Karısından boşanmayı düşünen ama yeni bebeği olan bir adam ne zaman boşanabilir ki
Şu yüzden soruyorum çünkü çocuk erkek, yani ergenliğinde baba ile olması daha sağlıklı değil mi sonuçta. Kız çocuğu olsa ok anne ile büyüyebilir ama erkek çocuğu?
Bu durumda adam asla boşanamaz gibi ne bileyim
Şu yüzden soruyorum çünkü çocuk erkek, yani ergenliğinde baba ile olması daha sağlıklı değil mi sonuçta. Kız çocuğu olsa ok anne ile büyüyebilir ama erkek çocuğu?
Bu durumda adam asla boşanamaz gibi ne bileyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ortada cocuk varsa isler karisik ister kiz ister erkek kim bebegini birakabilirki
Konu bebek değil 3-5 sene sürüyor bebeklik ben sonrasından bahsediyorum. Valla bebek iki aylıkken başka şehre işe gelip benimle yattıysa bırakabiliyor demek… zengin kendisi işin başına gelmek yerine müdür tutabilirdi mesela. Her neyse konu bebeklik değil ben çocuğu. ergenliğinden bahsediyorum
Sonrasi zaten omur boyu yaninda olmasi gerek sahsen ben olsam birakmam birakamam heleki bide durumu iyi guzel bi egitim ve gelecek sunma gucu yuksek haliyle tahmini 20 ye kadar yaninda olmali
Yav he he hepsi öyle oluyor aynen çevrenize baktınız mı hiç? Çocuğu var diye boşanmayan kadın olabilir ama erkeğe rastlamadım ben daha
hep ben düzenimi bozamam vs diyordu, ben de ona “için rahat olsun benim hayalimde zaten senin gibi bir adam yok yani sen bugün boşanıp gelsen evlenelim desen de ben istemem çünkü siz hayat boyu görüşmek zorundasınız ben büyük yaşanmışlıkları olan birini istemiyorum dediğimde” ben boşansam burada durmam ki yurtdışına giderim napıcam burada İspanya’ya giderim Amerika’ya giderim italyaya giderim durmam ki Türkiye’de ne işim var param var giderim” dedi. Bu ne demek üstelik benim yurtdışında yaşamak istediğimi de biliyor
Bnce bunu yanlis anlamisiniz burada daha cok bosansam seninlede olmam gider yurtdisinda ozgurce yasarim demek istemis
Yooo öyle olsa niye ülke belirtsin ya da böyle bir şey söylesin? Tekrar evlenmem ki der geçerdi. Ayrıca zaten burada olmam ki demedi, ben boşansam burada olmam ki dedi
Ayrıca kendisini bu ülkeye bağlayan şey karısı olsaydı onu aldatmazdı..
Bana gore aldatmanin kim yaparsa yapsin bi aciklamasi olamaz zaten bugun bebeginin annesini aldatan yarin senide aldatir senden sonrasinida hee sen ne dusunursun bilmem ama benim fikrim ve cevremden gordugum huylu huyundan vazgecmez
Öyle bir şey yok kardeş. Onu aldattı seni de aldatır diye bit mantık olamaz öyle olsaydı herkes eski sevgilisini terkediyor ne yani sonrakini de mi terkedecekler sonsuza kadar.. ben böyleyim diye bir mantık yoktur ben sana böyleyim diye bit mantık vardır. Ayrıca bu adam o kızı sevgiliyken de aldatıyordu yani kıza aşık olduğunu sanmıyorum maddi çıkardan da mantık evliliği yapmış olabilir her neyse ayrıca ne yaşadıklarını bilmiyoruz
Kimse kimsenin ev halini bilemez ama aldatmanin hicbir aciklamasi olamaz varsa bi sorun herkes kendi yoluna bunu yapamiyosa mutlulugu evinde aricak disarda değil disarda ariyosa bigun orada bigun burada omur oyle gecer bu iliskiden ya da bu adamdan sahiplenilmeyi ve sagdik kalinmasi bekleme bosuna Şu an seni seviyosa senide evli oldugu karisiyla aldatiyo o zaman ayni sey bigun seninle bigun onunla yatiyo yarin sen tek kalsan ya da esi tek kalsa sen olmasan mutlaka ikinci veya ucuncu bi secenek aricak cunki bi kisiye ait olmayi secmemis hicbizaman
Sevgilisiysen eğer boşanmaz asla bekleme bende boşanmayı düşünen ve hamile bir kadınım boşanamıyorum çocuğum babasız büyümesini istemiyorum cocuk elini kolunu bağlıyor hee aldatan erkeklere de güven olmaz her sözleri yalandır
Erkekler o kadar empatik değil ayrıca sen de muhtemelen maddiyattan ve erkeksiz kalmamak için boşanamıyorsun anlıyorum
hep ben düzenimi bozamam vs diyordu, ben de ona “için rahat olsun benim hayalimde zaten senin gibi bir adam yok yani sen bugün boşanıp gelsen evlenelim desen de ben istemem çünkü siz hayat boyu görüşmek zorundasınız ben büyük yaşanmışlıkları olan birini istemiyorum dediğimde” ben boşansam burada durmam ki yurtdışına giderim napıcam burada İspanya’ya giderim Amerika’ya giderim italyaya giderim durmam ki Türkiye’de ne işim var param var giderim” dedi. Bu ne demek üstelik benim yurtdışında yaşamak istediğimi de biliyor
çocuk için devam eden evlilik çok
Çocuk için gece kim karısına sarılır uyur aw kim yatar ya
aynı soruyu defalarca sordun okudum bende :) evli adam heyecan sever işine baar snein orada yaşamışın burada yaşamışına la ilgilenmez çocuğuda varsa çocuğu herkesten önce gelir çocuk içinde olsa karısına sarılır uyur
Yav he he. Valla bebek doğar doğduğu zamanlar bana yazdıysa iki aylıkken başka şehre işe gelip benimle yattıysa bırakabiliyor demek… zengin kendisi işin başına gelmek yerine müdür tutabilirdi mesela.
:) ya neyse bişey demiyorum tamam o senin dediğin olsun :)
Siz her şeyin çok daha farkındasınız da işinize gelmiyor
:) neyse tamam :)
boşanacak sanıyorsun dimi :D boşanmaz
Sen ne diyorsun aw
Konunun senle alakası ne
Neden boşanmayı düşünüyor
Neden olabilir aw. Çocuğu sevmemiş ondan boşanıyor…
Boşanma
Yav ben ne alaka sorudaki kişilerle alakam yok sorulan şeye yorum yapın siz
Kafası karışıktır