Selam ailemden hem psikolojik hemde fiziksel şiddet görüyorum.. Geçen gün portakal kabuğunu çöpe atmadım diye babam bana öl geberr cehenneme kadar yolun var gibi şeyler söyledi ve şişe fırlattı.
Annemi seviyorum o da beni azıcık seviyor bazen korkuyor beni ama beddua falan ediyor. Ablam da geçen kavga ettik burnumu kanattı geldi durduk yere Süpürge ile ayağıma vurdu kavga çıkarttı annem yine onu savundu ablam haksız olsa da hep ben haksızım dayak yiyorum. Geçen evde anneme soru sordum ablamda senin bu evde konuşmaya hakkın yok dedi onlara karışmadığım halde böyleler babama anneme hiç saygısızlık etmediğim halde bakkala bile göndermiyorlar sınıf arkadaşlarımla konuşmamı yasakladılar Instagram kullanmam falan da yasak sosyal medyam yok bende derdimi buraya anlatmak istedim ailem yüzünden arkadaşlarım yok tuvalete gitmem 2 yi geçse şüpheleniyolar kısa kollu tişört giysem or... Musun sen diyorlar yakında zorla başımı kapattırırlar onların istediği saatte kalkıp yatmamı istiyorlar geçen gün çikolata yedim diye annem hayvan it falan dedi dolabı kitledi yatak gıcırdadı diye napıyorsun sen diye bağırdı çok bunaldım napmalıyım yardım edin?
Annemi seviyorum o da beni azıcık seviyor bazen korkuyor beni ama beddua falan ediyor. Ablam da geçen kavga ettik burnumu kanattı geldi durduk yere Süpürge ile ayağıma vurdu kavga çıkarttı annem yine onu savundu ablam haksız olsa da hep ben haksızım dayak yiyorum. Geçen evde anneme soru sordum ablamda senin bu evde konuşmaya hakkın yok dedi onlara karışmadığım halde böyleler babama anneme hiç saygısızlık etmediğim halde bakkala bile göndermiyorlar sınıf arkadaşlarımla konuşmamı yasakladılar Instagram kullanmam falan da yasak sosyal medyam yok bende derdimi buraya anlatmak istedim ailem yüzünden arkadaşlarım yok tuvalete gitmem 2 yi geçse şüpheleniyolar kısa kollu tişört giysem or... Musun sen diyorlar yakında zorla başımı kapattırırlar onların istediği saatte kalkıp yatmamı istiyorlar geçen gün çikolata yedim diye annem hayvan it falan dedi dolabı kitledi yatak gıcırdadı diye napıyorsun sen diye bağırdı çok bunaldım napmalıyım yardım edin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bazı aileler dengesiz oluyor
Sana tavsiyem
Oku ve kendini kurtar
Sadece bunu derim minik kusum
Teşekkür ederim 🖤
Rica ederim minik kusum
Dedigim gibi
Oku ve kendini kurtar
Güzel bir meslegin olsun
Kimseye muhtaç olma
İnşallah abla
Canım böyle ailelere ne yorum yazsan gerçekleşemiyor biliyorum da acaba okul açılınca yatılıya falan gitmek istesen
Orda da rahat olamicam
Bence eğer yaşın küçükse polise git ve ordan çocuk esirgemeye geç. Yaşın büyükse de farklı yardım yerleri var. Böyle hayat yaşanmaz
Yuvaya gidicem reşit değilim orası da aynı annem anlamı her yere gönderiyor bi beni salmıyor bakkala bile
gözünü kapat belki görmezsin
aSD:SAd. sa. Dsa. D
?
Umarım sende yaşamazsin
yaşamak istiyorum dfdfddffd
yanlış yere yazdin burda DNS akimse yardımcı olamaz
Benden de görmek istermisin
?
? ?
Üvey misin blader
Değilim
Ee niye bu hareketleri
Bilmiyorum
Eğer gerçekten çile çekiyor ve aileni sevmiyorsan şikayet et
Şikayet kolay değil
Niye olmasın
Geçmiş olsun abla
Teşekkürler de ben senden küçüğüm reşit bile değilim
Bir İnsanı Olgunlaştıran Şey Yaşı Değil, Yaşadıklarıdır.
O kadar haklısın ki
Ayri eve cik
Düşünüyorum
Para
Başka planlarım var buraya yazamam
Ne aileler var yaa
Öyle
Annenin falan bilmemde ablan uyuzmuş
Evet