AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
aynen g... açık baş açık bune ya erkek laf atıncada sapık olur bu zamanda erkekler gene sabırlı davranıyor
aynen
Herkes hür özgür seni ilgilendirmez kimsenin ne giydigi birde gelmis buna sınır koymussun komik
vay arkadaş siz milletin avukatımısınız savcısımısınız bu ulke ilerlemez ablam böyle yapmayın ilerlemicez ya avrupada bakın bir arkadaşım donla gezenler var olmaz ya sizin gibi düşünen insanlar harbi cahil
Medeniyet dediğin açıp sacmaksa bedeni desene hayvanlar bizden daha medeni.
hayır medeniyet açıp saçmak deyil sadece Atatürk dönemine bak birde şimdiye baş ortu felan bana medeniyeti öğretmeye kalkma tarih öğrencisiyim her türlü kapışalım :D
edep ahlaktan uzak kalınca geliştiğimiz yok donla gezmenin hiç alakası yok
Sorun nerde biliyormusun eğitimde ya sorun alt yapıda yok arkadaş bu ülkede sende haklısın erkeklerimiz abaza açık giyinemiyonuz doğrudur herşey eğitimde liseden itibaren tek düşüncesi seks olan öğrencilerimiz bu yaşa gelince huyu degişirmi değişmez işde edep ahlaklı olmak kapalı giyinmekse herkez oyle olsun ozaman?
avrupa donla gezer evet ama sağlam kızda bulunmaz. ilişkiye girme yaşı 10 lara kadar düştü. şimdi onları örnek alıp da kızlamızdamı öyle yapsın.
yok 15 yaş sevişme yaşları :D ben hollandada dogdum zaten bende donla dolaşsınlar demiyorumda oakdar kapatmaya ne gerek var ki bide bu kızlarda kıskançlık arkadan laf etme türk kızları 10 dk aynı yerde kalamıyor yanlışsa yanlış de benim gördüğüm bu
hepsi cahil hepsi yobaz artı 1 valla
Sizin gibiler çıkması güzel bu ülkede ileri gitmemiz lazım
Keske ilerleme kiyafette degilde beyinde gelismis olsaydi.. sadece turkiyeden bahsetmiyorum
Biraz acilinca veya biraz kapatinca bu ulkeler gelisecek dogru dogru.. ehum :/
Ilk once soran sana sesleniyorum.. niyetin iyi olabilir ama herkes senim gibi dusunecek diye birsey yok.. insanin icinde vicdan kalmamisa ister dibine kadar ciplak gezsin ister dibine kadar kapatsin...
Ya bakiyorumda hollandaki turk kizlar acigada kapalliyada saygi duyuyur.. duymasa bile yuzune karsi soylemiyor..
Erkekleride cogu saygili
Bende basortu takiyorum arkadaslarimin kismi ortulu, ortusuz veya musluman degil.. iyi insanlar (cogu) onlar beni yargilamadiklari gibi bende onlari yargilamayi hak sahibine degilim
ben hollandada dogdum iyi insanlar olduğunu biliosan sorun yok sadece anlatmaya çalıştım
Sen dogduysan bende orda dogdum.. sanki orda doguncu bir ozelligin oluyor :) grapje ^^
Bence tam tersi
Kafalar git gide yanlis yere gidiyor
Erkekler bile tayt, babet tarzı şeyler giymeye başladı artık o yüzden kadınlara bişey diyemiyorum :D
nere gidiyor toplum bindik bir alamete gidiyoz kıyamete :D
yanıyorlar sağlam çakmak lazım onlara dertleri o zaten
bende aık giyinirim ama bende karşıyım maglum kıskançlık :D
bir de kadın olucaksın sana ne kim ne giyerse giyer
daha acılabıleceklerını dusunuyorum o potansıyel var onlarda
aynen xd
Hişşştt, karışmayın özgür bir ülkede yaşıyoruz !!
deniz kenarları öyle oluyor
Gerzekler soyunmayı özgürlük olarak görüyor.
