AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
187Cevap
Siyahi insanlardan zarar gelmez. Irkçı düşünceler çok yanlış. Parasını veriyorsa renginin ne önemi var.
Kaçıncı yüzyıldayız hala ırk ayrımı yapılıyor çok üzücü
Kimse doğarken rengini cinsiyetini ailesini seçme hakkına sahip değil. Saçma bir düşünce tarzı.
Boyayı mı beğenmemiş yoksa boyayanı mı? Bi sormak lazım.
Araplar hariç (o da malûm sebepten dolayı) insan olduktan sonra dil din irl renk farketmez
Ten rengini kaşını gözünü insan kendisi secemiyor bu yüzden kimseyi bu şekilde dışlamak doğru değil
Siyah kadın olsaydı Türk erkekleri köle olurdu kadına. Erkek olduğu için ırkçılığa uğramış. Türk erkekleri ırkçı çünkü esmer Türk kadınları sürekli ırkçılığa uğruyor
Siz erkekler doktora gitmelisiniz Türk esmer kadınlara ırkçılık yapıyorsunuz, boşanmış kadına dul patlak diyorsunuz
ne alakasın boyle dıyen salaklar var dogru ama bu salaklar heryerde var dunyanın heryerın anladın sen geneleme yaparak yorum yapıyorsun y benım arkadasım daha yenı evledı evledıgı kadında duldu yanı sen burda resmen boyle yaparak turkmusun bılıyorum ama turksen kendı topluma ırkıcılık yapmıs oluyorsun ve kendı toplumu dısarıya kotuyorsun yapma yanlıs dusunce tarzları bunlar
Erkekler boşanınca bekar kadın boşanınca duş patlak? Mantık nerde?
Kadınlara dul diyen erkekler kendileri namuslu mu? Dul nedir ne iğrenç bir kelime
Türküm ve Türk olmaktan gurur duyarım ama insanlarımızı sevmiyorum ülkemiz de çok geri kafalı insanlar var
Bak gene silmisiniz ben gene yazicam belki 5 oldu yazdigim ama bikmiycam cevap vermediginiz yorumlari siliyor kendiniz hakkli gibi çıkarmaya çalışıyorsunuz bizde boşananmis kadına erkeğe dul derler bunun neresi kötü tabi şimdi söylemiyor oda eskide kaldı türküm. turk olmakdan gurur duyuyorum diyorsun ama türk halkı kotuluyorsun sen Türk falan değilsin burda algı operasyonu yapan bok kafalilarsiniz bok bok bok sonuz ne kadar bok ve pislik olduğunuz cevpq vermediginiz yorumlari sillerek gösteriyorsunuz zaten bok kafalilar turkmus siz yarında italyan olursunuz
Ne diyebilirim ayıp edilmiş yurtta siyahi arkadaşlarım da olmuştu ırkçılık yapmam bu yüzden
Çok arkadaşım var siyahi. Hepside o kadar cana yakın ve iyi insanlar ki. Şu dünya yok edilmesi gereken şeylerin başında gelen ırkçılık geliyor.
Siyahileri severim. Adamdırlar. Arkadaşım bile var. Renk ayırt etmem.
Insan ayrımcılığı yapmak çok ayıp insanın renginin bir önemi yok ki
Siyahi arkadaşlarım tanıdıklarım çok oldu onlar da bizim gibi normal insanlar
Hepimiz insan değilmiyiz..
birisine ten rengi yüzünden ayırımcılık yapmak en büyük. hastalık bence..
Ne demiş Yunus Emre Yaradılanı severim Yaradan dan ötürü
düsturumuz budur..
Karsı tarafta bu kesin erzurumlu dese olay çıkacak. Gercekten böyle haberlerin ulkemizde olması utanç verici
Ben yurtdisinda yasiyorum yasamadan once garipsiyordum ama tanidikca insanlari renklerine dinine inancina bakmadan saygi ve sevgi gostermeyi ogrendim.🙏🏻🙏🏻
zaten önemli olan ahlak, vicdandır. bunlar kişide yoksa o zaman ayrımımı yaparım olanla olmayanları bir kenara koyarım. din inanç falan siyasetle yürütülen ideolojik ayırmalar onları takmaya gerek yok
Aynen ole Yaratılanı severim yaratandan ötürü” cok guzel bir soz
evet doğru güzel söz👍
Suriyeliye verir ama ona vermezler. En ağır cezayı alacak umarım.
Ben insanları rengine göre ayırmıyorum. İnsan olup olmadığına göre ayırım yapıyorum.
Siyahi olması insan olmasına engel bi durum değildir. Site yönetiminin yaptığı ırkçılıktır
Cimer'i günahım kadar sevmem. Ama inşallah netice gelir de o emlakçıyı öttürürler.
Yani biraz korkunç duruyor eve akşam karanlıkta kirayı getirmeye gelse korkarım açmam kapıyı gündüz getirin derim. Gerçi bizim evde de Suriler kiracı ama bilmiyorum
Çok yanliş, herşeyi herkesi kabul ederken iyi sira siyahileri mi dislamaya geldi? Esefle kiniyorum abd deki siyahiler destekleyen bir birey olarak !
Bu milletten adam insan olmaz o yuzden bu sikintilari dertleri cekiyoruz ya ama ge gor ki kimse anlamiyor
Siyahi birkaç tanıdığım insanlar var, gerçekten iyi insanlar.
İstanbul’da yaşıyorsan farklı görünen insanlara saygı duycaksın ya kozmopolit bir dünya şehiri orası. Çok saçma geldi çocuklarıda çok şeker bu arada
Benim kafama takılan bu kadar güzel kadın nasıl bu adamla evlenir
Ben olsam bende ev vermezdim zoruma giderdi bu güzel kadın bununla diye kıskanırım
Bu çirkin düşünceyle anca Elizabeth. Fazlası vardır eksiği yoktur my nigga nın. Irkçı olma
Gökyüzümjupiter bir cok şeyin en iyisi olan şeyini gördün sanirim hahahahah ne güldüm 😆😆🤣🤣🤣🤣
Evet gördüm ve gerçekten çok iyiler
Adam yakışıklı bir kere bir de bizim kızların uzun penis meraklısı özellikle siyahilerin penisleri uzun olduğu için evlenmiş olabilir
Birincisi o kadın Türk değil. İkincisi bizim ülkemizde ki birçok kız toplum baskısından ötürü adam akıllı cinsellik yaşayamıyor. Rahat olan kızlarda da öyle bir merak olabilir ama önemli olan sadece penis değil siz hâlâ bunu anlamıyorsunuz!
Uzun olduğu için evlenmiş olabilir ne yaa 😂 gerçekten bu kadar sığ görüşlü olamazsınız
@gökyüzümjüpiter yalniz adam yakışıklı dedim 😂😂 belki karakterini sevmiş belki de parası var ne bilelim , ama uzun olması da etken bir çok kiz can atıyor
Olabilir sjsjddhdh
Onemli. olan işlevi mi boyu mu sorusu doğuyor hahhahahah 😃😃😃
Dil, din, ırk, etnik ve mezhepsel durumlar beni ilgikendirmez, önemli olan insan olması.
Bu ayırımı yapan her kim olursa olsun kınıyorum.
Maalesef ülkemizdede ırkçılar var ben aksine siyahi olduğu için sempatiyle verirdim o insan misafir gelmiş ülkemize
Ülke misafir kaynıyor böyle diye diye
@maria0 Ya hanımefendicim niye bu kadar uç noktada düşünüyorsunuz adamcazın ne suçu var suriyeliler gibi düşünme herkezi bu adam sevmiş bir kıza gönlünü kaptırmış e kızda onu seviyor aşk ırk dil din mezhep tanımaz yani başka ülkeden bir insanla evlenmekte mi suç oldu adam gelmiş vergisini veriyor efendi gibi işini yapıp evine ekmek götürüyor kime ne keşke herkes bu adam gibi olsa
ablacım tam sayfa gazete haberi paylaşmışın, sürekli önüme geliyor, yorum yazınca gider inşallah,
yoksa engel atacam valla.
Herkesi doldurduk ülkeye çok güzel ev iş sahibi yaptık da şu kimseye zararı olmayan adamları sığdıramıyoruz. İnşallah ceza uygulanır
İnsanlık dışı bir davranış aynı şey bir afrika ülkesinde olsa sen beyazsın sana ev veremeyiz deseler o kararı alan kişiler ne yapardı acaba?
Hepimiz geldik ve gidecez. Din dil ırk ayırt etmenin insanlığa faydası yok.
Gerçekten çok iğrenç bir muamele umarım gereken yapılır
Bakış açısı diyr bişey mi var. Onların bizden eksiği yok, fazlado bile var :))
Irkçılık yapanlarin cani cehenneme diyorum. Ben Polat Alemdar
Polat abi ne diyorsa o
Desteğiniz icin teşekkürler hanımefendi ☺
Rica ederim
Bu aralar dizim gelebilir lütfen izleyin beni zaten mahkemeden de beraat ettim.
İzleriz tabi boynumuzun borcu fkskkd
Ben çok seviyorum onları. Emlakçının yaptığı çok yanlış bir davranış. Etik bulmuyorum
Bunlar hep denetimsizlikten MK. Birilerinin de site yönetimlerini denetlemesi aldıkları kararları sorgulaması gerek ama koyun ülkesi sorgulama ülkesi değil ki
Onlarda insan yanlış yapmış emlakçı ırkcı ayrımcılığı
Insan olarak kimse kimseden ustun degil ustunluk sadece takvadadir
ırkçılık kötü en kötü şey ırkı dini inancı rengi yaşam tarzı ayrımcık yapmak kötü dinimizde ırkçılık yoktur yeri hepmiz adem babadan havva anadan geldik
hepmizi yaratan Cenabı Allah
Siyahi olması değil de yabancılarla kiracı işi zor.
Bu ne cesaret ya insanlar hala böyle pervasızlık ta sınır tanımıyorlar.
Sitedeki eniştelerimiz kendilerine güvenmiyor sanırım dfgkjdfg
İyi yapmışlar Allah’ın angutlarına. Taş devrindeyiz sanki
Çok haklılar, inşaAllah bunu yapanlar ceza alırlar..
Ne saçma iş bu ya deli oldum haberi okuyunca katarlı olsa arap olsa verirlerdi ama.
Severim genel olarak ırkçı bir insan değilim çok şükür
Emlak ofisi sahibinin ya da site yönetiminin koca çüklü bir zenciyle geçmişi olmuş heralde hahahhaha
Siyah olmayı o istemedi belkide ama herkesi yaratan var insan ayırt etmeyeceksin
Irkçılığa karşıyım. Ben olsam, tepkim çok daha farklı olurdu.
Saatçi zannetmişlerdir 😃 şaka bi yana bunca suriyeli nasıl barınıyor abi?
Halbu ki esenyurtda her irkdan insan vr. Tuhaf olmus. Baska sebepler de muhakak vrdir
O insanin ruh haline bağlı ırkçılık tabiki güzel değil ama adamın kendi evi
Kimseyi rengine, ırkına, diline, dinine göre ayırmam. İnsan olup olmadığına bakarım.
Ben cok beğeniyorum muhtemelen eşim öyle biri olacak
Evt cok guzel ler
Irkçılık tan nefret ediyorum.. cok sacma ve ayrım yapılması kadar kötü bşy yok alıp koynuna zorla sokmuyorya
Arap Suriyeli Iraklı afganlı Din Kardeşleri olsa bir şey demezler zencilerin tek bir zararı yok en büyük zararı da Arap dinciler veriyor ülkeyi ne hale getirdiler pislik doldu ülkeye ne geldiyse Müslümanlar yüzünden bu ülke bu halde
Müslümanlar değil müslüman diye geçinenler
@yildizasterr Ne fark ediyor Arap seviciliği yapanlar hem İslamcı değil mi Arap demek İslam kültürü demek
Araplar İslami yanlış yaşıyor kendileri uydurmuş Kur'an'a göre yaşamıyorlar
Araplar daima kendilerini üstün gorduler bu da gözlerini kör etti hala aynı şekilde saçma sapan yaşamaya devam ediyorlar. Dediğim gibi kendi kurallarina göre yaşıyorlar asıl İslam o değil
@yildizasterr o kitabın doğrusu yanlışı her türlüsü arap kültürüdür çünkü araplar yazmıştır thx
@Princess12 sadece gerçekten okuyup anlamaya çalışanlar beni anlar , gerisi anlamaz. Bosverin siz.
@Princess12 Kesinlikle benim düşüncelerimi taşıyan insan çıktı ağzımdan aldın lafı çünkü kitabı Arapça Arapça olduğuna göre Arapları anımsatıyor onun kültürünü herşeyini de bu yönde gün yüzüne çıkıyor bunu dediğimiz zaman Müslümanlar inkar ediyor red ediyor kabul etmiyor kendisi ile çelişiyor
Müslümana sanan tiplere diyorum İslam neyin kültürünü taşıyor diyorum adam diyor İslam kendi kültürünü taşıyor Araplarla alakası yok diyor gülmekten öldüm bu nasıl savunma şekli hala neye inandığınızı bilmiyorsunuz :D
Bekar olduğu için olabilir mi
Bekar değilmiş. Türk bir hanımla evli.. Ailecek gitmişler emlakçıya.. Haberde var zaten..
Hayret, o zaman buraya taşımanız yerinde olmuş 👍
Suriyeli denen rospu çocuklarina göre kat kat insanlar
ön yargıya bürünmüş bazı zihinler.. bilinçli insanlar yetişmiyor.
Siyahi de insan beyaz da insan yani o emlakcinin ben taaaa anasini düüüt yani