeni sizin şimdi en tatlı zamanlarınız olmalı
- +1 yıl
Vala nafaka tazminatı o açsa da alabilirmişim çok video izledim konuyla ilgili. Karşı dava açabilirmisim yani. Kaçtığı şey ne anlamadım. Evliligin başında düşünüp kararı da verdiyse 3 haftadır da ayrıyız anlayamadım. Bana diyo b3nd3n boşan diye e isteyen o
- +1 yıl
Nafaka tazminat sizin en doğal hakkınız her türlü alırsınız ve düğünde takılan takılar sizdeyse bi hak idda edemez
- +1 yıl
Onlarda sizin
- +1 yıl
Kızmayın ama adii şerefsiz kızı yarı yolda bırakacaksın madem ne diye evlendin o kadar basitmi bir insanın hayatıyla uğraşmak karektersiz
- +1 yıl
Ben niye kızayım ben de bunları söyleyip üzülüyorum şu an ben bipolar ve Hipotroit hastasiyim ayni zamanda bunları bilerek evlendi. Ama ağır geldim. Sırf bundan ötürü suçlu bulunur muyum ben bilmiyorum yaptiklarimdan
- +1 yıl
Ne alakası var kimse bile bile isteye isteye hasta olmuyor ve bunları biliyorsa evlenmeseydi sizin hasta oldugunuzu hiç bir şekilde kullanamaz yok öyle bi dünya
- +1 yıl
Ben olsam gelmesini istemem ve gelirsede kabul etmem ne olursa olsun sizin gururunuzla oynamış daha 3 haftalıkken yüz üstü bırakmış sizin eşiniz dostunuz ailenize en başta size yazık değil mi
- +1 yıl
Bi de bana hic bişey alamazsın diyo
- +1 yıl
Halt etmiş o donuna kadar alırsınız öyle kolaymı afedersiniz bi insanı pecete gibi kullanıp atmak
- +1 yıl
Bana niye böyle söyledi ki hayır burun sürtme falan olabilir mi öfkeden
+1 yılKeşke evlenmeden önce halletseydiniz bunları. Ama kaçması ve seni yıpratma çabası çok bencilce. Neyse aç davayı çekişmeli boşanırsınız en fazla
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok acele oldu zaten 4 aylık bi ayrılık sonrası evlilikle dönüş. Evlenince konuşur galerileriz belki dedim olmadı. Aramızda çok yoğun duygular vardı ben de hala bile var ama o Nasıl bitti diyo anlamıyorum blöf mü diye bile düşündüm. Kaybetme korkusu yaşatmak gibi. Çünkü bu korku onda var gibiydi sürekli biliyorum sen bi gün gideceksin derdi şimdi kendi gidiyo.
- +1 yıl
Umarım düzelir biraz zaman verin birbirinize. Sakince düzgünce konuşun. Eski problemler demişsin belki sonsuza dek unutman gereken şeylerdir sende kendini bir dinle bu konuda. Temcit pilavı gibi sürekli aynı şeyleri konuşmak yorar bazen insanları. Hayatını bu kadar etkilemesi mi gerekiyor mesela illa çözmen mi lazım. İlişkilerde bazen alttan almak susmak gerekir. Umarım düzelirsniz ne diyeyim🙏🏻 senin için dua edeceğim.
- +1 yıl
Vala ben bu dediklerini ayrı kalınca anlayabildim anca Ama iş işten geçmiş adam beni istemiyo bende berbat hissediyorum.
+1 yılbaskasiyla birliktedir... anlaşmalı boşanmak için bunu yapıyor.
15 Yorumla- +1 yıl
Hayatında birisinin olacağını hiç zannetmiyorum. İmkansıza yakın yani.
- +1 yıl
sorunun temeline inmek lazim. neden ereksiyon problemi mi var?
- +1 yıl
Yani bilmiyorum karı kızla pek işi yok gibi daha çok iş güç para derdinde. Evliyken öyle anladım yani zaten hep öyleydi. Yine de bilemem.
- +1 yıl
sen bilmiyorsundur
- +1 yıl
kârı kızla işi yoksa seninle görücü usulü mu evlendi abe nim saf kizim
Kötü davranışlar sergilerse ilgisiz hemen hemem her konuda üstüne gelmesi üste çıkması bağırması sinirini senden çıkarması
00 YorumlaSeni aldatıyor mu? Aldatıyorsa sakın boşanma sürünsün köpek yerinde olsam onu da o sevgilisini de bulur yolardımm.
00 YorumlaSebebi neden bende öyle sayılır ama 4. Yıla girdik daha devam ediyoz hatta sin 3 aydr iyiyiz
06 Yorumla- +1 yıl
Dediğini anlamadım açıkçası
- +1 yıl
Hatamın farkına vardım vala bu süreçte çok düşündüm çözüm düşündüm. Ama o istemiyorum da istemiyorum. Ailesine de neler anlatmış hakkımda kötü kötü şeyler. Ve bişey bu eskiden de böyle yapardı. 5 yıllık bir ilişkimiz var bizim.
- +1 yıl
Aynen öyle bunun sonucunda cinsel birliğimiz de dağıldı. Ama o sustukça sorunlar cozulmuyo susup susup kaciyo. Eskiden de böyle yapardı. Sonra sensiz olamıyorum diyip köpek gibi seviyorum yine de diyip dönerdi yine böyle bi zamanda evlendik işte
+1 yılnafaka vb ödememek için senin dava açmanı bekliyor olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Iyi de haklarımı öğrenmek adına araştırmaya girdim pek de fark yaratmıyormuş karşı dava açınca yine hakkımı alabiliyormuşum. O da araştırdığını söylüyor bunları bilmesi gerek. Hem ben boşanmak istemiyorum ki niye ben acayim.
- +1 yıl
dava uzar sen açarsan anlaşmalı tek celsede biter
+1 yılİstediği bir durumu inatla yok. Diyorsan ondanda olmuş olabilir
00 Yorumla
+1 yılönce ne yaptığınızı bulun neden böyle bi tepki veriyor adlı işlem başlatmama sebebi sizden bi adım bi özür bekliyor olabilir kafasına bitirmiş ama hâlâ kalbini dinlediği için beklemeye almis olabilir kendisini
00 Yorumla
+1 yılBizde ilk başlarda bu durumu çok yaşıyorduk yapacağın en güzel şey tamam dava açacağım de senden boşanacağım bende istemiyorum de ve tepkisine bak emin ol 3-4 gün senin ciddi oldupunu anlayınca mesaj atacaktır sana yalnız kalsın bırak biraz
00 Yorumla
+1 yılEmin olmadan tanımadan evlenmeyin kardeşim ya sonra olan ya sizlere ya da çocuklara oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Neredeyse 5 yıldır hayatımda ve bir eve girmeden tam olarak biri tanımak çok zor öyle olsa bu kadar çok boşanma olmazdı belki.
+1 yılsoğuyacaksa adam evlenmeseydi ya ne demeye evleniyor. evlenmeyin kızlar hayatı zindan etmeyin kendinize mal mısınız niye evleniyosunuz.
00 Yorumla
+1 yılNe yap biliyo musun davayı sen aç nasılsa köpek oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Yine köpek gibi gelir mı diyosun?
Aklım hafsalam almıyor. Bir insan 3 ayda ne yaşar da bu kararı alır. Çok üzüldüm su an
10 Yorumla3 aylık evlilikde senin sucun neymiş sok oldum 3 ay cok yeni ya ¿
10 YorumlaSeni umursamasak seni görmek istememek anca Öyle anlaşılır
00 Yorumla
+1 yılKendisi açsın o davayı seni sevmeyeni veya sana değer vermeyene sende ilgi gösterme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevliligin ilk aylarinda bu tip krizler yasanir. neden bu kadar kizdi, sorun nedir anlatsaydiniz, durumun ciddiyetini daha iyi anlardik
00 Yorumla
+1 yılÇok bile sürmüş evliliğiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç olmaması gereken bir hataymis. şu an öyle kötü bir dönemdeyim ki onun yüzünden iş yok hüsran var psikolojim kötü Her yer kapalı yasak masak ne avukat talep edebildim ne dava açabildim kafayı yeme noktasındayım. Onun da Allah belasını versin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yaptıysan artık. bir şey yapmadan bu duruma gelmez.
02 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle oldu bir hata mi yaptin
02 Yorumla- +1 yıl
Hatam geçmiş hataları sürekli dile getirip kavga etmemiz. Daha doğrusu bu geçmiş yüzünden benim kurup kurup patlamam onunda susması. Sorunları çözmek yerine kaçıyor.
+1 yılpeki hattaniz nedir mutlaka soylemedimi size
00 YorumlaNeden bu hale geldi 3, ayda
00 Yorumlane oldu da bu kaadar kızdı sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 ayda neden böyle oldu
00 Yorumla
+1 yılNeden öfkeli peki size
00 YorumlaHerşeye ters yapiyorsa
00 Yorumla
+1 yılEvlilik çocuk oyuncağını ya
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGecmisinde biri vardi belki?
02 Yorumla- +1 yıl
Onun ilki bendim. 19 yaşında ilk ilişkisi ben oldum. Bu kesin bilgi.
+1 yılBoşanma dilekçesi?
00 YorumlaEver
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Verilen tepkilerin ölçüsüyle alakalı olmakla birlikte ani alınan kararlarda sağlıklı olmaz. 3 aylık bir evlilikte ayrılık aşamasına gelinen soruna bakılması gerekir. Çok net konuşması sizi yanıltmasın. Bazen her şeyden emin olup çok net tavırlar sergileyebilirler ama iş ciddiye binince bir an panik yapabilirler. Çok fazla üstüne düşmeyin ve kendinize de zaman tanıyın. Oluruna bırakın bazı şeyleri. Elinizden geleni yaptıysanız sadece beklemek ve görmek gerek. Bunu yaparken de çok fazla dillendirmeden sabırla sükuneti korursanız, ki genelde olumlu sonuçlar çıkıyor. Ama aksine olayın üstüne üstüne gidince erkekler çok daha fazla bunalabilir ve siz haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.
Bir anlık bunalma yaşamış olabilir, evliliğin sorumluluğu altında daralmış olabilir, sağlıklı düşünemiyor olabilir.
Dediğim gibi bu sürece getiren sebepleri bilmeden kati bir şey söylemek yanlış olur. Kesin olan bir şey var ise o da sabrınızı kaybetmeyin. Akışına bırakın, onun da kendinize de zaman verin. Beklemede kalın. Sonuç her ne olursa olsun sükunetle beklemek doğru olanı gösterecektir.💞
Davayı o acarsa süreç uzarmış güya. Bu süreçte çok fazla yalanını yakalayan hüsrana uğrayan kişi olmana rağmen oturup konusmak yerine boşanmayı o istiyor hem de sert şekilde. Hicbir şey olmamış gibi ara Ara mesaj atıyor arıyor spama düşüyo çünkü o engelleyince ben de engellemiştim artık. Dava ile ilgili gelisme var mi diyo ya sen yat onu da ben hallediyim yani avukat talebinde bulunmaya çalışıyorum barodan bu kişi benim altın ve paralarımı da harcadı. Ve benden izinsiz. Bazı insanlar ne yaptın da boşanmak istiyor demiş. Ne büyük acımasızlık. Ben her yaptığı alçakliga rağmen gel çözelim demiştim. Ve bu kişi halisulasyonlar görüyor bunlara sahit oldum daha bir sürü gerekçem var yani mağdur da benim psikoloji çöken de benim.