AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
187Cevap
Siyahi insanlar çok tatlı türkiyede onlarca siyahi insan var ve helal ekmeğin peşinde insanlar bu ülkeye bir zararlarını görmedim. Kesinlikle haklılar. Ayrımcılıktan nefret ediyorum
Bizim birçok insanımız dan bin kat daha dürüst ve iyi insanlar, kimseye zararları yok, saat satarlar kemer cüzdan vs satıp geçimlerini sağlamaya çalışırlar
Türkiye de siyahi insanlara karşı ne bir tutum gördüm ne de duydum.
Aksine sevilip sempati duyulan kişilerdir.
Üniversite okuyup denk gelenler bilirler.
Kadın ailesiyle ya da eşi ile neden emlakçıya gitmemiş de yanlız gidip anlaşmış.
Bence olay dışardan görüldüğü gibi olmayabilir.
Haber siteleri olmayan bir şeyi dramatize edip hit yapmaya meraklıdırlar.
Kabul etmedikleri yer de Esenyurt 😂 her gün haberlerde bir vukuatı bulunan, taciz tecavüz cinayet gasp olan bir ilçemiz. Dönsünler de kendi hallerine ırkçılık yapsınlar
Valla bence bunun ırkçılıkla alakası yok, bende pek sevmem zenci koreli çinli japon hintli suriyeliler ondan sonra arapları pek sevmem. Hadi size beni sevin desem zorunlu sevicek misiniz kimse kimseyi sevmek zorunda değil adamlar sitelerinde zenci istemiyor millette sitede yaşayan kişilerin kararlarına saygı duymak zorunda.
Sen hiç kimseyi sevmiyorsun ki sevdiğini saysaydın keşke, yazık ya insan seçemiyor ki ırkını dinini saygı önemli şey.
@Zelişdiyebiri yaw boş yapma sevmiyorum sevmek zorundada değilim onlarda beni sevmesinler
Tamm boş yapmam sizin gibiler boş yaptığı sürece 👍🏻
Hepsi şeker tadında insanlar. Bugüne dek bir yanlışları olmamıştır ülkemize. Keza orta asyalilarda öyle. Ama Suriyeliler öyle mi. Tüm soygunlari onları yapiuor bence.
Dünyanın neresinde olursa olsun ırkçılık yapan şerefsizdir. Bi de "onlar siyahi olmayı seçmedi ki" muhabbetini anlamıyorum. Ne çeşit bir duyar kasmaktır. :D her beyaz olan Brad Pitt gibi görünüyor sanki. Üniversitede arkadaşlık ettiğim siyahiler oldu. Gayet cool karizma adamlar.
Ülkemin en sevdiğim yanı ırk ayırmadan herkese kucak açabileb yapısıydı ana yine seviyorum çünkü siyahileri istemeyenn benim ülkemin halkı değil iranlılar suriyeliler araplar bizde sorun yok yani
Doğduğun coğrafya kaderindir neticede sen belirlemiyorsun. 'ni tekim bu ırkçılığı da yaratan siyasiler. Bence siyasilerin hepsi ölsün halklar bir birleri ile gayet iyi geçinir
Irkçılığın her türlüsü insanlık dışıdır, hatta ırkçı biri bence insan bile değildir ama bu olayın yalan olduğunu ve takipçi kasma amacı olduğunu düşünüyorum.
irkci degilim
herkese esit davraniyorum kimseyi dis görünüs ya da geldigi yer yüzünden yargilamam
bizim millet malesef cok irkci hic yakistirmiyorum
Siyahiler bunca zaman ülkemizde bulunup bu zamana kadar saat satıp cüzdan satıp kendini geçindiren insanlar elbet aralarında kötüleri de vardır ama genelini çok seviyorum iyi insanlar
Yıl olmuş 2021 hâlâ ırkcılık var inanmıyorum ya. O adamın teninin koyuluğunun sana ne zararı var lütfen biraz mantık biraz beyin kullansınlar ya ayıp terbiyesizlik.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır. Malcom X
Irkçılık insanoğlunun en temel içgüdüsel ve bilinçli olarak yaptığı temelinde aidiyet duygusu barındıran mantıklı bir tercihdir.
Hastalık da babandır.
@ser1313 bana göre cehaletin simgesi
@ser1313 o yüzden cahillerle irtibatınirtibatım yok
Siyahiler adamdır hepsi ekmeğinin peşinde ırz düşmanlığı yapmıyorlar vatanlarından kaçıp gelmediler en azından
Ister siyah olsun
Ister beyaz
Rabbim yarattti
Diyelim ki inancsizim
Yine saygı dur
O bir İnsan insan oldugu için saygi duyy
Suriyeliler varken bu neyin ırkçılığı lan önce Suriyelilere yapaydınız illa ırkçılık yapacaksanız.
Bence tek sorun siyahi olması değildir. Yani anlaşamamışlardır belki. bilinmeyen medyaya yansımayan şeyler mutlaka vardır.
Insan insandir. Dil, din, irk ayrimi yapanlarla isim olmaz.
İstanbul'da aynı yerde kaldığım bi Afrikalı arkadaşım vardı. Hayatımda gördüğüm en sıcak kanlı insandı. Ayrıca siyahi bebekler çok tatlı oluyor 😅
Irkçılığın her türlüsü her zaman kötüdür, yanlıştır.
Doğuştan sahip olduğumuz hiç bir özellik ne üstünlük ne de tersi bir bakış için kullanılamaz.
Bu haberi izledim ve bu düşüncede olan insanlara acıyarak bakıyorum ırk din dil ayrımı yapmam yapanlardan da nefret ederim
İnsanlar :) sadece bazılarının ten rengi harika oluyor onlara hayranlıkla bakmam dışında normal geliyorlar bana
Ten rengi ile alakası yok hırsızlık sahtecilik ten dolayı göze battılar hepsi bu bundan dolayı kimse ev vermek istemiyo haklılar da Fatih Aksaraya git Kürtlerle Lazlarla bir olup sahte para donderiyo bunlar 😀
@JAPANMOTORS yine aynı kapıya çıkıyor ırk veya şehirden dolayı yargılamam en berbat yerden gelsin iyi biri olabilir.
Aynı şekilde bende gitsem oraya banada ev vermezlerdi orda ben Lazum deseydim zaten öğreneceklerdi de laz olduğumu bir şekilde. el alem böyle herşey para değil dürüst insan gelsin kapıma diyo senin adın çıktıysa seni dürüst görmüyorlar zaten
Reklam için yapılmış bi olay gibi geliyor bana çünkü diğer türlü bu ülkede bu devirde kimse bu sebeple kazanacagi paradan vazgeçmez 😉
Çok severim. Gerçekten. Bembeyaz kocaman gözleri yine bembeyaz iri dişleri var. Maşallah. Çok tatlılar yaa😃🌸🍃
Çok üzüldüm ya kendimi adamın yerine koydumda gerçekten neye uğradığımı şaşırırdım. Ne kadar cahil yobazlar var.
siyahi olunca eve zararmı veriyo ne kadar saçma. ayrıca suriyeliye ev verip siyahiye neden ev vermiyosun,
parasıyla değilmi
İnsanlari ten rengine göre değerlendirmem. Anlaşırsak evimi kiraya verirdim bir siyahiye. Çünkü anlaştıktan sonra neden olmasın.
Araplara her şey serbest ama onlar dışında kalan etnik köken ve ırklar sorun!
Ayrımcılık ve ırkçılık bir suçtur. O siteyi ve emlak ofisini yeryüzünden silmek gerek.
Her insana nasıl bakıyorsam onlara da öyle bakıyorum. Kimseyi kimseden eksik veya üstün görmüyorum. Hepimiz eşitiz.
Birisinin dini dili irki onemli degil benim icin karakteri kisiligi onemli siyahi cok iyi arkadaslarimda oldu saygi duyulmali insanlara
İslam'da ırk ayrımı yapmak güzel görülmemiştir peygamber efendimiz ilk siyahi olan Bilali Habeşe ezan okutmuştur ırkçılığın önüne geçmek için. Yalnız Müslüman olmayan biriyle evlenmeyi haram kılmış Hz. Allah
Esenyurt'ta neredeyse Türk bulmak zor. Birleşmiş milletler kampından bir farkı yok ev sahibi neden ona takıldı anlamadım.
Çok yanlış, hiç hoş karşılamadım böyle bir ayrımcılık yapmak gerçekten hatta. Umarım, şirketini boşa çıkarmazlar.
Aferin ona, iyi yapmış. Ne insanı ne hiçbir canlıyı rengine diline dinine bayrağına göre ayırmamalı.
Canlılar için de "türüne" göre... ayırmamalı.
Veda hutbesi
@a_strong_man?
@dusunmektukenmektir tesettürlü müsünüz hanımefendi acaba
Allahım sabır ver öyle bi nefret var ki her türlü ırkçılara karşı
Siyahi arkadaslarim var cok iyi anlasiyoruz. Irkciliga karsiyim!
Siyahi insanlar çok sempatik eğlenceli oluyorlar ben severim
Katılıyorum. Irkçılık herkes için kötü. Çünkü insan kendi ırkını seçemiyor.
Ben üni de okurken 1 sene beraber kaldığım duncan adında siyahi arkadaşım vardı her konuda çok iyi anlaştığım biriydi.
Bu aydık ve ırkçı kelimeler çok Yanlış.
İnsanları rengine, tenine, ırkına göre ayırt etmiyorum. Çünkü tek önderim şöyle diyor:
"Beyazın siyaha, siyahın da beyaza hiçbir üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takvadadır" Hz. Muhammed (Sallallahu aleyhi vesellem)
siyahilere karşı kötü düşüncem yok ben şu an suriyelilerden nefret ediyorum
Ben ırkçıyım siyahileri daha çok seviyorum daha çok hak ediyorlar sevgiyi.
çok güzel bir kızsın sana siyahi bir sevgili yakışır. Yan yana fotonuz baya uyumlu olur
Emlakçı ayrımcılık yapmış o insanı da allah yaratmış
Aşırı tatlılar ya şunlara bakın yicem ırkçılığa hayır!
kesınlıklıkle kadın haklı. ins basvurdugu yerlerden bı sonuc cıkar ama sanmıyorum
Ayrıştırma siyahilere özel değil bizim insanımızin kalbi ayrilmis
Her zaman siyahi arkadaşım olsun isterim çok sempatik tatlı insanlar ırkçılığa karşıyım
ırkçılık olarak görüyorum asla olmamalı renk din dil
Ben emlakçı olsam binayı siyah doldururum, full onyekurular lukakular şahane
Bakış açım yok. Her gün yeni sorunlarla karşı karşıyayız.
O insanlara sorun bakalım Allah'tan daha güzel rengi kim verebilir
Çok iyi yapmış şikayet etmekle insan arasında ayırt yapmam ama karekter açısından yaparım
Vay be Türkiye'nin doğusuna siyahi gelse gözler onun üstünde çok havalı diyoruz (⌐■-■)
Ev arkadaşım vardı. Bir gün bile onunla tartışamadım. Ben çok severim.
üzüldüm. bebişler de çok tatlıymış melez çocuklara bayılıyorum
ne tatlılar. siyahiler karşı en ufak bir ayrımcı bakışa sahip değilim.
Yazik yaa ciddeen. Asil kim yobaz belli simdi nasil site apartman orasi igrencler yaa. Aptallar
Gözümde insanlar dürüst mü, değil mi diye ikiye ayrılır. Diğer bütün ayrıştırmalara karşıyım.
normal insandan hiçbir farkı yok tabiki..
birçok defa afrika kıtasına seyahat ettim, çok da keyifli insanlar..