Geçen yine açık saçık giyinmişim marketten hıyar alıyorum...
başlığı açan kişiye tek söyleceğim şu
psikolojik tedavi almalısın
Çok haklısın
@Johncena19 sen kimsin
Asıl sen kimsin lan
@Johncena19 john cena 42 şubesiyim ben sen hayırdır ya
Kes lan yarrmn basi
@Johncena19 be yav karısı insta ver
@Johncena19 be ammmmınakoduğumun karısı insta ver
Sie ordan götelek sen kimsin
@Johncena19 götelek güzel lafmış beğendim
Eyw karşim çok sevdim ben seni arkadaş olalım
@Johncena19 az önce amınaaakoydum sorun olmaz mı
Yok olmaz sen benim yrrmn basisin sevdim seni
@Johncena19 kardeşim benim be
🥰🥰🥰🥰
açık giyiniyorum kapanmıyorum bir sorun mu var?
git canım talep artar tabi öyle
SORAN KİŞİ SEN KENDİNE BAK MAL IRGALAMAZBENİ İSTEDİİNİ YAPAR İSTERSE HER GECE ERKEKLERLE SEVİŞİR BUNDAN SANANE ASIL SİZİN YÜZÜNÜZDEN ÜLKEMİZ SAPIKLAŞIYO KADINLAR AÇIKKEN ERKEKLER BUKADAR SAPIK DİİLDİ KADINLAR KAPANINCA DENGESİZLİK OLUŞTU VE BUYÜZDEN ERKEKLER SAPIKLAŞTI
istediğim gibi giyinirim kıskanma sana yakışmıyor diye :)
haha :D
Sanane be pis kadın SANANE. senin aldığın nefes zarar. bir yerlerde geber de kurtulalım senin gibi hastalıklı orospulardan.
orospulara az eepli olun diye pis olduk ölecez hepimiz ölecez bir farkına varsanız
AMINI TESLİM ET
sen etmişsin o millete yetiyordur
İnsanların özgürlüğünü kısıtlayamazsın
alamazmış ya giydiğin başkasını rahatsız ediyorsa adam haklı değil mi sen de git açık giyin dağ başında dolaş o zaman ama dolaşmazsın neden çünkü kimse yok. amacınız erkekleri etkilemek malı sergilemek dürüstlükten bahsetmeyin bana silah olarak kullanıyorsunuz bize ve hemcinslerinize karşı
dağ başında da açık giyinirim istersem, havaya bağlı. kapalı insanlar beni rahatsız etmiyor ben yolda geçerken bakmıyorum bayanlara ama onlar beni inceleyince rahatsız oluyorum ben giyinişime dikkat etmek zorunda değilim
benim özgürlüğümü kısıtlıyorsan giyim tarzın beni rahatsız edecek düzeydeyse dikkat etmelisin bende kadınım ve kadınlığın bu kadar teşhircilik için kullanılmasından rahatsızım
benim giyim tarzımın seni nasıl rahatsız ettiğini anlayamadım ben çok açık saçık giyinen biri değilim ama normal bir elbise giydiğim zaman bile insanların hatta kadınların bile ilk defa kadın görmüş gibi bakmasından rahatsızım
Helal sana kardeşim senin gibi düşünen kizlar kaldi mi be hay agzini opim
insanların özgürlüğü başkalarının özgürlüğünün başladığı yerde biter.
giyinmekle ahlak ve namusun alakası olmadığını hala anlayamadınız mı * malları
gayet açık net bir bağlantı var görmemek için pislik örtmek için çok uğraşıyorsunuz
ne kapalılar gördüm gizli gizli sakso çekiyo ne açıklar gördüm bir erkeğin elini tutmaya utanan kaldı ki cinsellikle namusunda bir alakası yok ama böyle zihniyete böyle cevap hadi ikile
açıklar gibi sokakta milleti alenen azdırmıyorlar en azından kıç gögüs her yer meydanda bildiğin çıplak geziyorlar
en düzgün açık kadar dar giyiyorlar ancak
açık giyineni s. kerim bu iş bende bukdardır ,
bence siz ilk önce kendi beyninizi gözden geçirin
saf akıl bunu anlar bugun dindar yahudiler bile kadınlarını kapatıyorlar. beyinden bahsedersen kendini gözden geçir.
kesin öledir..
Sorun kizlarin acigi deilki kapalilardan daha cok etkilemen erkekler var. Ahlak dersleri olmali zihinler egitilmeli. Kadinin kapanmasi bir cozum degil. Heleki bizim yuzumuzdense.
zihni nasıl eğiteceksin çıplaklığamı alıştıracaksın kadın obje olunca mı çözüleccek edepli olmak bu kadar zor
Edep dedigin sey kulture gore degiskenlik gosteriyor. Zihinler egitilebilir. Ben yunanistanda 2sene okudum. Milet ufak yasta baslio herseye gorsen herkes sapik dersin. Ama 2sene hickimse gormedimki bir kizin acikligina biyerine baksin bir kotu davranis sergilesin. İnsanlari şu an nasil dinle egitiolarsa ahlaklada egitebilirler sapiklik dogustan var olan bisry degil cevrenin etkisiyle olur arkadas ortami vs. Heerkesin iyi oldugu yerde kotu olmak icin gercwkten kotu olmak lazm
ama işte orada hiçbir önemi kalmamış her haltı yemekten öyle mi olalım
O yonde gelistirirlerse o haltida yemezler. Herkesin eksiki var ama bizim eksikimiz daha cok. Hem ahlak yok, hem zihniyet kotu hem her halti gizliden gizliye yiyolar. Onlardan daha beteriz ve dini egitimini yeterli gorev bir devletten oteye gecemedik
O yonde gelistirirlerse o haltida yemezler. biraz daha açık konuş neyi geliştirirlerse
O halti yemicek kizlara sevgi gozuyle bakicak yonde gelistirirlerse
E seninde beynin kapanmış o ne olacak.
Bencede kendilerine gelsinler bir ^^
ben açılıcam daha. sen kapan sanane benden
Sanane kardeşim? derdi sana mı düştü?
yaaaaa sonra ülke neden gelişmiyor :(
ya sokakta bikini giymeyince mi geri kalacaz
buna özgürlük deniliyo sen sokagında türbanınla geziyorsu degilmi? o insanda bikinislye gezer
soran arkadaş sen ne kadar dar görüşlüsün ya kıskanmak değilde nedir bu bence zorla kapatıldın bunu yaparak bizide kısıtlamaya çalışıyosun :D yarın bikiniyle markete gidicem canım sırf sana inat
Bizim markete gel :D
s. para kazanacağını sananlara da ben akıl fikir erdiremiyorum ülke eko misini kalkındıracaklar
ya sen BAŞÖRTÜNÜ örtebiliyorsan oda bikinisini giyer sanane?
siz aya roket göderdinizde türbana mı takıldı.
Onun önünü alamazsın ablacım başka bir manyak çıkar senin gibi bende uzun saç sevmiyorum yasaklansın der olmaz yani.
uzun saçla ilgili bir uygulama duymadım ama giyimle ilgili yasaklar diğer ülkelerde gayet iyi uygulanıyor bizde de güzel olur
Örnek deniyor işte ona. Ya bir git ablacım gözünü sevim.
bas git iran'a o zaman derim.
Teşekkür ederim yorumun için. İşte malesef soran gibiler yüzünden tüm kapalıları aynı şekilde görüyor birçok kesim. Ben nasıl ki özgür şekilde kapalı giyinmek istiyorsam, başkaları da özgür şekilde açık giyinmek ister en büyük hakkıdır da. Kapalı olmam herkesin kapanmasını isteyeceğim anlamına gelmez ki. Başkalarına saygı duymadan kendimize saygı bekleyemeyiz. O diğer arkadaşın da erkeğin tesettürünün göz kapakları olduğunu anlaması gerekir.
Sanane l*n milleti zorlami kapatcaniz
e tabi kapanmak işinize gelmezdi:d
Ne apakasi war kapalilar nette fink atiyo o cok istediginiz seriat gelsinde buralara girebilcenizmi? ya da isid gibi kadinlari sunnet eden bir devletmi kurmak istiyonuz
cahil, kadin sünnetinin ne olduğunu bilmeden yorum yap git araştır.
kimseyi zorla kapamazsın zaten ama gerçek diyede bir şey var. g. t baş meydan da. edep kalmamış
kendisi kapalı diye milletide kapatacak akla bak kızdaki. içleri fesat bu insanların
Gevsek gevsek konusma seni cogaltirim yobaz ben biliyom kadin sunnetinin ne oldgunu
a-n-t-a-r-t-i-k-a-k-a-d-a-r-g-ü-z-e-l-i-m derim
Haklısın ama sonra dıyeceklerkı sız bakmayın
açık giyineler sana be bakma sen diyorlar. zaten bakmamayı başarsaydık bu konu açılmazdı.
Kilt gibi pantolon giyenler varya haklisin
ne gıyıcez yaz sıcagında
Bnce sen istediğini giy ya çok iyisin :))
Bunun önüne geçilebileceğini hiç sanmıyorum :(
Özgür irade ben birşey diyemem
Milletin kıyafetinden sana ne.
alamazmış ya giydiğin başkasını rahatsız ediyorsa adam haklı değil mi sen de git açık giyin dağ başında dolaş o zaman ama dolaşmazsın neden çünkü kimse yok. amacınız erkekleri etkilemek malı sergilemek dürüstlükten bahsetmeyin bana silah olarak kullanıyorsunuz bize ve hemcinslerinize karşı
özgürlük var ıstersem külotla gezerim kıme ne
sen külotla dolaşma bu kötülüğü yapma insanlara..
s. mutlu da olursun alan razı veren razı niye karışıyorum dimi iyide bizde dışarı çıkamıyoruz herkes özgür diye
Kanka kim ne giyeceğini devlete mi soracak.
devlete sormasın ahlak kurallarına danışsın.
Ahlak kavramı kişiden kişiye değişir.
Böyle bir yasaklanma getirilmez heralde, sanmam.
Sanane buna sen karışamazsın.
Giyin ya ne güzel izliyoruz
Tasarıyı yarın meclise sunuyorum gizli.
Hahaha sakin
tasarıyı sunacaklar320 mv baştalar guru sana ihtiyaç yok
Evet, kesinlikle.
Bencede kapalilar acilmali
dimi hep beraber amerika olalım vuran vurana olsun.
Ne alakasi var
Hoşuma gidenlere bakıyorum valla.
Asla kapanmakta nedir
ya giydiğin başkasını rahatsız ediyorsa adam haklı değil mi sen de git açık giyin dağ başında dolaş o zaman ama dolaşmazsın neden çünkü kimse yok. amacınız erkekleri etkilemek malı sergilemek dürüstlükten bahsetmeyin bana silah olarak kullanıyorsunuz bize ve hemcinslerinize karşı
Herkesin kendine gore silahi var evet ben cok ciplak giyinirim hatta bazen sutyenim arkasi hep disarda beyeniyorum seksi ve havalarda sicak... ve guzel bir fiziye sahibim buna hakkim var it gibi spor yapiyorum
kapanmak edeptir. şimdi açıklarda edepli olabilir dersin ama. tayt giyen birinden edep olsa da tayt edep yok. g. tün gözüküyosa bu nasıl edep ya hu
Onemli olan insanin ici... ben acik sacik giyinirim ama oldur sevdigime ihanet etmem ya da baska bir sey
sanane el alemin poposundan bacagından a kadın
helal be
kapalılar açıklardan daha fazla azdırıyor
sallama edebiyle kapanan kız azdırmaz. biz erkeğiz biliyoruz.
edebiyle kapanan kaç kişi bizde erkekğiz ya ondan
kadınlar ölsün işid den selamlar
erkekler. ölmüyorsa kadınlar hiç ölmez kadınlar erkekler gibi giyinsin yeter
tercih meselesi
Bencede geçen ay birini gördüm hala unutamıyom
Sanane iyide sen kendin kapan kara çarşafla.
azdırmasınlar yeter
Sanane derim
bencede sanane
Kısaca sanane
Sanane AK koyun..
daha da açılsınlarrr