Sevgilinizin ailesinin zengin olduğunu sonradan öğrenseydiniz, ne tepki verirdiniz?

Yedi aylık çok güzel bir ilişkim var. Maddi konuları pek konuşmayız, ikimiz de maddi şeylerden çok maneviyata önem veren ufak şeylerle mutlu olan kişileriz. Sevgilim beni nasıl mutlu edeceğini hep bildi, sık sık sürprizler yapıyor hediyeler alıyor ama ben pahalı şeyler almaması konusunda katti bir şekilde uyardığım için genelde güldüğümüz tatlı şeyler alıyor. Annesi de babası da mühendis bunu biliyordum. Ama fazlasını bilmiyordum, kendisi de mühendislik okuduğu için dalga geçerdik mühendis ailesi diye. O gün bir arkadaşı şakayla karışık pahalı hediye mevzusuna takılma bu kadar aileinin maddi durumu iyi dedi. Ben de anlamadım dedim, babasıyla amcasının yaşadıkları yerde kendi aile firmaları var dedi. Biraz daha detay verdi ve şok oldum çünkü daha önce bilmiyordum. Hatta o kendi parasını kazanmak için İngilizce öğretmenliği yapıyordu okurken. O kadar mütevazi o kadar alçak gönüllü biri ki epey şaşırdım. Siz böyle bir durumda ne hissederdiniz?

Sevgilinizin ailesinin zengin olduğunu sonradan öğrenseydiniz, ne tepki verirdiniz?