AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Öyle saçmalıkmı. olur çok eski sevgilisiyle evlenwim onzaman.
Bi veterinere görün, boynuzları kestir, cilalttır.
Ailesi seni istemiyor bu kesin
Ben bu durum ilk çıktığında direkt ayrıldım ama annesi bana dedi ki ben oğlumun gözlerinde sana olan sevgisini görüyorum bunun öylesine bir ilişki olmadığına da eminim sen bikaç hafta düşün kafanı toparla sonra bence tekrar bi oturup konuşun dedi. Normalde de gayet iyi davranıyordu ama şu an ki bu tavrına anlam veremiyorum. Erkek arkadaşımla barıştığımızdan beri de annesiyle denk gelmedim hiç.
Ailesi istemiyor gibime geliyor oğlu seviyor ama elden de birşey gelmiyor mecbur sana iyi davranıyorlar anne oğlunu karşısına alamaz hiçbir zaman siz mutluysanniz sorun yok ilk olan sizsiniz sonra çevrede olan şahıslar seviyorsan devam et
Evet ben de öyle düşüyorum zaten ailesiyle konuştu ve geçen haftadan beri böyle bir şeyle karşılaşmadım. Artık dışarıdaki olayları da ilişkime yansıtmak istemiyorum. Zaten o kızla arasında bir şey olsa eminki kız bir şekilde öğrenmemi sağlardı.
Yaşlar kaç bu arada evlilik vs durumu var mı ilişkiniz ciddi mi
20 yaşındayız henüz. Aslında annesi bu olaylardn sonra biz barışınca bence uzatmayıp bi nişan yapalım adı konsun artık falan demiş ama anlam veremiyorum artık. Ben henüz erken olduğunu düşünüyorum zaten okul bitmeden olmaz benim daha 4 yılım var ama erkek arkadaşım da sürekli biz evlenicez artık ayrılmayız falan diyo.
Evlilik için acele etmeyin önce okulunu bitir derim sonra pişman olursun benden söylemesi yaşın daha 20 evlilik için çok erken olduğunu düşünüyorum ama yine senin hayatın son kararı sen vereceksin benimki sadece bir tavsiye
Evet ben de acele etmek istemem ki zaten hiçbir zaman evlilik hayalim de olmadı o yüzden okul bitmeden anlamsız olur. Önce bi kendi ayaklarımız üzerinde durmaya başlayalım da ondan sonra bakılır.
Sonradan katliam çıkar gibi
Eski sevgilisi gibi ol
Seninkine benzer arkadaşımda da var eski sevgilisi hep evine gidiyo annesinin yanına sözde 😂 yeni sevgilisi de ailesiyle tanışmış da işte 🤷🏻
Çok genişler hu kadarı fazla
normal olan görüşmemeleri, üzüldüm adına
Eyvah eyvah kötü olmuş
Rastlaşıp konuşmayı anlarım da görüşmek nedir ya?
Erkek arkadaşını bu konu hakkında uyarmalısın
O kız senin yaşadığın eve girip çıkamaz bunu kabul etmiyorum ailen resmen beni yok sayıyor dedim o da bir kaç gün önce ailesiyle konuştu. Ondan beri bir şeyle karşılaşmadım ama daha erken tabi.
Ailesini uyarmış olmalı. Mutluluklar dilerim. Umarım bir daha canını sıkmazlar kötü bir durumla karşı karşıya kalmışsın
Bence direkt söyle. Rahatsız olduğunu.
Söyledim. O da ailesiyle konuşacağını söyledi ve o günden beri bir şeyle karşılaşmadım ama bilmiyorum zamanla görücem.
Şaka gibi çok saçma ben asla kabul etmem
Ben de kabul etmedim ayrıldım ama 2 ay uğraştı en sonunda barıştık. Anneside seni anlıyorum ben halledicem sizinki öylesine bir ilişki değil vs dediği halde görüşmeye devam ediyor. Ben tavrımı ailesine karşı yapıcam yan, mecbur kalmadıkça görüşmem görüşünce de samimi olmam.
