Babam eşime çok kötü davranıyor ne yapmalıyım?

Biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik eşim ailesiyle köyde yaşıyor babam ilk başta bu evliliğe karşı çıktı çünkü biz evlenince koyde yasiyacaktik eşim maddi olarak pek iyi değil durumu babam da sen onu bırak sana daha zenginini buluruz mutlu olursun dedi ( babam için mutluluk=para) ama annem bize destek çıktı çünkü eşim gerçekten çok iyi bir insan sonra babam da ikna oldu geçen yaz evlendik düğün filan ben istemedim hem virüs hemde benim için gereksiz masraf kimseye bir şey olmadı babam bunu dert etti sonra sizi köye göndermem gelsin kocan benimle çalışsın bizim ev büyük bizde kalırsınız sonra para biriktirip çıkarsınız kendi evinize dedi kabul ettik. Eşim babam ne derse yapıyor ama yaranamiyor babama kimse yaranamaz. İnşaat işiyle uğraşıyorlar bir işte bir hata yapmış eşime öyle bağırdı ki benim canım acıdı öyle hakaretler ettiki sen erkek değilsin benim kızım mal senin yüzünden sefalet çekiyor gelinlik bile giymedi saydı da saydi eşimi ilk kez ağlarken gördüm çocuk gibi ağladı bende gidelim dedim ne olursa olsun köye gidelim dedim anneme söyledim annem ilk hamile olduğum için sıcak bakmadı ama evde huzur olmadığı için sonra kabul etti babam da bana küstü konuşmuyor zaten hamilelik birde bu sıkıntılar çok zorlanıyorum
Babam eşime çok kötü davranıyor ne yapmalıyım?