Sizce LGBT nin heteroseksüel haricindeki cinsel yönelimlere ve kimlikteki insanların toplumda kabul görülmesini sağlaması ile sizce bu insanlar kendilerini daha görünür hale mi getirdiler yoksa dünya dan her zamankinden daha mı fazla sayıdalar?
Bence bu kişiler hep vardı ve cinsel yönelim veya kimlik sonradan değişen bir şey olmadığı için kendilerini günümüzde daha çok belirgin etmeye başladılar.
Bu kişilerin sayısı günümüzde her zamankinden daha fazla
Bu kişiler kendilerine olan ön yargının biraz kırılması ile kimliklerini açık etmeye başladılar
Ayni kalsa bile daha çok yaşanmaya başlandı denebilir bence. Çok önceden insanlar biraz farkına varsa bile hemen üstünü bastırıp def edebiliyordu suçluluk hissine giriyor ve sadece onun sahip olduğunu düşünüyordu. Simdi ise sırf fantazi olsun diye eşcinsel olmadığı halde öyle takılanlar var
şu an lgbt havalı bir şey gibi gözüktüğü için çoğu ergenlik çağındaki kızlar buna özenmeye başladı 10 yaşındaki çocuğun sosyal medyasına " erkekler kalbimi kırdı bundan sonra lezbiyenim " yazdığına şahit oldum lgbt cinsel tercih değildir. Cinsel yönelimdir lgbt kabul görmeye başladıktan sonra önüne gelen biseksüelim demeye başladı çoğununki sadece bir kadınla nasıl olurdu acaba , kadınlar çok güzel düşüncesinde olduğuna eminim. Oysa lgbt bireyleri aşık oluyor bizdekilerde aşk yok hafif ilgi duyuyorlar aha ben biseksüelim sevgili olmak isteyenler yazsın. Aşk böyle bişey değil aşkı da basitleştiriyorlar lgbt yide
@mervesse_ ne kadar sığ bi insansin ya. sanki musluman insanlarda olmuyo bu halt. hayvanlarda bile goruluyor secime bagli bir sey degil. sen once git escinsellik neymis onu arastir ogren. Tarihte birkac alimin escinsel olduguna dair yapilmis arastirmalar var. Kaldi ki bu da cok normal. O zamanki toplum bunu kabullenmedigi icin bi sekilde saklamaya normal olmaya calismislar ama yasanilan gizli aşklar da vardi. Bana arastir diyorsun ama sen arastirmaktan acizsin. Ben zaten arastirirken ogrendim kafamdan atmiyorum. Hem rivayet diyorum. Sen rivayet ne demek biliyor musun? Turkiye niye bombos insan ortusuyle kapli olmak zorundaysa... biktirdiniz ya.
@mervesse_ Lgbt nin kapsamında olan biri olmak kesinlikle yaşam tarzı ile alakalı değil bu bir hastalık değil. Bu tamamen doğuştan gelen birşey. Aynı göz, rengi saç rengi veya saç şeklin gibi bu tamamen doğuştan birşey bir kişi hiçbir şekilde dış etkenlerden dolayı lgbt ye dahil olmaz bu his hep içerisinde vardı ya bunu durumu sonradan fark etmiştir ya da yalan söylüyordur. Eşcinselliği hayvanlarda dahi gözlemlemen mümkün. Senin söylediğin şey tamamen ipe sapa gelmez saçma sapan bir düşünce. Bu durum kesinlikle doğa dışı veya yapay birşey değil gayet doğal birşey.
felaketler virüsler depremlerin sebebi sapıklığın artmasıdır lut kavmi gibi gazaba uğramadığımıza şükredim tövbe edelim doğru yola yönelin ey sapkınlar yoksa ebedi cehennem sonu