@filintabey öncelikle sana bir şey anlatmak zorunda değilim niçin ölüyoruz sorusunda muhtemelen dünyanın en saçma sorusu canlılar doğar büyür ve ölür biyolojik bir süreçtir. Merak ediyorsan internet çağındayız
@filintabey bu bir avuntu mu? Dünyada sağlanamayan adalet için beklenen bir Umut mu? Siz istediğinize inanın hem sizde söylenmiş ama havada kalan bir laf yokmudur senin dinin sana benim dinim bana diye bırak herkes istediğine inansın. Çan sistemi yok ya
ateizmde evrenin yasalarına inanmaktır. çok tanıdıklarım var imam hatipte okuyup kuran kurslarında okuyup ateist veya deist olan :) insanlar bilgileniyor.
@x-lucia-x O tanıdıklarına sorar misin, hangi ve kaç tefsir okumuslar, yabancı kaynaklardan Kuran ile alakali iddialara karsı cevaplari okumuslar mi, hangi mucizelerden haberdarlar, ne kadar araştırmislar, yoksa Nisa 34 diyip dinden çıkanlardan mi onlar :) ? Imam hatip mezunu olup mealistlik yapmak bir kriter degildir bunu aklinizdan keşke çıkarsaniz,
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kadın olduğum için. Dinlerin benim cinsime olan yaklaşımını beğenmedim
neyi beğendin ateist olmayı mı
@filintabey öyle sayılır seni niye gerdi?
ölüm sonra ne olacak
@filintabey hele bir yazmayı öğren ya. Benim de kendi düşüncelerim var buraya soruya paralel olarak görüşümü yazdım ötesi berisi seni ilgilendirmez
niçin ölüyoruz anlatır mısın bana
@filintabey öncelikle sana bir şey anlatmak zorunda değilim niçin ölüyoruz sorusunda muhtemelen dünyanın en saçma sorusu canlılar doğar büyür ve ölür biyolojik bir süreçtir. Merak ediyorsan internet çağındayız
doğar büyür ve ölür bu kadar yani peki yaptıkları ne olacak
@filintabey bu bir avuntu mu? Dünyada sağlanamayan adalet için beklenen bir Umut mu? Siz istediğinize inanın hem sizde söylenmiş ama havada kalan bir laf yokmudur senin dinin sana benim dinim bana diye bırak herkes istediğine inansın. Çan sistemi yok ya
avuntu değil
ilk ne zaman karar verdin
Ölüp hiç olmamak için bir dine mi inanalım yani bu kadar saçma bir düşünce yok gerçek acıdır öldükten sonra her şey simsiyah işte
@filintabey aynen kesinlikle avuntu değil. İki iç kelimeden başka dağarcığında yok zaten
Bir gün kalkıp ben ateist oldum demedim birikim
Efe Aydalı görünce bir olmak istiyorum ama sonra geçiyor : D
Allah şu efe aydalın yüzündeki nuru almış bide bunu dinleyenler var yaa
4 yıl imam hatip okudum ve Kur'an'ı insanın yazdığını anladım zaten bir sürü din var burda dogmasak başka bir şey olcaktik
Öyle tanrılara gıcıklık olsun diye.
cehenneme gideceksin
Ühüü :(
bide tanrılar yok bi tek allah var
Benim için fark etmez öyle olsun.
@filintabey baya da saygılısın ya gidip görmüş gelmiş cehennemden emin olmuş burda milleti tehtit ediyor. Korku dini olduğunu siz bile biliyorsunuz
ilk ne zaman karar verdin hangi olay etkili oldu
Korku dini değil hak dini
@filintabey tamam inandık uzatma
Değilim ama dinide mantıklı bulmuyorum ortadayım
korku dini değil hak dini
Hadi ATAISTLER bunu da aciklasin skdkgkg
Ben değilim ama bu devirde olanlara hak veriyorum
Aleviyim.
sen inanansın
Allah allah 😂😂😂
ateizmde evrenin yasalarına inanmaktır. çok tanıdıklarım var imam hatipte okuyup kuran kurslarında okuyup ateist veya deist olan :) insanlar bilgileniyor.
@x-lucia-x O tanıdıklarına sorar misin, hangi ve kaç tefsir okumuslar, yabancı kaynaklardan Kuran ile alakali iddialara karsı cevaplari okumuslar mi, hangi mucizelerden haberdarlar, ne kadar araştırmislar, yoksa Nisa 34 diyip dinden çıkanlardan mi onlar :) ?
Imam hatip mezunu olup mealistlik yapmak bir kriter degildir bunu aklinizdan keşke çıkarsaniz,
Çünkü Allah yok
Bu tip bendede olsa bende inanmam.
Efe Aydal adamdır
Aile baskısı
Efe aydalllll hahah