Insanların yüzüne bakamıyorum bakınca utanıyorum çünki tipimi iğrenç hissediyorum napıcam ben :( ?
Cevabın nedir?
kardes günlük bakımını yap mesela birnin karsısındayken neyden rahatsızsan ondan emin ol yani kendi gözünde öylesin emin ol... ne tipsizler var kendiyle barısık oldugu için insanlarda onla barısık... örneğin kavak yellerindeki efe Allah var yakısıklı değil ama adam kendyle barısık ve insanlarada olumlu olarak yansıyor... bu kafandaki bir sorun sadece kafanda asman gerekiyort bu sorunu... emin ol kendinle bir barıs bak neler oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBarışık ol ama ben her yerimde kıl tüy çıkıyo
- +1 yıl
kardesim ben bakım yapmasam kendime bendede cıkar kimde cıkmazki... ben kuafore her gttiğimde bu elmacık kemiği civarına falan... bende 18 yasımda cok cok cok kötü durumdaydım piskolojik olarak.. gecer merak etme kendine ruhsal olarak zarar verme gececek emin ol.. Allahada sakın ama sakın küsme o annenden babandan en sevdiğinden daha merhametli tamam mı abin olarak gör dediklerimi yabana atma
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Hacı hiç öyle aklına getirme Allah herkese bir güzellik vererek yaratmış utancak birşey yok eminim sen farkedememişssindr sendeki güzelliği yoksa sakın öyle düşünme eğer saçını sakalını hippiler gibi kestirmiyorsan normal kestiriosan ve giyim tarzın anormal değilse utanman gereken hçbirşey yok hepimiz insanız olumm
015 Yorumla
Soran+1 yılValla ben yüzümdeki kıl tüy den hoşlanmıyorum kaşlarımdan :(
- +1 yıl
Eğer 18 yaşındaysan normal böyle şeyler kafana takmamaya çalış kendini derslerine ver üniversitene ver bir arkadaş cevresi yap kendine hep onlarla takıl böyle yüzümdeki tüylermiş kaşlarmış böyle şeylerle uğraşma boşver düşünmemeye calıs zaman içerisinde azalır bunlar zaten bir gün aklına gelir bu hayal kırıklıkların ve güler geçersin ne safmısım ben bunları sorun ediyormusum die ;)
Soran+1 yılOkul hayatım bitti dışardan okuyorum :(
- +1 yıl
La olm niye böyle yapıosun takma kafaya böyle şeyleri anca kendine zarar verirsin seninle konusan adam içinden bu tpsiz filan diye mi geçiriyo sanıosun yok öyle bişey üç beş sne sonra şeyine bile takmıycagın bir konu için kendini hırpalama okuluna derslerine ver kendini toplumda saygı gören bir mesleğin işin olsun. İbadetlerini yerine getirmeye çalıs bak en cok o rahatlatıcaktır seni çünkü bu dünya sonsuz değil bu dünyada en tipsiz insan olsan ne yazar ahiret hayatını düşününce. Ahirette en yakışıklı insanlardan biride sen olucaksın mesela bilemezsin ama herşey senin elinde bak mesela bugunden itibaren kendine koccaman bir iyilik yapabilirsin namazlarına başlayıp dua larına bunuda ekleyebilirsin ;)
Soran+1 yılOlul hayatına tipime her seye kafamı takıyorum pişmanım okul hayatımın bitmesine bunların hepsi geçermi acaba :/
- +1 yıl
İnan bana hepsi geçecek önemli olan diğer tarafta Yakısıklı/güzel olabilmek ;) hepsi geçicek canını sıkma ve şöyle birşeyde var erkekler zaman geçtikçe yakışıklaşır kızlar 18-20 yaşlarında en güzeldir. Eminim sende 30-33 lü yaşlarına geldiğinde yakışıklı bir adam olucaksın sıkma canınııı
Soran+1 yılO zaman yandım desene ben o kadar bekleyemeyebilirim boyum kısa her yönden kötüyüm her gece dua ediyorumo başka :(
Soran+1 yılHer tür yonden boy kıl tüy egitim daha ne olucak tip
Soran+1 yılSaol yorumun icin ;))
Soran+1 yıl:))))
Soran+1 yıl:)))
+1 yılSenin sucun mu? Ayrica eminim cirkin degilsin. Bakimli ol gerisi gelir :)
019 Yorumla
Soran+1 yılOluyorum ama uğraşmaktan sıkıldım bir aradan sonra bakmaktan sıkılıyorum
- +1 yıl
O zaman kuafore git onlar baksin :))
Soran+1 yılUtanıyorum
- +1 yıl
Hoh sende aaaa kizacam haa
Soran+1 yılKız napayım böyle bir insanım
- +1 yıl
Ozguvenin gelsin azicik sokaktaki kro apaci igrenc tiplerin bile ozguveni tavan. aaaaa kendine gel bir silkelen. Sosyalles biraz ozguven gelsin
Soran+1 yılBelki bende o tiplerden biriyim 😭
- +1 yıl
O zaman seninde ozguvenin tavan olmali :))
Soran+1 yılOff tipsizlik başa bela 😳
- +1 yıl
Ananin numarasini ver sikayet edecem seni :@
- +1 yıl
Diyecem ki canina kiyacakmis sirf bu yuzden, terligi yiceksin yani..