Yanı canım bak onlar görüşürler sonradan onların arasını yaparlar kimseye güvenme sevgilin demekki seviyor yoksa barışmazdı umarim mutlu olursun
Şimdi döyledim ona da. Eğer sana inanmamı istiyosan o kızın ailenle görüşmesine de engel olursun yoksa ben tamamen hayatından çıkardığına inanmam dedim.
Seviyorsa bunu kabul eder zaten inşallah kabul eder yoksa kötü olabilir bi durum senin için 😓
Elimden geleni yapıcam her şey düzelicek güzel olucak diyo da bilmiyorum artık görücez.
Hmm yani eğer seni seviyor kızla görüşmüyor ve onla ilgili ailesi ona birşey bahsetmiyorsa salla gitsin aslında onla alakalı birşey de bilme dinleme istemiyorum bahsetmeyin de
Ya zaten ilişkiye yansıtmıyorum ama sonuçta ne olursa olsun o kız sürekli onun yaşadığı eve girip çıkıyor her gün ve bu yüzden rahatsız oldum.
Umarim herşey istediğin gibi olur 😊
Teşekkürleer:)
Rica ederim sevenler kavuşsun 😄😊
Sende ailesi ile görusme
Öyle yapıcam zaten artık mecbur kalmadıkça görüşmeyi düşünmüyorum. Bana bariz bir şekilde saygısızlık yapıldığını ve yok sayıldığımı düşünüyorum.
Ailesiyle konuştun mu?
Olaylar 4 5 ay önce ilk patladığında annesi benle konuştu. Ben de benzer bir şey yaşadım çok iyi anlıyorum ama oğlumun sana olan sevgisini de görüyorum öylesine bir ilişki olmadığına eminim merak etme ben halledicem vs gibi şeyler söyledi. Ama her gün o kızla görüşmeye her gün eve çağırmaya devam ediyorlar. Kendimi yok sayılmış ve saygı gösterilmemiş gibi hissediyorum.
Çok kötü bir his bu bir kez daha konuşabilirsin annesiyle bu şekilde devam ederse ilişkiniz siz istemeseniz bile zarar görecek
Öncelikle reset at kendine
Neden
Eski defterini kapatcan birkere yeni sayfa ascan tasyamicagin yük yükleme kendine üzülen sen olursun
Benim eski bir defterim yok ama sonuçta ailesi böyle davranınca beni yok saydıklarını düşünüyorum. Açıkçası bir daha mecbur kalmadıkça da görüşmeyi düşünmem.
Ailesi sana karşı ne yapıyor
Annesi bana oğlumun gözünde sana olan sevgisini görüyorum sizinki öylesine bir ilişki değil ben de böyle bir şey yaşadım seni anlıyorum merak etme ben halledicem diyip dalga geçer gibi her gün o kızla görüşmeye evine çağırmaya devam ediyor.
Seni kiskandrmayami yapyr
Hayır sanmıyorum
Seninkinin galiba annesi fena biri
Vay be bu sefer aldatan kişi aile oldu :D
Yol yakinken uzaklas😂
Yolun göründü
Ölümsüz bir şey
Olumsuz bir şey
Büyük saygısızlık
İlk defa böyle bi olaya denk geldim.
Bence ilişkini bitir
Bitirdim ama 2 ay uğraştı etti barıştık. Kızla konuşmuş baya sert bir şekilde ve ses kaydına alıp bana dinletti. Ailesine de kızla aynı ortamda bulunmak itemediğini söylemiş artık o evde değilken çağırıyorlar. Yani benim sorunum erkek arkadaşımla değil. Ben ailesinin yaptığına bozuldum, onlara karşı mesafeli olurum, gerekmedikçe görüşmem bile artık.
Dengesiz insanlar
ilginç
Çok yanlış
Ayrıl çok ciddiyim.
Tuhaf
Boşver değmez