Ailemden şiddet görüyorum yardım edin?

Selam ailemden hem psikolojik hemde fiziksel şiddet görüyorum.. Geçen gün portakal kabuğunu çöpe atmadım diye babam bana öl geberr cehenneme kadar yolun var gibi şeyler söyledi ve şişe fırlattı.
Annemi seviyorum o da beni azıcık seviyor bazen korkuyor beni ama beddua falan ediyor. Ablam da geçen kavga ettik burnumu kanattı geldi durduk yere Süpürge ile ayağıma vurdu kavga çıkarttı annem yine onu savundu ablam haksız olsa da hep ben haksızım dayak yiyorum. Geçen evde anneme soru sordum ablamda senin bu evde konuşmaya hakkın yok dedi onlara karışmadığım halde böyleler babama anneme hiç saygısızlık etmediğim halde bakkala bile göndermiyorlar sınıf arkadaşlarımla konuşmamı yasakladılar Instagram kullanmam falan da yasak sosyal medyam yok bende derdimi buraya anlatmak istedim ailem yüzünden arkadaşlarım yok tuvalete gitmem 2 yi geçse şüpheleniyolar kısa kollu tişört giysem or... Musun sen diyorlar yakında zorla başımı kapattırırlar onların istediği saatte kalkıp yatmamı istiyorlar geçen gün çikolata yedim diye annem hayvan it falan dedi dolabı kitledi yatak gıcırdadı diye napıyorsun sen diye bağırdı çok bunaldım napmalıyım yardım edin?
Ailemden şiddet görüyorum yardım edin?