BURNUMLA DALGA GEÇİLİYOR PSİKOLOJİM MAHVOLDU?

Arkadaşları merhaba, 24 yaşındayım. Uzun boylu fiziği düzgün biriyim dudaklarım elmacık kemiklerim gözlerim iri kirpiklerim uzun (karadenizliyim) çocukluğumdan beri gargamel dendi ama azıcık evrim geçirip güzelleşince burnum daha da göze battı yüzümde tek göze batan o. Siz bir anımı anlatmak istiyorum metrobüste ilk kapının orada direniyorum camın arkasında 4 5 erkek koltukta bana bakıp aralarında aa ne kadar güzel kız dediler sonra çocuk yüzüme yaklaştı arada siyah cam vardı iyice bakınca “burnu aynı fatih sultan mehmet’in burnuna benziyor kız çöp” dedi belki komik gelebilir ama o an ağlamak istedim hala unutanıyorum. Başka erkekler de aynı şekilde oldu bir kere de kızlar uzaktan görüp yine kız çok güzel dedi yakından burnuma bakınca aralarında “buruna bak biz daha güzeliz” dediler çok çok utanıyorum kendimi yüzümü burnuma rağmen beğeniyorum dediğim gibi herkes kaşın gözün çok güzel diyor. Bazıları estetik olunca hande erçele benzersin diyor ( hemen havalara bak demeyin) Çocukluğumdan beri gargamel, cadı burunlu dendi. Bu kilodan da beter bir kompleks özellikle bir kadın için çok kötü… 24 yaşındayım hoşlananlar da oldu ama ileride şakayla karışık burnuma laf eder diye sevgili bile yapmadım. Gerçekten manken gibisin diyorlar çirkin değilim ama sizle de paylaşmak istedim ama erkekler belki ilk olaya gülebilir biri size boyunuzdan dolayı cüce bu da erkek mi çöp dese nasıl hissedersiniz bu lafı duyunca gerçekten çöp müyüm diye düşünüyorum çok çok üzülüyorum fikirlerinizi merak ettim erkekler de fikrini yazarsa sevinirim.

BURNUMLA DALGA GEÇİLİYOR PSİKOLOJİM MAHVOLDU?