Peki Zenginliğin nasıl elde edildiği neden hiç ele alınmıyor?
Zengin biri sana talip olsa, Ailen harekete geçer mi?
Peki Zenginliğin nasıl elde edildiği neden hiç ele alınmıyor?
Şu bakış açısına sinir oluyorum: Zenginsen seni Havada kaparlar. Tamam bunun için sevilmek kim ister? Çok saçma….

Bir Erkek zengin olması maddi güçlü olması gerekiyor kesinlikle, ama sevilme nedeni bu ise çok saçma değil mi?
Zengin Talibiniz çıksa değerlendirir misiniz? Veya Aileniz
Hayır harekete geçilmiyor herkese ne deniliyorsa aynısı nazikçe reddediliyor. E tabii bazen gururu incinip de tekrar tekrar gelmek isteyebiliyorlar tekrar isteyebiliyorlar ama tavır değişmiyor yine aynı cevap veriliyor. Zenginlik fakirlik önemli değil
🚪 kapıya asın görücüye kapalıyız aşka varız djdj
Maddiyat önceligim olamaz. Çok şükür kendimize yetiyoruz ailecek. Para için evlilik yapmak garip..
Bir ablam zengin bir aileye gelin gitti. Babam takı namına hiç bir şey istemedi. Elinizden geleni yaparsınız dedi. Gözü aç bir aile olsaydık😅😅 ohooo yani. İnsana önce evlenilcek biri mi diye bakmak doğru olan.
Ohooo burgusuna koptum sjsjsj
😅😅 ajajshs öyle ama.
Ya sen ne güzel düşünmüşsün
Annemle babam öyle insanlar değiller.. Hatta babam iyi kalpli birisini olmadığını görürse karşı çıkar! Ben de sırf zengin diye bana sevgi vermeyecek şımarık bir insanı hayatıma almam. Beni ilk başta sevgiyle beslesin.
Ben zaten zengin ve güzelim ama bunların ayrıcalıklarını görmedim mutlu muyum hayır keşke fakir ama mutlu olsaydım ailem harekete geçmez o yüzden diyorum
Cevap
5Cevap
Ne ailem ne de ben harekete geçmeyiz
kimse karışamaz bana tabi ki de
Ailem karışmaz. Ben seçerim istediğim insanı. Birinden hoşlanmaya başlarken cebini görmüyoruz, o olduğu için hoşlanıyoruz.
Olmasıngerekenn
Hayır. bize uygun deyiller derler. yinde ben ve ya karşı taraf ısrar ediyosa bir araşdırırlar sora tekrar sorarlar bana bak bu aile madi olarak bize uygn deyil irelde bu bir problem ola bilir ves derler. tabi ki son karar bana ait.
Bizim aile değerlimizde zenginlik yok. Ztn ekonomik olarak benden çok yüksek biriyle anlaşmam zor.
Zengin biri seni istiyor ailen sana hadi bir dene der mib
Hayır bizimkinler karaktere işte manevi değerlere bakıyor. Ha ben dener miyim karakterinin düzgün olduğunu düşünüyorsam belki
Beğenmediğim biri olunca Ebu Cehil muamelesi gösteriyorum Kuweyt dinarı bile kurtarmaz
Beğendiğin zaman?
Beğenince beğenmiş oluyorum işte
Yok bir kuralı
Ailem bana hep değer verir ve bu gibi konulara hiç karışmazlar
Ailen destekçin hep
Ailem baksa bile ben paraya bakmam karaktersiz biriyle hayat geçiremem
Karakterli biri olsa…
Hayır ne ben ne de ailem para göz değil annem için ahlak ve ibadetine düşkün bir damat öncelik aynı şekilde benim için de öyle sırf zengin diye evlenilmez
Sırf parasına bakmazlar. Nasıl insanlar olduğu daha önemli olur. Yani para gerekli de karakter daha gerekli.
Kadın da güzelliği için seviliyor aynı şey aslında. Erkek görselliğe bakıyor kadın da onun sağlayabileceği konfora
Araştırırken parasına bakmadılar bakmıyorlar bakmazlarda.
Sadece parayı seven ve tapan bir kısım peşinden gidebilir evet
Ne ben ne de ailem sadece paraya bakan insanlar değil. Görgülü olan hiçbir aile de bu şekilde davranmaz zaten.
Para mutluluk getirmiyor para için birine ne kadar katlanabilirsin ki ailen rahat yasam sürmeni der ama onunla bir ömür geçirecek sensin
Herkes hayır dese de çoğu kadın bunu ister : )
Neden peki bunu dürüstçe açar mısın ….
Hayır. Aksine zenginse kolay harcar diye düşünüp ailesini araştirtmadan kız vermez bizimkiler. Fakir de olsa böyle.
Gönül zenginliği olmdan bizi kimse harekete geçiremez çok şükür kendimiz çalışıp kazanıyoruz
Ben değerlendiririm hatta sözleşmeli bir evlilik falan olabilir ama ailem yanaşmaz
Sadece ailemi harekete geçirir, ailem de isterse o kişiyle evlenebilir beni ilgilendirmiyor
Benim ailem tam tersi sadece kişinin ahlakına adapte olurlar..
İyi biri mi diye bakarlar değilse istemezler
Sadece maddiyat yetmez… doğal olarak bu sorunun cevabı hayır…
İğrenç bir durum zaten. Duygularımla gelmeyene mezarı rahat olmasın diyorum. 😎💯
Ben onunla eşitsem olur ama eşit değilsem yürümez o iş.
Görücü usulü ise maddi duruma bakılması bence gayet normal. Çünkü karşı tarafla bi duygu arkadaşlığın yok. Neye bakacaksın ki? Görünüş, bilindiği kadarıyla karakter, maddi güç vs. Ama haklı olarak bunu dile getirince itici gözüküyor.
Evet geçerdi ama biraz kişiliğde iyi olması gerekiyor
Annem çok temkinli olur ve istemez yüksek ihtimal
istediği kadar parası olsun ailem için hayırsa hayır derler
Merhamet ve vicdan yönünden zenginse illaki öneri gelir
Kesinlikle hayır der
Ne zenginliği
Ben harekete geçerim aileme gerek yok 😀
Bomba yorum 💣😂
Para kadar tipte önemli bana göre her şey para değil ama tipi de normalse neden kaçırayım ailemi beklemem ben harekete geçerim o zaman 😂
Bunu düşünen varos ve ezik oluyor
Sana talip çıktı … zengin …. Ailen bir tanış der mi?
Asla demez. varos değilim ezil bi ailem yok. bana sana normal biri var bile demezler karşı olduğum için. bu köylü kesim ve paranın kopegi olmuş aileler için geçerli
Hayır gezmek karakteri önemli napim parasına ben
Ailemi umursamam ben o adama talip olurum
Gecmez, karari bana birakirlar
Karakteri öncelikli degilmiydi?
Ben istemezsem geçmezler
paradan çok daha önemli şeyler var
yakışıklı değilse istemem ki
ihtiyacim yok moruk baba parasından devam
Geçer
Kızların %90 evt der zaten
Hayirr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?