"Sevgilimle konuşurken yakaladığı için kocam İsmail bana dünyanın lafını etti."Yukarıda okuduğunuz cümle fotoğrafta başı kapalı olan kadına ait ve yanında oturan İsmail dediği de kocası.
Sevgilisiyle konuşurken yakalanan kadının tepkiye sitem etme hakkı var mı?
Normal bişeymiş gibi anlatıyor kadın yazık bi kadın kendine bunu nasıl yapar evli birinin sevgilisi mi olur? bu nasıl bi dünya Allahım sen bizleri ıslah et...
@karagülm 👏👏👏 kişisel deneyimlerime göre din ve ahlak arasında asla bir bağ yok. Ahlak anne babadan alınan kültür ve eğitime bir de kişinin kendi karakterine bağlı tamamen.
sen etmesen de ediliyor zaten. Kadın ve şiddet kelimesinin ne kadar zıt olmasına rağmen yan yana sıkça olduğu bir dünyadayız. Şiddetin olduğu bir toplumda ahlaksızlığa ve önyargılara takılmak sığ bir düşünce.
yanlış anlaşıldımı düşünyorum. Ben de kapalıyım ne için kapanıldığını bildiğimden böyle bi yanlış 2x oluyor. Bir doktorun sigara içmesinin tuhfa olması gibi. Ama demek istedimki toplum yanlış yapmakta zirvede. Sınflandırma üzerne bir yaşamdayız takıldığın şey geldiğimiz noktada oldukça yüzeysel demek istedim.
sorun diğil haklısın. Sadece şunu demek istedim ben insanlığn geldiği noktada böyle şeylere ütakılmanın lüks oldunu düşünmüştüm. Zaten güzel düşünyorsun ama kendni yıpratma olan bu. İyi geceler.
En İyi Cevaplar