Soran+1 yılVuramazki bana gerci vursun zatem tipsizim belki düzelir düzelirmi dersin?
- +1 yıl
Kurekle vurarsa duzelir derim ben bir denemek gerek?
Soran+1 yılVursun yine düzelmez güzel kız istiyorum ben :((
- +1 yıl
Cok sey istiyosun ama sen!
Soran+1 yılEvet allah vermez demi off allahım benim al canımı ya :(
- +1 yıl
Bosuna gunaha giriyon sus bence :)
Soran+1 yılHaklıyım ama !!
- +1 yıl
Hiiii pok
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ayni şey bende de var :(( ve ben bir kızım. yani dusun
017 Yorumla
Soran+1 yılValla boş ver sen güzelsindir benim tipi gorsen yüzüme bakmazsın
Cevap sahibi+1 yılSaçma lama öyle söyleme seninde elbette bir güzel yanın vardır yani öyle düşünme biraz kendine bakım yap değişik şeyler dene halleder sin ama ben hall edemiyorum olmuyor ne denediysem
Soran+1 yılBenimde olmuyo kaç yaşındasın okul hayatım bitti her şeyim bitti pişmanım iyice kötüye gidiyorum
Cevap sahibi+1 yıl21 yaşındayım. Üniversite bitii
Soran+1 yılNe güzel okul hayatın varmış benimde olsa keşke
Cevap sahibi+1 yılOkul ne oldu ki senin
Soran+1 yılSalak gibi lise 1 de bıraktım dışardan okuyorum simdi üni gitmeyi düşünüyorjm
Cevap sahibi+1 yılOzaman inşallah gidersin :) hem bu konu hakkında fazla sıkma kendini tamam mi
Soran+1 yılSıkıyorum her yerden nedense bilmiyorum tipsiz buluyorum egitkm hayatım bittj diye üzülüyorum ne yapcağımı şaşırdım
Cevap sahibi+1 yılİnan seni anlayabiliyorum :( çünkü ayni şeyleri bende yaşadım ama zamanla biraz daha azaldı ama hala var ozguvenim eksik biraz şendere var kendimizi son ivmeli yüz ilk once
Cevap sahibi+1 yılSevmeliyiz yazmaya calismistim
Soran+1 yılBen sevemiyorum maalesef insanların yüzüne bakamıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılBir yerden basmlamaliyiz
Soran+1 yılHaklısın ama nerden
Cevap sahibi+1 yılOtelden ben sana mesaj atayın bir o şekilde konuşalım nasıl başardığında ilgili yardımcı olabilirim belki elimden geldiği kadar. tesekkur ederim bu arada
Soran+1 yılOlabilir saol :)
Soran+1 yılRica ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
4Cevap
Takma kardeşim böyle şeylere ya bende bundan 10 yıl önce yakışıklı bir adamdım şimdi kafada saç kalmadı nerdeyse. Bende takmıştım bir ara ama deymez gerçekten sağlığına sıhhatin yerinde olsunda gerisi hikaye. Bir söz vardır güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter güvenme güzelliğine bir sivilce yeter.. Kendinle barışık ol seni seven böyle sever merak etme sen.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol :)
kendinle barışık olmalısın bak kızlar tipe falan bakmaz sempatikliğe güleryüze espriye kendine güvenen eerkeklere bayılır
04 Yorumla
Soran+1 yılBence hiçtw öyle değil :(
- +1 yıl
çekimser davranırsan kendini ezik düşürürsün bak ukalalık olmasn sana bir kendi tipimi gösterym bide sevglmi suurtına tükürmezsin esmer zapzayıfffff kocaman dudaklı sivilceli :D ve bana demediğini bırakmaz deflrca ayrıldı ben koştum peşinden hep küfüretti yinede soğumadım ondan ve kmse bizi yakıştrmaz herkes nasıl onunla çıkıyosun der ama kalp işte 2 esprisne aşık oldum 3 yıldır kölesiyim
Soran+1 yılGösterirmisin
- +1 yıl
Bunu gormiceksin buyuk ihtimal ama aga gorunuse onem veren kizlar da var birde karaktere onem veren kizlar var misal ben yani tipimden bahsetmeye gerek yok diye dusunuyorum ama bir kiz var beni ben oldugum icin seviyor ama ben kendimi ona layik gormuyorum hatta bazen bunun gozleri falan mi bozuk acaba diyerek ayrilmak bile geciyor aklimdan sonra adamligima yediremeyip vazgeciyorum kisaca Allah bizleri de dusunup karaktere bakan kizlar yaratmis hatta sana soyle diyim sevgilimle bulustugumda baska insanlar kim bu tipsiz lavuk falan dicek diye kendimden utaniyorum derece o derece yani neyse senin de insallah karsina sana layik biri cikar
Oyle deme hepimizi allah yarratti seninde ayri bir guzelligin vardir sana oyle geliyo kendini oyle kucuk dusurme
015 Yorumla
Soran+1 yılHayır tipsizim allah her kulunu güzel yaratır biliyorum
Soran+1 yılTipimi bilmiyosunki kimseye resim atamam ama
Soran+1 yılSanaldan biri bana yakışıklı dedi arkadasıda bayılmış bana ama gercekte yüzümü görseler iğrenirler diye düşünüyorum
Soran+1 yılAma bak sadece sanal gercekte tipimi görse beni yanına yaklaşmamı istemez
Soran+1 yılDiyosun gercekten öylemidir?
Soran+1 yılİnş oyledir
Soran+1 yılTamam denerim saol
Soran+1 yılSaol
+1 yılYa sinir olurum böyle negatif insanlara kendine gel
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki öyleyim :(
+1 yılkendi tipini kendin mi yarattın sanki saçmamala
03 Yorumla
Soran+1 yılOlsun beğenmiyorum
- +1 yıl
yapacak bişey yok sen beğenmiyorsan.. başkasınının beğenmesini bekleme canım..
Soran+1 yılAynen öyle
ne var yüzünde ki? sivilce falan filan mı?
07 Yorumla
Soran+1 yılKıl tüy
Soran+1 yılAlaka yok her yerim öyle kurtulamıyorum tipimde iyi değil zaten
Soran+1 yılAynanın dibinden kendime bakınca allah belamı vermiş diyorum maalesef :(
Soran+1 yılBilmiyorum iyi bir bakıma ihtiyacım var galiba :/
+1 yılTipin kötüyse başka bir yerden artı yap kendine.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Vucud , giyiniş , genel kültür vs.. Bunları yapacak param da yok dersen tanrı senin böyle yaşamanı istiyor yapacak bir şeyin yok.
Soran+1 yılÇalışıyorum egitim hayatım bitti pişmanım param var
+1 yılAt bakkam. Özeldden foto beo dert etme
03 Yorumla
Soran+1 yılYok atamam kardeşim fotğraflarda yüzümdeki şeyler gözükmüyo
- +1 yıl
Sana kg
Soran+1 yılSaol
Özgüven eksikliği kitap okursna düzelir.
00 YorumlaKaç yaşındasın
07 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım
Soran+1 yılWrgenlik yok her yerimde kıl tüy çıkması insanların yüzüne bakmıyorum :/
Soran+1 yılKıl tüy elmacık kemiginde kaşta sıkılıyorum ugraşmaktan tipimee iyi değil
Soran+1 yılHerkes sonradan oturur der ama 18 yaşında pturuyo çogu kisinin ben tipsizim zaten
Aynen.
015 Yorumla
Soran+1 yılSenin neyin var :/
Soran+1 yılSen yine güzelsin demekki ben tipsizim
Soran+1 yılVardır ben öyleyim
Soran+1 yılGel döv zaten allah belamı vermiş ben allahım hiç bir kula kötu bakmam ama kendime bkıyorum
Soran+1 yılResimlerde gozukmuyo me kadar yakından cekersem cekeyim her yerim kıl tüy ve iğrencim tipim
Soran+1 yılYok ben dalga gecilmesini sevmiyorum tipim iyi degil zaten gözükmüyo zorlama lütfen :/
Soran+1 yılSaol :) yorumun icin
Soran+1 yıl:))))
Bakma ozaman
01 Yorumla
Soran+1 yılBakmıyorum zaten
ölmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyo maalesef
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Insanların yüzüne bakamıyorum bakınca utanıyorum çünki tipimi iğrenç hissediyorum napıcam ben :( ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım