kadınlar çok açık giyiniyor kapansınlar bence sokaklarda kamu alanlarında çok aşırı açık giyinen bayanlar var bir kanunla sınır getirilmeli bence turistlerde buna uymalı markete giriyorsun yerlisi yabancısı turisti bikiniyle geziyor kimsenin birşey diyebildiği yok dizin üstü kısa kollunundan daha açığı giyilmese mesela ne dersiniz
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılkanun sınırı getirmez devlet getiremez ama bu kadınlar toplumun ahlak seviyesini iyice aşağa çekiyorlar. şimdi derler ki açıklar da edepli olamaz mı. olabilir ama tayt giyen birinin g. tü ortadaysa bu nasıl edep derler adama. başkasının özgürlüğünün başladığı yerde senin özgürlüğün biter. biraz erkeklerin yerine kendileri koysalar mesele kalmaz. her tarafta çıplaklık bakmayın diyorlar. başarabilsek zaten sorun olmazdı. aç insanın önüne yemek koymuşsun yeme demişsin aynı şey. az empati az. özgürsün evet ama özgürlüğün edep sınırlarının dışındaysa bu nasıl özgürlüktür. anlamak mümkün değil. artık sevgili bulma sevgili yapma ruj sürme tayt giyme dekolte giyme orta okula kadar düştü.
bir de bu turistler ve bazı cahil yerli halk mini eteği oldu halde sadeçe başı örtüp camiye girmeyi saygı sanıyor.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şu zekadan yoksun açıklamalar yok mu mide bulandırıyor "herkes özgür istediği gibi giyer. Sen bakma" toplum içinde yaşıyorsanız özgürlüğünüzün sınırı diper bireylerin haklarıyla sınırlıdır. Yarın ben cesaretlendim üstsüz dolaşacağım derse biri. Bu özgürlük değil sapıklıktır. Bugün göğüslerinin yarısını gösteren, cinsel organıno apaçık gösteren tayt giyen insanlar bence sağıktırlar. Çünkü kendilerini ancak cinselliklerini göstererk ifade edebilmektdirler. Günümüzde kadının sadece seks objesi olarak görülmesi yine kadınların bu anlayışlarındandır. İlim ve bilinle uğraşan kadın asla bu tür çıkmaza girmemiştir. Girmeyecektir de.
82 Yorumla
ne isterse giyer kardeşim sana ne. dünyaya niçin geliyoruz. erkeklerde donlarıyla atletleriyle gezsin, kimse kimsenin umrunda olmamalı. işte türkiyenin en büyük sorunu bu. insanlar hep birbirlerini izliyo yok "şunun şortunun boyuna bak" yok "kızın bacaklarına bak ne kadar kalın" yok "bıyıklarına bak şunun ya" size ne? o da insan sende. senin ondan bir farkın mı var? ikinizde aynı dünyada doğmuşsunuz yani. din, dil, ırk gibi ayrımlar yapanları çok kınıyorum.. ayıp ya ayıp..
81 Yorumla
+1 yılEğer sen kapalı giyiniyorsan ve kimse sana bakmıyorsa herhangi bir rahatsızlık duymuyorsan bunun senin için sorun olmasının tek sebebi kıskançlıktır muhafazakar birisindir ya da öyle görünmek zorunda bırakılıyorsundur yoksa seni rahatsız etmemesi lazım bu durumun. Eğer bir yerde senin tabirinle açık giyinen çok kapalı giyinen az olsaydı biri çıkıp kadınlar açılmalı deseydi ne kadar saçma olurdu değil mi. şu an da aynısı geçerli.
52 Yorumla
Soran+1 yılgenel ahlak kurallarına uyacak şekilde milleti azdırmayacak edepli giyim tarzını herkes ister diye düşünüyorum ben abimle kardeşim ya da nabamla otururken yanımızdan kıçı meydanda biri geçince ben yerin dibine giriyorum niye kadınlığı bu kadar aşşağılık bir duruma sokuyorlar ki
- +1 yıl
Senin genel ahlak kuralların onlar. Ben tatilde denizden çıkıp yakın çevredeki bakkala markede üzerime tişörtümü geçirip gidiyosam amacım milleti azdırmak değildir denizde herkes bikini giyiyo kimse toplanıp ''hadi gelin gidip bikiniyle denize girip milleti azdıralım'' demiyor. Ailemle, akrabalarımla da gidiyorum denize. Bu ahlak değil zihniyet meselesi, küçücük çocuklari bile kapatabilecek bir zihniyet.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
60Cevap
+1 yılçok iyi olur size katılıyorum sonrada neden bize laf atıyorlar. tecavüz ya da taciz ediyorlar diye şikayet ediyorlar. erkekler böyle açık giyinenlere taciz etse haklı değiller mi sen söyle. sonuçta biz sizin gibi değiliz bakmaktan etkileniyoruz ama siz etkilenmiyorsunuz. ayrıca sen nasıl giyiniyorsun
215 Yorumla
Soran+1 yılkadın erkekten erkekte kadından etkilenir ama erkeklerin maşallahı var kadınlar erkekler gibi giyinse sorun kalmaz zaten
- +1 yıl
yani bizde onu diyoruz kendinize gelin biraz. siz bakmaktan değil kulaklarınızla aşık oluyorsunuz ama biz bakmakla maalesef
- +1 yıl
Başkasına yobaz diyorsun da, erkekliğinden utan lan. bir kız açık giyindi diye ona tecavüz etmek, taciz etmek ne zaman hak oldu? Umarım kız kardeşin yoktur da bir gün kapalı bile olsa birisi tecavüz etmez ve çıkıp da "bakışları ve hareketleri tahrik etti, haklı değil miyim şimdi" demez. İsteyen istediğini giyer, çıplak bile dolaşır. Bu sana tecavüz etme hakkını vermez.
- +1 yıl
tacik açık giyinen bayanlara bakınca etkileniyor musun sen onu söyle
- +1 yıl
Arada bir gözüme denk gelene bakıyorum ve bazen de etkileniyorum gayet normal bişey. Ama hiç birini de gidip taciz etmedim ya da tecavüz etmedim. Senin bakma anlayışın farklı belli ki. Ne kadar uzun süre bakıyorsun, nasıl şehvetle bakıyorsun ki tecavüz etmeyi düşünüyorsun ve yapanları da destekliyorsun. Ayrıca yolda yürürken etrafta ki bütün açık giyinenlere bakıyorsan da nefsin bayağı bir ele geçirmiş seni :)
- +1 yıl
ya ben desteklemiyorum tacizi falan saçmalama ama herkes benim senin gibi değil kendini tutamayanlarıda görüyorsun işte demekki oluyor herkesi kedin gibi değerlerdirmen yanlış etkilendiğini söylüyorsun bu seni rahatsız etmiyor mu bakıyorsun istiyorsun ama eline hiçç bir şey geçmiyor bu seni rahatsız etmiyor mu
- +1 yıl
Desteklemiyor musun? Yorumuna baksana açık giyindi diye tecavüz edilmesinden şikayet ediyorlar, taciz edenler haklı değil mi falan diyorsun. Bunları destekleyen yarın bir gün bunları yapacak olan insandır. Senin kadar şehvetine düşkün değilim, kadınları cinsel obje gibi görmüyorum. Şort giymiş bir kızın bacaklarına 1 kez bakarım güzelse güzel derim sonra kafamı çeviririm. Senin gibi bakakalıp onu istemem, ele geçiremeyince rahatsız olmam. Senin bundan sonra ki yapacağın şey de muhtemelen zorla ele geçirmek olur. Baksana yazarken bile abazalığını belli ediyorsun. Şu sıcak zamanlarda doğal olarak açık giyinen bir kıza niye bu kadar aç gözle bakarsın ki?
- +1 yıl
sen etkilenmiyorsan şehvet duymuyorsan erkekleri anlayamazsın sen git başkalarıyla takınl anladın umarım
- +1 yıl
Yazık ya elin ayağına dolaştı :) Ben kızlara istek duymuyorum demedim. Etkileniyorum tabi ki ama senin gibi olaya sadece cinsellikle bakmıyorum. Kısa, açık giyinmiş birine baktığımda fiziği güzelse güzel diyorum o kadar. Niye giyimi yüzünden biriyle ilişkiye girmek istersin veya elde edemeyince rahatsız olursun diyorum. Ama sen kafayı bozmuşsun bence bu şekilde birini elde edemezsin. Git madem bir geneleve ilişkiye gir sonra bakış açını değiştir. Kızlar senin seks objen değil seni doyurmak için giyinmiyorlar ya da onun için yaşamıyorlar. Onlarla konuşabilirsin, başka türlü vakit geçirebilirsin. Ama sen bunu yapamazsın anlaşılan. Yobaz seni.
- +1 yıl
ya git sende güzel diyorum o kadarmış tabiki kadın sadece cinsel obje değil ama beni anlamamak için çok çaba sarfediyorsun. neden normal giyinseler çok şeffaf dar ve dekolte giymeseler hanım hanımcık giyinseler olmaz mı biz kara çarşafa girsin demiyoruz. ama Allahın onlara verdiği dişiliği silah olarak kullanmasınlar diyoruz. onlarda onu bildiği için kötü niyetli olarak sırf etkilemek amaçlı giyiniyorlar bundan haberin var mı kalın kafa ayrıca seni ciddi bir dekolteli bir bayan şehvete sürüklemiyorsa sen bir doktora görün
- +1 yıl
Sen nefsini dizginleyemiyorsan bu seni erkek, beni homoseksüel yapmaz. Kadınlara sadece cinsellik olarak bakıyorsun ve bunu erkeklikle bağdaştırıyorsun. Annen bir dekolte giymek istese ve giyse, ona da böyle bakacak mısın? veya zamanında muhtemelen o da giyiyordu birilerini etkilemek için. Sonunda şu an ki babanı zamanında muhtemelen giyimiyle ve tavırlarıyla etkiledi. Baban onunla bu yüzden zorla ilişkiye girmek istese ne olacaktı? Dünyaya geldiğin ve bunu öğrendiğin zaman "işte erkek bu, şehvet duymalı erkek. annemle zorla ilişkiye girdi ama şehvetle bakıyordu o da öyle giyinmeseydi" mi diyecektin? Biraz geniş düşün asıl sen kalın kafalısın. 21. yüzyıla gelmişiz neredeyse giyimi yüzünden kıza bakıp orgazm olacaksın. Neyse senin gibi Allah' ın adını alıp sonra da açık giyinenleri taciz edenler haklıdır diyen biriyle tartışamam daha fazla. İsteyen normal giyinir ki 1-2 ay sabret aklından tecavüz ve seks muhtemelen daha az geçer bir kıza bakınca.
- +1 yıl
çok saçma sapan örnekler veriyorsun kendin diyorsun erkek kadından etkilenmeseydi evlilik olmazdı diye ama bunun bir yolu yordamı var dişiliğini kötü niyetli kullanmaya kimsenin hakkı yoktur. ben şimdiye kadar bırak tecavüzü kimseyi taciz bile etmedim tam tersine utangacım isterim ama kendimi hep frenledim hiç yapmadım. ama bu kızlara açık saçık gezme hakkı vermez herkes benim kadar sabırlı olmayabilir. ayrıca ben tecavüz edenlere hak vermiyorum ne kadar açık gezerlerse gezsinler kimsenin tecavüze hakkı yoktur ama kadınlarında bu şekilde etkilemeye hakkı yoktur demek istedim
- +1 yıl
kendimi bildim bileli açık giyiniyorum 1 kere bile taciz edilmedim :D ve iyi araştır tecavüzlerin %90ı planlıdır öyle açık giyindi diye tecavüz olmaz
- +1 yıl
boy kilo renk nedir senin
Kardeşim ben acizane düşünüyorum ki; ilkokul kitabına koyulması uygun olmayan derecede açık şekilde olan insan olsun, reklam panosundaki fotoğraf-resim olsun önüne geçilmesi lazım. Yetişkinleri geçtik, sokağa çoluğu çocuğu salmaya korkuyor insan. Açık açık cinsel ilişkiye girilmesi gerekiyor illa? Gizliden ne halt işliyorsa işliyordur bizi ilgilendirmez ama ulu orta olmaması lazım... Ayıp denen bir şey var.
10 Yorumla
+1 yılYa şu cahil diyenlere sesleniyorum. Bu konunun cahillikle ne ilgisi var. Bence siz soruyu soranın bu görüşünü cahillikle bağdaştırdığınız için cahilsiniz. Görüşlere saygılı olmayan cahiller. Cahil diyenler okadar cahil ki cahil demekten başka birşey diyemiyorlar.
20 Yorumla
+1 yılKapalılar aşırı kapalı giyiniyor bence, biraz az kapalı giyinmeliler.
Oldumu benim söylediğim şimdi? Tabiki olmadı, insanların tercihleri kendilerini bağlar. Kim nasıl isterse öyle giyinir. Bu arada aşırı derece açık giyinilmesine de, kara şarşafla kapalı giyinene de karşıyım. Her şeyin bir ölçüsü ve sınırı vardır, abartıp itici olmanın gereği yok.50 Yorumla
+1 yılzihniyetini değiştirmelisin. sen açık bayanlar kapanmalılar dedin. şimdi kalkıp da açık bir kadın kapalı bayanlara açılmalılar dese hoşuna gider mi? sen de hemen savunmaya geçmez misin, bu benim din özgürlüğüm diye? üzgünüm ama bazı şeyleri millet olarak anlayamıyoruz. ülkemizdeki vatandaşları tamamı Müslüman değil. Müslüman olmayanların kapanmalarını isteyemez, olanların bile isteyemezsin. açık olmak da onların özgürlüğü iken üzgünüm, biraz daha empati kur lütfen
23 Yorumla
Soran+1 yılempati kuramıyorum beni rahatsız etmeyecek düzeye indirmeliler bunların yaptığı özgürlük rahatlık değil kışkırtma azdırma
- +1 yıl
hayır bazıları gerçekten rahat oldukları için giyiniyor. ayrıca çok üzgünüm ama yarın öbür gün kalkıp da birisi ben senin kapanmandan rahatsızım derse veya sana da böyle baskı yaparlarsa o zaman ne duruma düştüğünü anlarsın. sen empati yapmıyorsan onlardan da bekleme. ayrıca nerede İslamda hoşgörü? Müslüman olmayan insanlara kapanmak farz değildir. böyle bir ülke böyle bir kanunun çıkması olası ddeğil
- +1 yıl
empati kurarsan kapalı bayan kimseyi durduk yere sokaktan geçerken azdırmaz. ama tayt giyen biri bunu ismesede yapıyor zaten. hangisi daha zararlı.
+1 yılOldu bir de çarşafa bürünelim istersen. Özgür bir ülkede yaşıyoruz. Herkes istediği gibi giyinir. Kişi istiyorsa dışarı çıplak bile çıkar. Kimsenin de buna karışmaya, laf söylemeye hakkı olmaz. Sen öyle giyinmek istiyorsan giyin. Buraya gelipde böyle mal mal fikirler türetmeyin. Düşüne fakiri seni
36 Yorumla- +1 yıl
Bok çıplak çıkabilir genel ahlâk kuralları Var. Çıksın da cezayı kitlesinler.
- +1 yıl
Benim arkadaşım geçen sene üstsüz dışarıya çıktı gıcıklığına bir b*kda yapamadılar
- +1 yıl
Ne bu tepki? Ne bu geri düşüncelilik? Özgür hakları savunduk siye suçlu mu olduk. İyi bende türbanlı, çarşaflı kadınlar gçrmek istemiyorum. Öyle iticiler ki bakınca ürperiyorum. Baş örtüsünde tuhaf tuhaf şeyler
- +1 yıl
çarşafa bürünme edepli giyin sadece. edepli
+1 yılerkekler çok kapalı giyiniyo açılmalılar bence hatta üstsüz gezebilirler ortalıkta zaten meme denilen cinsel bir organlarıda yok hatta popolarını saymaya gerek bilem yok bir alt taraftaki sallanan şeyleri var o da görünmediği taktirde açılıp saçılsınlar niye o kadar kapalı giyiniyoki bu erkekler acep
11 Yorumlaaynen kadın dediğin bir kişinin olur öyle özel bölgeleri birileri gördükten sonra senin kocanın bir anlamı kalmaaz seni ilk kocan görsün helelin görsün tertemiz... gelinliği hak etmek lazım bir tek helalin beğenecek arzulayacak seni
bir ne demişler
medeniyet eğer açmaksa bedeni hayvanlar bizden daha medeni00 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Evet değil mi? Başında türban ama suratta pür makyaj dudaklar adeta bağırıyor gelin beni yemek serbest dercesine... Altta daracık bir pantolon her hattı belli oluyor malım işte bu dercesine.. Yanina yaklaşınca sanki parfüm kazanına düşmüşüm zannediyorsun.. Kapanmak bu mu? Onu öyle değilde bayanlar oturup kalkerken biraz dikkatli olsalar desen bence daha iyi. Plajda onca bacaklar orta da iken kimse bakmıyor da etek biraz açılıp bacakların içinden az bir yer gözükünce neden bakışların odağı oluyor hala çözemedim.. Sorun bence erkeklerin açlığın da..
03 Yorumla
Soran+1 yılyok gayet açık mini şort etekle giyenler azdırıyor milleti o daracık pantolon dediğiniz herkesin üstünde en kapalı olanı kalıyor sizinkiler hikaye
- +1 yıl
istisnalar kaideyi bozmaz zaten öyle giyinen kapalılarda açıklara özendiklerinden yapıyorlar her yer baldırı çıplak doldu.
Kardeşim sanane kim ne giyiyorsa. Sen oranı buranı kapat gez. Millet seni ne ilgilendiriyor. Ülkemize gelen elin amerikalısına '' Al bacım bunu giy '' mi diyeceksin. Yaz ayı tatil yerlerinde millet tabi öyle dolaşacak. Çok dar düşünüyorsun.
49 Yorumla- +1 yıl
Hay ağzını öpeyim. Kimse kapanana karışmazken siz neden açılana laf edersiniz. Bayanlar tehlikeli bir soru sizin savunmanızı beklerdim. Sizden daha mı feministim ya. Kim ne istiyorsa giysin arkadaşlar. Kişiye göre özgürlük olmaz. Tesettürlü hanım herkesin kapanmasını ister. Herkes kendi ölçüsünü kendi koysun. Kimse kimsenin kılığına kıyafetine laf etmesin
Soran+1 yılsınır koyamıyorlar siz özgür olacaksınız diye ben sizin kıçınızı başınızı görmek zorunda mıyım bakma demeyin boşuna nereye bakmıyorsun biraz edebine uygun giyinmek bu kadar zor değil erkekler gayet düzgün giyiniyor gayet özgürler kadınlar bir taraflarını açmassa sıkıntı oluyor
- +1 yıl
EMİRTEKAN KAPALILARI SAVUNUYOSAN O LAFLARI NİE EDİOSUN SEN NEBÇİM ERKEKSİN YOK SEN ERKEK DİİLSİN BEN SENİN GİBİ BİRİNE KENDİ CİNSİM MUHAMELESİ YAPAMAM
Gizli Üye(30-35)+1 yılYıllardır ayrımcılık yapılmasın her yere türbanlı girelebilsin diyorsunuz şimdide insanlar açık giyinmesin diyorsunuz siz özgürlük istediniz ve kavuştunuz şimdi niye özgürlüğünü isteyenlere karşı çıkıyorsun sen kapalıysan bu senin seçimin ve inancın saygı duyulmasını beklersin peki o insanlara neden saygı duymassın
430 Yorumla- +1 yıl
bir özgürlük başkasının özgülüğünün başladığı yerde biter. biz tayt giymiş kadın g. tnü görmek istemiyoruz. dinimiz izin vermiyor. edep yahu
Cevap sahibi+1 yılGörmek istemiyorsan bakmassın
- +1 yıl
başkasının özgürlüğünün başladığı değil, kısıtlandığı yerde biter cümleyi anlayarak konuşursan hitap gücün de ona göre artar. kusura bakmayın ama size özgürlük verende kabahat. sana ne elalemin taytından? belki tayt giyen de çarşaflı görmek istemiyor ama gidip burada saydırıyor mu? hemen ahlaktan edepten girmişsiniz, yaptığınız ayıptır. iki taraf da birbirine saygı duymak zorunda. böyle saldırılar hiç hoş değil, isteyen istediğini giyer ve rahatsız eden kişi suçlu konumundadır.
Soran+1 yılağır tahrikten cezadan kurtulur o
Cevap sahibi+1 yılKapalı insanlarında o tarz hareketleri olabiliyor maalesef ne kapalılar var parkta manitasıyla ne açıklar var sağa sola bakmadan yürüyorlar iman kalptedir kafada değil
Soran+1 yılislam kafayıda kapatmayı emreder kapatmayıp benim günahım demek serbest kafayı kapatıp başka günahlar yapmakta insana kamış ama ikiside günahtır benim lafım çok açık giyinen bayanlara özgürlük lafı altında coşan arkadaşlara bu sıcaklarda ne yapalım diyen arkadaşlara erkekler onlardan daha edepli
Cevap sahibi+1 yılÇünkü erkekler için üretilen mini etek ve şortlar yok çok açık giyinme konusuna gelince haklısın belki ama saygı duyman gerekir yoksa saygı duyulmayı bekleyemessin sen kapalı dolaşa biliyorsan rahatça ya da sokakağa çıktığında kara çarşaf giyen insan görüyorsan açık giyinen insanda görmen gayet normal herkesin günahı kendine açık insanların günahı senin boynuna yazılmıyor sonuçta ayrıca İslam dini kapanmayı gerektirdiği kadar hoş görüyüde gerektirir onları hoş görmelisin hadi bana bu devirde günahsız bir insan söyle her müslümanın günahı olduğu gibi onlarında vardır belki onların tek günahı açık giyinmektir çoğumuz dan daha temiz dirler belki bu kadar ön yargılı olmayan ve saygı duymanı öneririm
Soran+1 yılmini eteğinin altından iç çamaşırını gösteren kız ne kadar masumdur kızın tek günahının bununla sınırlı kaldığına kim inanır çok saçma konuşuyorsun ortalık ytak odasından fırlamış kız dolu bunların masum olduğunu söyleyecek kadar safsın kız alenen burdayım diyor peki söyle kız bütün dini görevlerini yerine getiriyor peki açık giyinmesindeki amacı ne amaç ne gögüsleri gözükünce ne ouyor giydiği şorttan kıçı ortada bırakıyorsa amaç ne
Cevap sahibi+1 yılO kadar açıklıktan bahsetmedim düzgün okursan çok açık giyinme konusunda hak verdim
Soran+1 yıldüzgün okumaktan bahsedene bak edebiyle giyinene hiç laf etmedim bende sana açıl demesinler diye çıplakları savunacak hale gelmişsin sende yazık
Soran+1 yılsorudada görüldüğü gibi çok açıklar düzgün edebiyle giyinsin diyorum
Cevap sahibi+1 yılSana yazık asıl ben açık giyinen bir insan değilim ama kimin ne giydiği umrumda değil kara çarşaf lıyada kötü gözle bakmam orasını burasını açanada çünkü banane ve de SANANE herkes kendinden sorumlu sen mükemmel misin ki elalemi eleştiriyosun
Soran+1 yılyanlış olana yanlış denilir canım bundada bu kadar gocunmauın senin gibi bastırılmışlar gibi bir köşeye geçmiyorum doğruyu yanlışı açıkça söylüyorum yanlış çok açık giyinmek yanlış kadın dediğin az edepli olacak bunada haksızsın diyorsunuz ya
Cevap sahibi+1 yılBen haksızsın demedim tekrar dikkat edersen sanane dedim herkesin yanlışı kendine seninde yanlışların vardır dünyada bir sürü yanlış var buna mı taktın kafayı bunun en fazla yanlışı yapana zararı olur kimsenin de bastırılmış gibi köşeye geçtiği yok farkındaysan bende düşüncemi savunuyorum
Soran+1 yılyanlışları söylemeyelim yani çünkü herkesin yanlışı var bu nasıl mantık senin savunduğun bu yanlışları söylicezki doğruyu bulalım üstünü örterrek devam etmek değil doğru olan
Cevap sahibi+1 yılBunun yanlış olduğunu düşünen sensin onlar değil demekki
Soran+1 yılbak kardeşim ben şunu söylüyorum insanlar evlerinde istedikleri herhaltı yiyebilir ama sokağa çıkıyorsan toplum içine giriyorsan dikkat edeceksin çoluk çocuk herkes dışarıda bunda biraz ar edeceksin yanlış olduğunu düşünmüyorlarda yanlış olduğunun farkına varsınlar diye söylüyoruz işte
Cevap sahibi+1 yılBurada toplumsal bir yanlış yok kimse kimsenin ebebeyini değil dışarıdakilere örnek olmak zorunda değil onlarında aileleri var giyimlerine onlar karışmıyorsa bizim karışmaya hakkımız yok toplumsal bir suçta yok çünkü ortada kimseyi ilgilendiren bir şey yok cinayet işleyip hırsızlık yapmıyorlar sonuçta ve bir de sen tutki turistlerden bahsediyorsun onların yetişme şekline dahi ters bu
Soran+1 yılkişileri uyarmak bana düşüyorsa uyarırım bu tür insanların çoğunun ailesi ayrılmış sorumsuz insanlar sevgiyi yanlış yerlerde arayan insanlar birileri dur ayağa kalk demesin mi durumun cinayet işlenecek boyuta gelmesi gerekmez suç değil ama sorun turistlere gelince belediyeye bikini yerine normal bir kıyafetle girmesimi aile yapısına ters kendi memlelketlerinde işe bile bikiniyle mi gidiyorlar yoksa kendi ülkelerinde kurallara nasıl uyuyorlarsa burdada uyarlar
Cevap sahibi+1 yılkişileri uyarmak sana düşmez işte ayrica turistler buraya işe mi geliyor tatile geliyorlar
Soran+1 yılbana niye düşmezmiş herkes o kadar özgürse bende istediğimi söyleyecek kadar özgürüm tatile geldiler diye memleketi heryer plaj mış gibi gezmeleride gerekmiyor hem sen kendi içinde çelişkiler içindesin dinde iyiye doğruya çağırma vardır sen bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığındasın
Cevap sahibi+1 yılhiçbir zaman bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye düşünmedim sende özgürsün tabii ki ama ne giydiğini seçmekte insanların seçtikleri ne laf etmekte değil dinde güzele çağırmak vardır zorlama yoktur ya da eleştirmek yoktur açığını kapatmak vardır sensee eleştiriyorsun ve daha çok yüzlerine vuruyorsun bu yüzden kendile çelişmiyorum ve kusura bakma ama insanların düşüncelerine yaşayış biçimlerine saygısız sın
Soran+1 yılaç sende bir soruda görelim ne kadar duyarlısın görelim
Cevap sahibi+1 yılAç sende bir soru derken açmassam duyarsız bir insanım mı demek bu nasıl bir mantık
Soran+1 yılçok zor değil soru sormak sor işte ahkam kesiyorsun çağır insanları doğruya cvplarındanda belli zaten sormayacağın
Cevap sahibi+1 yılNeyin kafası la bu cevaplarım belliymiş 40 yıldır beni tanıyomuş gibi konuşuyosun bir de insanların fikirlerine saygı göstermeyerek duyarlı olduğunu falan sanıyosun
Soran+1 yılsormazsın canım sen köşende oturup ahkam kesersin taşın altına koymazsın elini ama ben sormaya devam edercen diğer sorulardada beklerim
Cevap sahibi+1 yılDedi totusunu kaldırmadan klavye tuşlarından saçma bir sitede saygısızlık yapan kişi... Sorsam ne olacak saçmalıyosun ayrıca kıçını kaldırmadan soru sormakla devrim olmaz bir solcu ata sözü ben burada görüsü mü zaten savunuyorum farkındaysan ben dışarda eylemlerde hakkımı savunurken sen kır kıçını soru sor burada alelamede laf atmaya çalış anca kendini savaşçı falan sanıyorsun heralde
Soran+1 yılgerçek yüzünü gösterdiğine sevindim
Cevap sahibi+1 yılNasılmış gerçek yüzüm
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen yazlık yerler dışında markette bikini ile gezinen görmedim.
Ama şu konumdaki giyimden rahatsız değilim. Kapanmaya ya da açılmaya sınır getirmek de saçma bir şey olur. Kişiler kendi özgür iradeleri ile giyimlerini belirlesinler.22 Yorumla
Soran+1 yılbelli sınırlar koymakta yarar var bunu kendi yapamayanlar var çünkü
- +1 yıl
Ya resmi yasak olmasa da çıplak gezmek yasak kabul ediliyor zaten. Eh kimse de don atlet dışarı çıkmıyor. Mini şortları askılı bluzları da kastediyorsanız bunlara kısıtlama getirilemez.
Eğer bu seni rahatsız ediyorsa sana önerim Arabistana gitmen burasi Türkiye Cumhuriyeti herkes özgür isteyen istediğini giyebilir rahatsız olan varsa bakmasin. Bu yazdığın çok komik günümüz şartlarında cidden batılilar nelerle uğraşıyorlar biz nelerle bu kafayla zaten ilerleyemeyiz.
10 YorumlaKardeşim sen abazasın cinsel sıkıntıdasın diye, sevgilin erkek arkadaşın sorunlu diye bütün kadınları mı kapatıcaksın. Bu nasıl saçmalık. Azacak adam kapalıya da azar bırakın bu ayakları. Bunları da geçtim açıkları kapatacağımıza kapalıları açmamız gerek. Yazlık mekanlarda neden kimsenin gözü bacaklarda vs olmuyor çünkü çok var. Azgınlığın sapıklığın esas sebebi zaten kapalı kadınlar..
00 Yorumla
+1 yılKimsenin giyimi ilgilendirmez seni, erkekler günaha girip tahrik oluyorlarmış bakmasınlar özgür bir ülke burası bir kadın olarak bunu nasıl düşünüyorsun turistlerde açık giyinmemeliymiş😃😂😂 sonra ülke niye gelişmiyor.
53 Yorumla
Soran+1 yılbunu gelişmeye nasıl bağlıyorsunuz bende anlamıyorum sen bir taraflarını açıp bir haltlar yiyince ülke gelişmiyor kadın pazarlayarak mı para kazanıyor bu ülke ne diyorsunuz kurallar koyarsan turistte uyar bikiniyle belediyeye gireni gördüm bu çokmu normal birşey
- +1 yıl
YAA SORAN KİŞİ SEN KAPANIOSAN BRAVO ALKIŞŞŞ AFERİM VS. DE DİĞERLERİNDEN SANANE İSTEDİKLERİ GİBİ DIŞARI ÇIKARLAR VE CEVAP VEREN HAKLI BUYÜZDEN ÜLKE GELİŞMİO KADINLAR EVDEN ÇIKMIO NE YANİ ERKEKLER KADINLARDAN ÜST SINIF falan MI SEN KENDİ CİNSİNE NASIL BÖYLE SÖLERSİN SENDEKİDE İYİ KAFAYMIŞ MK
- +1 yıl
Bu zihniyetle yaşayamazsın sen daha oyle gelişiyor diyen yok millet neler yapıyor biz hala kıyafetlerimizden konusuyoruz anlatabıldım mı? Bide turistlere diyorsun sen kimsinde elin milletine şöyle giyin diyebiliyorsun kadın pazarlamak nereden çıktı? Ben giyinişten cevap verdım sana ve halt yemekten ne kastettiğine bağlı.
Çoğu düşündüğün şeyin tam tersini düşünüyor. Zor o iş. :)
12 Yorumla
Soran+1 yılhiçte zor değil.
+1 yılHerkes kendi fikirlerini kendine saklasın bence. Bu gibi bir ortamda gizli olarak bu soruyu sorman sadece insanların seninle münkaşaya girmesine yol açarsın. Herkesin kendi özgür iradesi var. Ben şu ana kadar götü başı açık gezen görmedim. Şort giyiyor ya da askılı giyiyor diye milleti suçlayamazsınız. Dönüp bakmayın o zaman. Kendi nefsinizi terbiye edemedikten sonra milleti terbiye etmeye çalışmayın bence :)
00 YorumlaBaşını kapayıp kapamaması konusunda bir şey diyemem kendileri bilir. Ama giydikleri kıyafetlere dikkat etmeliler bence, millet or... pu demesin.
11 Yorumla- +1 yıl
O*ospu diyenler kendi o*ospu olduğu için diyor aslında
Aynen mk got bacak dışarda sonra bakınca biz abaza oluyoruz. Sizde düzgün giyinin amuna koyim. Düzgün giyindinizde baktik mi l*n bakan varsa agir abazadir
26 Yorumla- +1 yıl
Kafana s*çıyım zencii
- +1 yıl
aynen öyle sonra ay sana be sende bakma falan gibi cahilce laflar ediyorlar.
- +1 yıl
Gelmişini geçmişini akm senin iğrenç yaratık
- +1 yıl
he sen abaza değilsin yani göttünü sikktimn davarı senin ben o boş kafana melonun topa vurduğu gibi vurayım ecdadını siktğm
+1 yılsana ne ki lan. herkes kendine baksın. niye birileri diğerlerine karışmaya çalışıyor bu ülkede. hepimizin açıkları var. elalemle uğraşmak yerine kendi yanlışlarınızı düzeltmeye çalışın. İran değil ya burası. kapanmak bir insanın kendi tercihidir. cahillik kokuyor burası.
32 Yorumla
Soran+1 yılalenen soyunup o luk yapınca çağdaş olunuyor iyi biliyoruz bu masalları bu yollarla milleti yoldan çıkarma niyetindesiniz ama biz yemeyiz herkes o olunca abazalık kalmıcak dimi hatta ne süper zekasınız biliyoruz
- +1 yıl
orospulukla giyim ne alaka yahu bana bak sen lafını bil de konuş ha eğer memnun değilsen bas git irana. laik bir ülke burası lan. sen açık seçik giyinmeyi sevmeyen birisin. birisi sana illa da açık giyin dese hoş olur muydu. düşünmeden konuşuyorsunuz. farklı insanları kabullenmekten acizsiniz.
yaa arkadaşlar cahillik etmeyin lutfen insanların giyimlerinin hicbir önemi yok önemli olan sizin nasıl baktıgınızdır neden insanları surekli kısıtlamayı dusunuyorsunuz... sortla gezen birine sevhetle bakmazsan senden farkı yoktur ama kara carsafın altındakine sevhetle bakarsan gözunde oda cıplaktır... brakın insanlar özür oldunlar ama her birey önce kendi nefsini terbiye etsin banane ne giyinirse giyinsin sen rahatsız oluyorsan sen giyinmezsin olur biter... ama bizim turk milleti biraz sapkın
10 Yorumla
+1 yılİnsan aklı, fikri olan bir varlıktır, bunu kullananlar yerine göre giyinmeyi bilir, plaj kıyafeti ile sokakta gezenler gözüme çarpıyor ben bir kadın olarak tiksiniyorum , bence her şeyin bir sınırı olmalı, özgürlüğün tanımı:kişilerin başkalarına rahatsızlık vermeden dilediğini yapabilmesidir, özgürlükler sınırsızdır anlayışı yanlıştır.
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
- +1 yıl
Ağzına sağlık 😊👍
- +1 yıl
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍...
bencede fazla açık giyiniliyor.. burası müslüman bir ülke.. bayanlar daha dikkatli olmalı..( açık giyinmenin sonu yok)..
11 Yorumla- +1 yıl
Türkiyeye Müslüman ülke diyecek kadar düştünüz mü?
ben mini etek ve dekolte görmekten çok hoşlanıyorum ♥ ama doğru değil tabi ki gene de sevgilim olsa da gözüm kaar, olmaz bence.
10 Yorumla
+1 yılSen türbanla rahat rahat dolaşıyosan o da bikinisiyle dolaşır sanane
42 Yorumla- +1 yıl
dimi millet daha çok g. tüne bakar.
- +1 yıl
aynen
+1 yılözgür bir ülke herkes istedigi gibi giyinir sende giyin:)
50 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi kıyafet özgürlüğü kime ne ki , görmek istemeyen bakmasın
13 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi örümcek kafalı insanlar yüzünden biz ilerleyemiyoruz.
Soran+1 yıls. para kazanacağını sananlara da ben akıl fikir erdiremiyorum ülke eko misini kalkındıracaklar
+1 yılhanım efendi burdakiler anlamaz cogu dinsizdir. Siz kapalı olun esinize layık ol un sende ondan hakkını iste
10 Yorumla
+1 yılSultanahmet Camii ne bile kısa elbiseyle girip egildiginde alt iç çamaşırı gorunuyorsa sen düşün artık
20 Yorumla
+1 yılgüzel olur aslında. hem erkekleri tahrik ediyorlar hem günaha sokuyorlar
10 Yorumlaisteyen istediği gibi giyinir. herkes diğerlerine karışıyor mu. neden seni rahatsız ediyor bu durum. iran mı olmak istiyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılbeni niye rahatsız ediyor beyni olmayan bu kadınların kadınlığı bu aşşağılık duruma sokması cinsel obje haline gelmeleri milleti azdırma derdinde olmaları rahatsız ediyor çıkıp gezmek istiyorum bende insani değerlere uygun edebe ahlaka uygun yaşamak istiyorum bunlar ar namys bırakmıyor
+1 yılitalyada geçen senelerde mini etek kadınlar tarafından yasaklanmak istendi ve de yasaklandı sanırım. harikulade bir uygulama
00 Yorumlahayırdır, saç telinden etkilenen erkek misali sen de mi tahrik oluyorsun hemcinsini görünce?
31 Yorumla
+1 yılAntalya Lara plajında denize bikinisiz giren gördüm. İnsanların giyim tarzına karışılmamalı bırak giysinler :D
10 Yorumla
+1 yılevet. açık giyenler ya bir el parmaklatsın ya da giymesinler lütfen. canımız çekior bir tarafımız şişiyor sonra:))
01 Yorumla- +1 yıl
Bende anneni parmaklılayım oda açık giyiniyor
Kafası kapalı olupta bütün hatları açık olan tesettürlülerden daha iyiler bence..
31 Yorumla
Soran+1 yılo kapalı dediğin en normal açıkla bir
+1 yılİsteyen istediğini giysin. Görünce kafanı öbür tarafa çevirirsin olur biter. Sana zorla bak demiyorlar. İş kılık kıyafete karışmaya gelince insanlar zarar görüyor.
20 Yorumlabeni ilgilendirmez kardeşim herkes kendine baksın iki tarafta birbirini kendine benzetmeye çalışmasın herkes kendi yolunda gitsin herkes özgür..
10 YorumlaHiç elleme eğer onlar olmasa ülkedeki abazan nufüs azalmaz. Onlar sayesinde edepli insanlara bakılmadan geziliyor. Takma kafanı.
04 Yorumla
Soran+1 yılonlar ihtiyaçları gideren nufus yazık kadınlığı aşşağılıyorlar
- +1 yıl
insanları zamanında evlendirirsen böyle sorunlar olmaz. ben çarşaflı kadınlara abaza gözüyle bakan göremedim.
- +1 yıl
Bence...www.google.com.tr/search
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen giymesseb giyme kızım giyenlerden sanane 30-35 derece sıcakta kapanalımmı...
Erkeklerde gelmiş burada namusdam bahsediyo, ulan giyenlerin dönüp dönüğ orasını burasını keserken iyi ama şafa gelince hepsi hacı hoca oluyor20 YorumlaErkeklerin yarısı buna karşı değil, bırak, senin burada bir soru açmanla değişecek iş değil.
Sen kendi, hayatına, giyimine bak.00 Yorumla
+1 yılkadınların çok açık giyindiği konusunda haklı olabilirsin ama hangi gerekçeyle kapanmaları gerektiğini söylediğini anlamadım. neden kapansınlar diyorsun üşürler diye mi korkuyorsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin giyimi kimseyi ilgilendirmez. O zaman diğer kesim de bazıları çok kapalı giyiniyor yazın açılsınlar diye kanun çıkartmakla haklı olurlar. Ki ne bunda ne de senin dediğinde bir mantık yok.
