Merhaba. Bugün dışardaydım. Bir minibüse bindim. Adamın teki de iki de bir yanıma gelip duruyordu. İlk başta anlamadım biraz kalabalıktı. Ama adam bana dokunmaya başladı.
Ki ben gerçekten şeref ve namus konularına çok önem veririm. Hiç sevgilim olmadı, hiç çıktığım olmadı ve bunlar için doğru yaşımın olmadığı da düşünüyorum. Neyse konuya geleyim.
Sonra minibüsten inerken adamın ensesinden tuttum onu da indirdim (sertçe). Sonra bağırmaya başladım pi*s sapı*k diye. Adama vurdum içimde kalırdı.
Ben adama bir tokat attım o beni yere itti, üstüme çıktı yumruk attı tekmeledi. Bir Allah'ın kulu da bana yardım etmedi.
Ben az bir şey savunmayı biliyordum ayağa kalktım ve kaçtım adam beni öldürcekti orada.
Burnum kanadı. Gözüm morardı. Kollarım bacaklarım morardı.
Tüm gün ağladım allah onun belasını versin!
Napayım ben ya!
Aileme anlatsam mı bilemedim.
Ve psikolojik olarak da çok yıprandım.
Ki ben gerçekten şeref ve namus konularına çok önem veririm. Hiç sevgilim olmadı, hiç çıktığım olmadı ve bunlar için doğru yaşımın olmadığı da düşünüyorum. Neyse konuya geleyim.
Sonra minibüsten inerken adamın ensesinden tuttum onu da indirdim (sertçe). Sonra bağırmaya başladım pi*s sapı*k diye. Adama vurdum içimde kalırdı.
Ben adama bir tokat attım o beni yere itti, üstüme çıktı yumruk attı tekmeledi. Bir Allah'ın kulu da bana yardım etmedi.
Ben az bir şey savunmayı biliyordum ayağa kalktım ve kaçtım adam beni öldürcekti orada.
Burnum kanadı. Gözüm morardı. Kollarım bacaklarım morardı.
Tüm gün ağladım allah onun belasını versin!
Napayım ben ya!
Aileme anlatsam mı bilemedim.
Ve psikolojik olarak da çok yıprandım.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve adamın tipini mipini giyimi hiç hatırlamıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer