www.facebook.com/video/video.php?v=175894202461435
Çeçen Askerleri Kafa Kesiyor Diye Küfür Edenler BU Videoya Bakar Mısınız?
Çeçen Askerleri Kafa Kesiyor Diye Küfür Edenler BU Videoya Bakar Mısınız?
Bildiyinizi bilmiyom ama, 1991ci yıldan Azerbaycan, Çeçenistan, İnquşetya, Dağıstan ve Kabarda Balkariatanda özgürlük için ruslarla çatışmış. Azeri Askerler üstün olan ruslarla 2yıllık savaşda 17.000 asker vermiş ve Azeri kuvvetini zayıflatarak ermenilere yardım etmiş. ermeniler, daha doğrusu ruslar Qarabağı işkal etmiş
ruslarda kafa kesiyor :( elimize bir görüntü ulaştı 10-15 Müslüman zenci genci afrikada hristiyan askerler tarafından kafaları kesiliyor dünya'ya yayın görüntüleri www.facebook.com/photo.php
İyide bunlar zenci kim la bu şerefsizler keşke göstermeseydin ya :/
vay şerefsizler canlı canlı kesiyorlar kafaları ben bunu hiç bilmiyordum ya :( bizde hayatımzdan şikayetçi olalım :/
gercek cinler bunlar iste insan demeye milyon sahit lazim insan olamaz bunlara cin girmis baska bir gezegenden bu annesiz allahsizlar
şrfszler ben sonuna kadar destekliyrm hepsinin kafasını kessinler
Cevap
4Cevap
Çeçenler kafa kesiyor evet ama Kuranı-kerimin emrettigi gibi kesmıyor
medyumumut.net/Forum.asp?forum=oku&msgid=1167 evet şrfsz hepsi
Çeçenlerde şerefsiz yani ben bu durumdan bunu anladm
gitsinler bir iple bogsunlar niye kesiyorlar kafalarını
Elhamdülillah Çeçenim
Çeçen-Rus harbinde Türkiyeye getirildim
Keşke biraz daha büyük olsaydım ve savaşa katılsaydım
Ruhunuz Şad Olsun Mücahitler..!
offf Allah belalarını versin.. rus köpeklerinin :(
halen mücahitlere acımasız diyorlar bende olsam hepsinin kafasını keserm analarına bacılarına tecavüz ediyorlar Çeçen askerleride o sinirle yapyıorlar dogal bişey yalnız şu sakalları kısaltsınlar ya çok korkunç görünyorlar
işte milletimizin kafası anca sexe çalışıyor
Zaman geliyor
Kiyamet yaklasiyor
medyumumut.net/Forum.asp?forum=oku&msgid=1167 bunu gördüm Çeçenlerdende sogudum
Rus kanı helaldir :)
bunlar kim ya ben bunu çözemedm www.google.com.tr/imgres
Bu Vahşet nedir ya Filistinden sora bunu Gördüm Şoka Ugradım Arakan'da Müslümanları Diri Diri Yakıyorlar Neresi Yakan Hangi Irk Devlet?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar