Yardımınıza ihtiyacım var sizce ayrımcılık mı var bilerek, söylemeli miyim sizce?

Merhabalar benim sorum biraz değişik olucak. Biz iş yerinde 4 kızız. Yöneticimiz haftalık shift programı yapıp her hafta değişiyor. Ve sürekli beni kendisi ile yapıyor... kızla anlasamadığı için aslında anlaşıyor ama benim kadar değil ve bu durum benim hosuma gitmiyor sıkılıyorum ve yaklasık... kıza 3 haftadır 3 erken cıkıs veriyor anlamadığım sekilde bilerek mi yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Farkında mı değil anlamadım biz müdür yardımcımızla bu durumdan sikayetciyiz müdürümüz sürekli shiftine göre gelmiyor insiyatif gösteriyoruz hep aslında aile gibiyiz ama su sıralar çok soğudum bu sekilde calısmak istemiyorum ama tazminatımı da yakmak istemiyorum. Nikah çıkışı yapmayı düsünüyorum. Yani ben bu 3 erken cıkıs muhabbetini sizce nasıl söyleyebilirim? Tatlı bir dille tartışmaya dönmeyecek sekilde? Mesela söyle düsündüm dün bana yazmıstı ama söylemedim bugün de aklıma “müdürüüm bende istiyorum 😂😂 3 haftadır 3 erken cıkıs... ya vermissiniz grupta denk geldim fotoğrafları silerken bana da verebilir misiniz” diye baska nasıl söyleyebilirim? Yarın kapanısta beraberiz onunla yüz yüze mi söylesem nasıl söyleyeğimi bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var psikolojik olarak cöktürdü müdür yardımcımızla bizi
Yardımınıza ihtiyacım var sizce ayrımcılık mı var bilerek, söylemeli miyim sizce?