33 Yorumla- +1 yıl
en iyi cevabın bir kapalıdan gelmesi de soranın ne kadar sığ düşündüğünü gösteriyor işte. bu güzel cevabın için tebrik ederim şizo, en mantıklı örneği sen verdin. keşke herkes senin gibi fikirlere ve yaşam tarzlarına saygılı olsa. adamın biri de tutturmuş her kızın cevabının altına tayt giyip bizi azdırıyolar yazmış. be adam burada bile her kıza yavşıyosun, o kız kara çarşaf giyse de azarsın sen. konumuza dönelim: en azından bana göre en iyi cevap budur.
Soran+1 yılsaygı duymalıyız diye arsız nasuzluklarada göz yummalıyız yani edep çerçevesi içindeki bir açığa kimsenin lafı yok ama edepsizi uyarmak yanlış olduğunu bile söylemicez istediği gibi çıplak dolaşsın saygı duyacaz gerekirse biz gözümüzü kapatacaz kimsenin diğer kişiyi rahatsız edecek düzeyde özgür olmaya hakkı yoktur işte sizi bu hale getirdiler dinin gereklerini söyleyemeyecek duruma geldiniz
- Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yıl#Öldür istersen ben sadece bu kadınların yaşadığı tacizlere itiraz etmesini saçma buluyorum
20 Yorumla Neden bu kısıtlama? Herkes istediği gibi dolaşma hakkına sahip, kimse de bu hakkı elimizden alamaz.
20 Yorumlakeşkeee.. onlarn yanından gcerken bile bzede bakıp öyle düşünen erkek var giyinsinler yaa evet yanındaki erkeği kıskanmakta ayrı bir boyut tabi..
00 Yorumlaher koyun kendi bacağından asılır, sen hakkiyla kapanmışsan ne mutlu sana. diğerlerini yargılamak sana ve kimseye düşmez
10 Yorumla
+1 yılmini eteği giy hadi eyvallahda bokunu çıkarma gtün basn meydanda olmasın sonra bızı cınsel obje olarak goruyolar bunun gıbıler yuzunden
10 Yorumla
+1 yılşimdi teşhirci kızlardan tepki alcaksın ama rabbim emretmiş örtünme adabını... ahlak işi bu.. sen ahlaklısın... inş senin gibi düşünnen bir eşim sevgilim olur maşalah bu devirde
01 Yorumla- +1 yıl
Müslüman değilim ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah allah sana ne ya sana mi kaldi herkesin derdi?
16 Yorumla
Soran+1 yıltoplumun derdi canım bu ben ailemle dışarı çıktığımda huzur rahat istiyorum milletin derdi özgürlük adı altında adamları azdırmak git ne istiyorsan kapalı kapılar arkasında yaşa seni kimse durdurmaz nedir bu arsızlık iç çamaşırıyla gezecekler
Cevap sahibi+1 yılHahahahahahahhah canim kiyamam ama galiba sen hep huzursuz olmaya mahkum sun;)
Soran+1 yılyok tek mutsuzluğum sizin gibiler s. diye kadınlığı bu kadar ayaklar altına almaları
- +1 yıl
bürgün köşe başında tecavüze uğrarsan o anlarsın.
Cevap sahibi+1 yılHaha ikinizin zihniyetini... Haha tecavüzmüş o zaman desenize kapaligiyinmek yerine tecavüz yasaklansin ne tur insanlarsin anladim sizin derdiniz Allah degil korku degil siz aciz azmis duygulariniz yuzunden bu ofkelisiniz yazik
Soran+1 yıltecavüze gerek yok isteyerek veriyorlar derdimse azmışların azgınlıklarını sokaklara kadar dökmesi bu hallerine bizi şahit kılmalarına gerek yok
+1 yılhayir zaten kimin ne deme hakki var? gormek istemiyorsan yallah baska ulkeye, burasi afganistan degil, ozgur Türkiye Cumhuriyeti:)
20 Yorumla
+1 yılBence kimse kimseye karışmamayı öğrenmeli, kanun buna da getirilsin o zaman
00 Yorumlabence herkes çırılçıplak dolaşsın kanun gelecekse böyle kanun gelsin yaşasın kısıtlamaya karşı sonsuz özgürlük:DD
00 Yorumlasıkıntı yok kafalarına göre takılsınlar beni ilgilendirmez..
00 YorumlaZorla kapanmak.. sacma
Herkes kendi icin yapiyor
Ben basortuluyum ve yazdigni sacma buluyorum sen yeni bir daha sorun yazmistin..31 Yorumla
Soran+1 yılherkes benim gibi düşünecek demedim herkes kapanacak zorlada demedim siz soruyu nasıl okuyorsunuz onuda anlamadım normal seviyeli açıklara saygım sonsuz en enterasanıda kapalı olanların buna bu kadar itiraz etmesi çıplak gezenleri ne çok destekliyorsunuz resmen kendinizle çelişiyorsunuz çıplak gezenlere alkış tutmadığınız kaldı
Gizli Üye(36-45)+1 yılbencede çok haklısın sonrada erkekler abaza giyinmesinler öyle bol kesim pantolonlar salaş şeyler giysinler çok güzel oluyor
10 Yorumladoğru bir yaklaşım değil bence nasıl ki insanlar kapalı gezebiliyorsa açık da gezebilir rastladıkları Abazalarla uğraşmayı göze alıyorlarsa giyebilirler sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılkadınları toplumdan tecrıt etmek gerekır. cok gereksızler erkkelerın yanında saksı gıbı duruyorlar zaten.
00 Yorumla
+1 yılİnadına istediğimiz gibi giyiniriz ''sizene amk'' anca burdan konuş götümü mememi acarım sanane
01 Yorumla- +1 yıl
İrana git * karısı
+1 yılDahada kötüye gider diye düşünüyorum. Böyle bir yasağı getirmekte imkansız
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem