Aile & Toplum Babasının parası ile hava atan veya sırf zenginliği yüzünden her istediğine ulaşabileceğini sanan tipler çevrenizde var mı? 0o0Hypatia0o0 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Bu tipler kadar sinir bozucu bir tiplemede Dünya'da kendinden başka kadın olmadığını sanan, kezbanlıkta Nirvana tipler vallahi yıldım billahi yıldım Babasının parası ile hava atan veya sırf zenginliği yüzünden her istediğine ulaşabileceğini sanan tipler çevrenizde var mı? Cevapla Babalık Soruları Kadın Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
hypxwave Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır yok. Ama bunun erkek versiyonunda bu söylediklerin mümkün."Eğer zengin bir erkekseniz aşağı yukarı istediğiniz her şeye ulaşabilirsiniz." 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır yok zaten istemem öyle birilerini çevrende egoist isnsanları sevmiyorum 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl ara ara kendini belli ediyo şebelebekler.. ama genel anlamda çevremde barındırmıyorum 0 0 Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Zaten ulaşıyorlar para her şeyi satın alıyor kusura bakmayın 0 0 Yorumla
Lapadula Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayır, yok. Olsa da öyle merhaba merhaba arkadaşlığımız olurdu. 0 0 Yorumla
xCrysix Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Baba parasi olan var ama zenginim demiyorDedirtiyor sjehdjdk 0 0 Yorumla
GS_Aras Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 59% +1 yıl Bunu koca parası ile yapan daha çok. Baba parası yiyen şımarık veletlerden farkları yok. 0 0 Yorumla
enginnnn34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Yok öyle tipler benim cevremde kendi emeğiyle okuyup bi yere gelen kız erkek çok güzel dostlar var 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aynen aynenKafataslarını yarıp beyinlerine bakmak istiyorum, kullanmiyorlar çunku :) 0 0 Yorumla
Verified Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Selam, var ama kızlar böyle tiplere hayran valla. 0 0 Yorumla
anlarsin Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 612 cevap paylaştı. cok var oyle birinden hoşlanmıştım 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Yok zengin adam ne gezer civarda? 0 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı. Olmadılar hiç 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Malesef 0 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Var ve o benim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır yok. Ama bunun erkek versiyonunda bu söylediklerin mümkün.
"Eğer zengin bir erkekseniz aşağı yukarı istediğiniz her şeye ulaşabilirsiniz."
Hayır yok zaten istemem öyle birilerini çevrende egoist isnsanları sevmiyorum
ara ara kendini belli ediyo şebelebekler.. ama genel anlamda çevremde barındırmıyorum
Zaten ulaşıyorlar para her şeyi satın alıyor kusura bakmayın
Hayır, yok. Olsa da öyle merhaba merhaba arkadaşlığımız olurdu.
Baba parasi olan var ama zenginim demiyor
Dedirtiyor sjehdjdk
Bunu koca parası ile yapan daha çok. Baba parası yiyen şımarık veletlerden farkları yok.
Yok öyle tipler benim cevremde kendi emeğiyle okuyup bi yere gelen kız erkek çok güzel dostlar var
Aynen aynen
Kafataslarını yarıp beyinlerine bakmak istiyorum, kullanmiyorlar çunku :)
Selam, var ama kızlar böyle tiplere hayran valla.
Vardı bir ara artık yok
Vardi küstüm yuruyen ego
Yok. Tam dalga geçilmelik tipler
lisede böyle biri vardı evet
cok var
oyle birinden hoşlanmıştım
Yok zengin adam ne gezer civarda?
Var ve kadınlar öylelerin hepsine bayılıyor.
Olmadılar hiç
Var.
Malesef
Var ve o benim
Yok çok şükür
Olmazmı insanin midesini bulandıran tipler
1 tane bile yok
evet ben varım?