Kıskanmam aksine iltifat ederim ki birçok hemcins arkadaşıma iltifat ettiğim olmuştur. Erkek milleti kadınlar gibi değil, hemcinslerini kıskanmazlar kolay kolay. 😏
kız ortamında ben kıskanç değilimm ama beni kıskananlar çoook bıktım artıkk sürekli giydiğimden yediğime her şeyi eleştiriyorlar onu yemesen çok kötü onu giymesen yakışmadı ben daha kötü olayım diye uğraşıyorlar sanırımm fiziki özellikleri kıskanmamm aslaa karakter açısından keşke ben de böyle olsaydımm dediğim şeyler yok değil o da kıskanmak değill özenmek birazz
Kıskanç bir kadınım ama ancak sevdiğim bir adam söz konusu olduğunda bu duyguyu beslemeye başlıyorum. Hemcinslerime karşı o duygu yok bende. Yani durup dururken daha güzel, daha başarılı ne biliyim daha güzel şeylere sahip diye kimseyi kıskanmam. Allah daha çok versin herkese. Herkes hak ettiğine sahip olsun.
Kıskanabilme ihtimalim yüksek. Bizbizeyken değil de daha çok toplu ortama girdiğimizde o benden daha güzel görünürse biraz hasetlik çanlarım çalabilir.
Ama hep güzel olsun canım bu yüzden onun hakkında kötü bir şey düşünmem zaten de bu da bendeki bi huy işte napalım.
Hayır ya yok öyle takıntılarım, onların vardı da aştılar sayemde , yoksa arkadaşlığımi bitirirdim.. çok gereksiz bi durum çünkü ... Bi arkadaşını kıskanacak dereceye geliyorsa insan, ya arkadaşında ya da onda sorun vardır ama her türlü sonuc ; "arkadaş " kelimesi kullanılamaz öyle durumlarda.. Ne öyle bi insanım, ne de öyle insanlar kesinlikle benim arkadaşım olamaz...
Arkadaşlık kavramı çok farklı benim için. Kıskanmak bir yana dursun arkadaşımın başarılarıyla gurur duyarım, mutluluğu beni mutlu eder. Güzel olup olmaması da umrumda olan bir etken değil. Kendini beğeniyorsa ne mutlu ona.
Daha yakışıklı olabilirim ya da değilimdir ama herkesin birbirinden feyz alacağı bir huyu, güzelliği vardır. Dış görünüşe pek de fazla takılmamak lazım.
Güzellik sadece düzgün bir fizik değildir. Güzellik bir çok unsurun bir araya gelmesidir. hal ve hareketler, fizik, zeka, güzel konuşma, saf ve temiz kalabilme, güzel bir yürek. Ben fiziği güzel çok çirkin gördüm 😊
Kıskansam ne fayda? Ne o çirkinleşecek, ne de ben güzelleşeceğim. Eksik buluyorsan kendini fiziksel açıdan, farklı konularda gelişmeye çabalamak en mantıklısı.
Kıskanmak değilde imrenmek mi denir ne deniyorsa işte Yani şöyle keşke bende onun kadar güzel olabilseydim diye düşünürdüm Ama kıskançlık iyi bir şey değil onu yapmazdım yapmıyorum da zaten
her zaman en güzel en yakışıklı olucaz diye bi kural yok ki bu imkansız herkesin bakış açısı farklıdır bana göre o güzeldir sana göre başkası bu değişir:)