Arkadaşlar Ben Bu Utançla Nasıl Yaşayacağım? Yerin Dibine Girmek İstiyorum ama Giremiyorum? Ben Bunu Hak Edecek Ne Yaptım?

Arkadaşlar ben kimseye zararı olmayan, kendi halinde yaşayan Trans bir kadınım. 9 Eylül Üniversitesi Edebiyat Öğretmenliği mezunuyum. Malesef ki.. atanamadım görevimin başına geçemedim. Bugüne kadar da dershanelerde, tekstilde, mağazalarda çalıştım ama inanın kirasıydı, faturalarıydı oydu buydu gücüm yetmedi. 5 ay önce yardım kuruluşuna gittim ve orada da bu beyefendiye tanıştım kendisi orada memurdu derdimi, geçinemediğimi anlattım. O kadar güler yüzlü, iyi davrandı ki aklıma kötü birşey gelmedi. Ev tuttu, dayadı döşedi, iyi bir firmada iş buldu. Hatta onun için içimden 'Vay ne iyi adammış' bile dedim.. Dün gece 12'si, kapı çaldı açtım bu beyefendi buyrun? dedim Nasılsınız Selen hanım? dedi İyiyim de ne oldu bu saatte? Dedim. Hala anlamadın mı? Seni seviyorum seni sevdiğim için bu yardımları yaptım dedi ve ahlaksız teklifte bulundu. Tepki gösterdim 'o zaman bu evden de işten de çık git' dedi. O an sokakta kalmayı bile düşündüm ama nereye gideyim arkadaşlar? Sokaktan bahsediyorum.. Yapmayın, etmeyin yarım saat dil döktüm bana mısın? demedi ve başımı eğmek zorunda kaldım. Ben bugüne kadar hiçbir erkeğin elini bile tutmadım.. Şu düştüğüm hale bakar mısınız? Bir kadının, T. c. öğretmeninin düştüğü hale? Onun yerine ben utanıyorum yerin dibine girmek istiyorum.. Buu nasıl bir vicdansızlık?
Arkadaşlar Ben Bu Utançla Nasıl Yaşayacağım? Yerin Dibine Girmek İstiyorum ama Giremiyorum? Ben Bunu Hak Edecek Ne Yaptım?