2 yıllık ilişkim var ama bana rağmen sürekli o kızla görüşmeye devam ediyorlar. Kız sürekli evlerine girip çıkıyor, erkek arkadaşımın annesi ve kız kardeşiyle her hafta kuaföre gidiyor. Sevgilim kızla ve ailesiyle konuştuğu için kız o evdeyken gelmiyor buna eminim bana konuşmasının ses kaydını bile attı ama yine de ailesindeki herkes kızla görüşmeye devam ediyor. Erkek arkadaşımla konuştum bu durumu. Belli ki ailen onunla olmanı istiyor ve ben üzülüyorum dedim. Sonuçta anne babası normalde benle çok iyi çok samimi konuştukları halde böyle yapınca bana saygılarının olmadığını düşündüm. Bunları söyleyince ben senle mutluyum, sadece seni istiyorum önemli olan bu dedi. Ben şimdi ne yapmalıyım? Ailesinin bu davranışlarını görmezden mi geleyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÜzücü bi durum Allah kolaylık versin, diyebiliceğim pek bi şey yok maalesef
Ailesi seni istiyo mu istemiyo mu onu da tam anlamadım
Çünkü sana iyi davrandıklarını söyledin
Eğer istenmeyen biri olsaydın sana iyi davranmazlardı
Benim anladığım kadarıyla erkek arkadaşının eski sevgilisi biraz fena bi kız yani kaleyi içten fethetmeye çalışıyo
Hâlâ erkek arkadaşını unutamamış olabilir, hâlâ onu özlüyo olabilir. Ve onu tekrar kazanmak için öncelikle ailesiyle arasını düzeltmeye çalışıyo olabilir
Dediğim gibi kız tehlikeli ama erkek arkadaşının da hatası var bu durumda
Erkek arkadaşın, eski sevgilisine yüz vermiş, cesaret vermiş ki kız yüz bulup, cesaret edip bu kadar rahat davranabiliyo
Eğer gerçekten istemiyosa ne yapar ne eder ve bi şekilde eski sevgilisini ailesinden uzak tutar51 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ben de aynısını söyledim ailemle konuştum merak etme dedi. O günden sonra o kızla ilgili bir şeye denk gelmedim henüz.
En İyi Cevaplar
+1 yılBana sorarsan senin için görüşmemeleri gerekmiyor. Seni de seviyorlardır ama onunla da çok şey paylaşmışlardır. Fakat şöyle bir şey var eve geliyorsa ve getiriyorlarsa sürekli, ben orada bir art niyet ararım. Sevgiline de sizin eve gelmesi hoşuma gitmiyor, görüşmeleri beni ilgilendirmez ama o ev senin evin ve sen istediğin zaman gidemiyorsun yani böyle bir şeye ne gerek var de. :)))
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ben de öyle söyledim. Merak etme ailemle konuşucam dedi ve o günden sonra da o kızla ilgili bir şeyle karşılaşmadım henüz.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
28Cevap
Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Sonra da Türk kızına neden KEZBAN diyorsunuz... Neden yabancı kız istiyorsunuz... neden Türk kızlarını kimse istemiyor...
İşte cevabı bu sorunun TA KENDİSİ !!!
Herkesin size göre yaşamasını istiyorsunuz, dünyanın sizin çevrenizde dönmesini istiyorsunuz.
Çocuk sana söylemiş seni istediğini, bundan ötesi seni ilgilendirmemeli.
Kimin kiminle görüşeceğine karışma hakkın yok, isteyen isteyen istediğiyle görüşür.
Çocuğun lafına güvenmiyorsan o ayrı bir konu onu bilemem.
Belli ki çocuktan ayrılmış olsa bile eski sevgili olan kızla iyi bir arkadaşlık bağı kurulmuş aralarında ve görüşmeye devam ediyorlar bunda yanlış bir şey yok.
Çocuk seni istiyor mu istemiyor mu?
O kıza hala ilgili var mı yok mu ?
Seni ilgilendiren sadece bunlar.
Bu arada eve sürekli gidip geliyor olması hala daha çocukla ilgilendiğini gösteriyor bence ve bu ilgiden rahatsız olabilirsin ama dediğim gibi erkek arkadaşın dışında kimin kiminle görüşeceğine karışamazsın.
Ha yarın bir gün bu kız bir oyun çevirip aile ile senin aranı bozar, çocuğu kendine çekmeyi başarırsa bu senin suçun ya da eksikliğin değil, kızın terbiyesizliği ve erkek arkadaşının karaktersizliğidir, o yüzden bence hiç bir şeye karışma, erkek arkadaşını da kendin ve ailen arasında zor durumda bırakma. Eğer bunu yaparsan kızın eline koz vermiş olursun, sen serbest bırak, çocuk seninle rahat olsun, baskı altında olup sığınacak bir yer aramaya kalkışıp ta kızın tuzağına düşmesin. Bence karakterli biri zaten düşmez o tuzağa ama sen doğru olanı yap.25 Yorumla
Soran+1 yılBen de zaten ailesinin kimle görüşeceğine karışmam doğru olmaz diyorum. Dışarıda yine isteyen istediğiyle görüşsün beni ilgilendirmez. Annesine kendi gelip bana merak etme ben bunu halledicem dediği halde bu şekilde görüşmeye devam ettiği için yaptığı şeye bozuldum. Ayrıca eski sevgilisi dediğin gibi hala barışma peşinde ve ben de doğal olarak sürekli erkek arkadaşımın evine girip çıkıyor olmasından rahatsızım. Ben yine de artık bunu ilişkime yansıtmam ama ailesinin bana farklı konuşup o kıza farklı davranması rahatsız etti. Saygımı yine korurum ama eski samimiyetim de olamaz.
- +1 yıl
Abicim. Büyüğümsün saygı duyarım. Ama senin sevgilinin Evine Bir erkek arkadaşı girse sen bundan kıllanmazmısın? Sen bi noluyo orda demez misin? Ve bu her zaman her zaman olsa sinirlenmezmisin?
- +1 yıl
@Pizzalı_Lahmacun Birlikte olduğum kadının sözüne güvenemeyeceksem onunla sevgili olmam zaten. Kız bana ailem onunla görüşüyor ama benim alakam yok derse inanırım, tabi ona güveniyorsam.
Ama mantık olarak bitmiş bir ilişkinin arkasından koşup, sürekli o eve girip çıkmak yüssüzlük gibi geliyor bana. - +1 yıl
Dayanamayacağım, yazılı olmayan kurallar vardır ve bence bu da o kurallardan biri, en azından bu ikili evlenene dek, evlenirlerse tabii ki, bence o eve girip çıkması gram uygun değil. Etik değil, uygun değil, kulağa aşağılayıcı geliyor. Yani yanlış bir şey yokmuş gibi görünüyor çünkü o kadar yanlış ve bu yanlış o kadar büyük ki, görünmüyor. :DD:D:
- +1 yıl
@Momenta Kızın hala çocuğun peşinde olması ve bunun için çocuğun ailesiyle samimi olması hoş değil evet. Ama sonuç olarak bu samimiyete de başkası karışamaz, çocuğun şu an ki sevgilisi bile. Bu durumdan hoşlanmayabilir ama karışmak gibi bir hakkı yok.
Karışır ve çocuğu kendisi ve ailesi arasında zor durumda bırakırsa, aile ile samimiyeti devam ettiren kurnaz kıza kaptırır çocuğu.
Bence hiç bir şeye karışmamalı, çocuğu da rahat bırakmalı, ailesi ile karşı karşıya gelecek şekilde baskı kurmamalı.
Çocuk eğer kızı gerçekten seviyorsa eski kız arkadaş ümidini kesip sonunda pes edecektir.
Diğer türlü çocuk bıkar ve ailesini seçmek zorunda kalır sonra da eski kız arkadaşına geri döner.
Ha çocuk her türlü eski kız arkadaşına dönerse yapacak bir şey yok, zaten şu an ki sevgilisi ile bağları çok sağlam değil demektir zaten. Hiç değilse kız modern davranarak kalitesini korumuş olur, diğer kızın seviyesine düşmemiş olur.
Bu soru çok ilgimi çekti. Çünkü aynı durum benimde başıma gelmişti vakti zamanında. Ama ben ailenin görüştüğü eski sevgiliydim. Eski erkek arkadaşımla ihaneti sebebiyle ayrıldık. O an kesip attım ve hesap bile sormadım.
Ama ailesi beni aramaya sormaya devam etti. Annesi, ablası, eniştesi. Ama belli bir yaşanmışlık olduğu için onlara kırıcı davranamadım. Beni aldattığı kişi için 'oğlumu kurtar lütfen' diye çok kez söyledi. Bir süre sonra, sanki ben arıyorum izlenimi doğar malum kişi de diye yanlış olduğunu anlayıp açmadım. Orada bitti.
