AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çıkar çatışması Türkiye ve bae aynı anda bölgesel etmen olmaya başlayınca çıkarlarımız çatışmaya başladı
Halki degilde yoneticleri sevmez abd tasmasi onlarin elinde
Araplar genellikle sevmez türkleri. Dinimizi daha uygun yasadigimiz icin
arapların dinini araplardan daha mı iyi anlıyor türkler güldürme beni türklerin yüzde kaçı hayatında kuranın kapağını açmış
@AgnostikDeistHarun araplarin dini dedigin icin seninle tartismicam bile...
yalan mı arapların dini değil mi?
@AgnostikDeistHarun Arapların dini değil peygamber efendimiz demişki hatta bana yakın olan benim soyumdan gelenler değil benim yolumdan gelenlerdir demiş
@AgnostikDeistHarun arastirmamissin pek. Umarim deistligin ne oldugunu bari biliyosundurda sirf özentilik degildir
kuranı araplar uydurmuştur allah kitap falan göndermedi
@AgnostikDeistHarun yaw hehe
googleye yaz kurandaki hatalar karşına 100 tane hata çıkar bu kadar fazla içinde hata olan bir kitap allahın kitabı olabilir mi? bilimsel ve mantıksal hatalar var. ya da gir youtubeye kuran tanrı kelamı değildir yaz 3 tane video çıkacak yakup deniz isimli kanaldan onları izle kuranın nasıl allahtan gelemeyeceğini ayetleri kaynak göstererek açıklıyor araştırmadan sorgulamadan körü körüne inanıyosan da senin tercihin tabi
@AgnostikDeistHarun ÖRNEK VER LAN BİTANE NİYE ALLAH GÖNDEREMEZMİŞ?
örnek ver diyeceğine araştır körü körüne sorgulamadan inanma sana nasıl araştırman gerektiğini de söyledim daha ne yapayım videolarda yazılarda yeterince örnek var
@AgnostikDeistHarun sende git islamla ilgili videoları izle o zaman
Bosver ya bunlarin işine geliyor öyle demek. Ortaya idda atiyo elinde belge yok. Yok hata varmis yok bilmem ne. Hakikati arastirirsan hakikati bulursun. @agnostikdeistharun sen rahat ol körü körüne inanmiyoruz, bizimde bildigimiz var.
Ne biliyorsun sanki bisey bildiğin yok olsa boş boş yorum atıp durmazsin kuranın hataları ortada bu hataları görüp de hala inanmaya devam etmek körü körüne inanmaktır bu hataları araştırmamak zircahilliktir
@AgnostikDeistHarun ortada olan hatalarla ilgili burda adam akilli örnek verip kendinini ifade edemeyen birisi laf kalabaligi yapma. Senin deistliginin özentilik oldugunu veya böyle isine geldigini düsünüyorum.
Ornek enfal süresi 65 66 ilk ayette 1 müslüman 10 kafiri yener diyor 66 da ise 1 müslüman 2 kafiri yener diyor soru şu allah en başta müslümanlar da zayıflık olacağını bilmiyor muydu neden 65. Ayeti indirip boş yaptı allah bunun gibi 15 örnek sayarım ama çok uzun gider araştırmazsan böyle saf gibi örnek beklersin
Hem araştırmıyor dediğim kaynakları hem örnek ver diyor beynini geliştir biraz at gözlüklerini çıkar
@AgnostikDeistHarun senin gibi inceliklerin farkina varamamis insanlarla Islam dini hakkinda tartismayi zerre kadar sevmiyorum ama buna cevap verecegim.
Kuran-ı Kerim meydana gelen olaylar doğrultusunda oluşmuştur. Zaten Kuran-ı anlayarak okursanız sadece neyin günah neyin sevab oldugunu degil ayni zamanda bu yasaklarin neden ve nasil olustugunu görürsünüz. Allah şüphesiz olmuş ve olacak olayları bilir taabiki. Ama birşeylerin oluşumununda bi süreci var ve biz insanlar olarak sinaniyoruz. Müslümanlar kendilerindeki zayifliklarini "sinavlari" dogrultusunda görmeleri gerekiyordu. Kuran-ı Kerim en ince ayrintisina kadar bilinçlendirerek ilerleyen kutsal bir kitaptir dikkatini cekeyim. Ama maalesef o kapasiteye sahip olamiyo herkes.
Ona kaldiysa Hz. Davut oglunu kurban vermek istediginde Allah bir koç indirdi ve kurban bayrami oluştu. Haşa hz. Davut oğlunu kurban etmek için kesecegi ana kadar Allah-u Teala bilmiyor muydu, ona bir koç gönderip oğlunu bağişlayacağini?
Senin verdigin örnek copy paste, anlasilan aranizda anlasmisiniz. Ama şunuda anlamiş olduk. Siz herşeyi hazir bir şekilde elinize konmasini istiyorsunuz ama üzgünüm 1+1 öğrenmeden Algebrayi cakmak imkansiz. O yüzden bana copy pastelerle gelme.
sen sorduğum soruya cevap verdiğini mi zannediyorsun detaylara girmekten sorduğum soruya cevap verememişsin ben diyorum ki allah en başta zayıflık olacağını bilmiyor muydu müslümanlarda nasıl bir allah bu? allah müslümanların üzerinde deneme yanılma yaparak mı öğreniyor birşeyleri?
@AgnostikDeistHarun yoo verdim gayette cevabini okumamissin hemde ayrintili bir sekilde. Allah sinayarak kullarina birseyler ögretiyo. Sen basma kalip monologuna devam et. Tartisma böyle olmaz.
allah sınıyormuş neyi sınıyor bırak bu işleri allah birşey söylüyor sonra söylediği şey gerçek çıkmayınca değiştiriyor allah bildiğin boş yapmış böyle allah olmaz
al sana bir örnek daha bakara suresi 106. ayet biz bir ayeti unutturursak ya da hükmünü değiştirirsek daha iyisini getiririz ulan hiç düşünmüyor musun allah zaten ayet indirdiğinde en iyisini indirmez mi ne diye indirdiği ayeti unuttursun değiştirsin ama hz. muhammedin kuranı uydurduğunu düşünürsek uydurduğu ayetleri unutabilir ya da uydurduğu ayetleri beğenmeyip değiştirmek için bu ayeti uydurmuş olabilir
ben yazsam kurandaki hataları makale olur kocaman uğraşmak istemiyorum araştır işte araştırmayıp gelip benden cevap bekliyorsun youtubeye kuran tanrı kelamı değildir yazıp 20 dakika video izlemek bu kadar mı zor islamın yalanları hakkında
@AgnostikDeistHarun bize saran sensin. Bilim adamlari ateizmi cürütmüs burda sen ne konusuyosun? Dikkatini cekerimki haddini astin ve saygisizlasiyosun benim dinime karsi. Hz. Peygamberimiz sav ayetleri degistirecek olsaydi Rabbim ona son peygamberligi bahşetmezdi zaten. Söylediklerin biraz mantikli olsun rica ediyorum. Ben o senin taptigin videolarin coguna baktim merak etme ve hicbiri beni ikna edemedi cok sükür. Misyonerligi birak.
videolara bakmışmış sen hiçbirine bakmamışsın baktım diye yalan söylüyorsun hz. muhammed ayet uyduracak olsa allah ona peygamberlik vermezdi diyor bu kadar zekası düşük bir insan olabilir mi demek ki oluyormuş ulan hz. muhammed zaten ben allahın peygamberiyim diye ortaya çıkıyor eğer muhammed yalancı ise allah da yok demektir
@AgnostikDeistHarun
Ulan li benimle konuşma ben senin arkadaşin değilim bu bir.
Ikinciside Allahin varligindan yola cikarak ilerlettim ben yazilarimi bu iki. Ama okumadan cvpladigin sorulardan belli zaten olayi anlamadigin.
Ücüncüsüde ne icin cirpiniyosun anlamadim ama üzgünüm hic profesyonel tartisma kabiliyetin yok, zerre kadar etkilenmedim. Ne verdigin örneklerden nede bana verdigin cevaplardan. Elhamdülillah müslümanim Rabbim imanli ölmeyi nasip etsin. Iyi aksamlar.
merak ediyorum sen hıristiyan olsan hz. muhammed günümüzde gelse 9 yaşında kızla evlense ne tepki verirdin? tabi o kişinin hz. muhammed olduğunu da bilmiyorsun sıradan bir adam olarak görüyorsun peygamberliğini ilan eden yoksa adamı polise mi şikayet edersin pedofili diye?
tipik arap ülkesi işte para göz ve hain