Herkesin başına gelemeyecek, ilginç bir durumdu. Soruyu görünce bu anımı paylaşmak istedim. Olabiliyor yani.. Hayat bu..🙏22 Yorumla
Soran+1 yılHerkes senin gibi karakterli olamıyor işte. O kız 2 yıldır beraber olduğumuz halde barışmaya çalışıyor hala:(
+1 yılAilesiyle bu durumu konuşabilirsin. İlişki uzmanlarının dediğine göre eğer bir erkek istediği halde ailsi kız arkadaşını istemiyirsa o ilişkiyi kızın bitirmesi gerekiyor çünkü kız ve erkek tartışma yaşadığı zaman erkek ailesine hak vermeye başlar özellikle de bu evlilik olduğu zaman yaşanırsa ciddi sorunlara yol açar. Ama senin böyle bir durumun yoksa ailesiyle konuşmayı deneyebilirsin. Sonuçta iki yıllık bir beraberliğiniz var ailesiyle samimisin bunu söylemende bir sakınca olacağını sanmıyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılAnnesiyle daha önce konuştum. Bu durum ilk abartıldığında ben erkek arkadaşımla kavga etmiştim ve baya kötü olmuştuk 4 ay kadar önce. Annesi benle konuştu ben de benzer bir şey yaşadım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum merak etme ben halledicem dedi. Ben de bu sözüne güvendim bekledim. Ben artık erkek arkadaşımın hiçbir şekilde karşılaşmadığına eminim ama ailesi görüşmeye devam ediyor. Daha ne denir ki yani bu konuşmanın üzerine?
- +1 yıl
İki senelik beraberliğiniz var yani ciddi düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla. Ben senin yerinde olsam ayrılırdım çünkü evlendiğim zaman da bu durumun böyle devam etmesini istemezdim. Senin ailen eski sevgilinle sürekli görüşseydi ve çok samimi olsalardı, sevgilin ve ailesi sana bu kadar anlayışlı davranırlar mıydı acaba? Erkek arkadaşın seninle birlikte olmaya devam eder miydi? Eğer bu sorularının cevabı hayır ise hiç düşünme ayrıl bence!
Soran+1 yılBen de seninle aynı düşünüyorum ama cevaptan emin değilim. Yarın buluştuğumuzda bu konuyu ona da açıp aynı şekilde sorucam ve tavrını koymasını istiycem.
Bana yapılsa çok üzülürdum hatta benzer bir durumu yaşadım. Ben şu an abimin eski sevgilisiyle konuşuyorum ama kimsenin haberi yok. Abim hakkında asla konuşmuyoruz oda evlendi anne oldu. Bir insan, arkadaş olarak çok severim kendisini. Böyle bir durum olabilir mi?
23 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir durum olsa bile eski sevgilisinin sürekli erkek arkadaşımın evine girip çıkması hoş değil bence. O kız senin evine girip çıktığı sürece ben sana güvenemem içim rahat etmez dedim o da ailesiyle konuştu ama zamanla görücez.
Soran+1 yılEvet açıkçası bu saatten sonra düzelse bile ailesiyle eskisi gibi olabileceğimi sanmıyorum. Saygımı korurum tabi ama fazlası da olmaz.
+1 yılYorumları okudumda. Bence kızla konuşma hiç muhattap bile olma. Hırslanıp daha fena şeyler yapmaya kalkışabilir. Bence bi an önce evliliğe bakın evlendikten sonra rahat edersiniz nişanlın seni düşünüyor. Ailesinin yeri de ayrı elinden geldiği kadar uygun dille söylemiş. Kızın gelmesini yine biraz engellemiş ama ailesini çok takma erkek arkadaşın nasıl ona bak.
Umarım mutluluğunuz bozulmaz ömür boyu.22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim zaten ilişkime yansıtmıyorum sadece ailesinin bu tavrına bozuldum ama artık ben de mesafemi bilir ona göre davranırım. Evlilik için henüz çok var ama dediğin gibi yine önemli olan erkek arkadaşımın ne düşündüğü.
- +1 yıl
Moralini yüksek tut bu senin doğru düşünmeni sağlar bence 😄
+1 yılEski sevgilisi diye ailesi görüşmeyecek mi? Böyle bir kafa yapısı olabilir mi? Sevgilin görüşmüyor neticesinde, ailesi görüşüyor. Sevgilinde görüşse tamam diyeceğiz de çocuğu niye buna alet ediyorsun ki? Ailesi görüşüyorsa görüşebilir. Eski sevgiliyle arada her şey bitmiş olabilir, ama ailesiyle ne alakası var? Bence siz çok saçmalıyorsunuz. Bende mahallede eski komşularla konuşmuyorum ama ailem konuşuyor, şimdi ben onlara kızmak zorundamıyım niye benim görüşmediklerimle görüşüyorsunuz diye?
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle barışmaya çalışan eski sevgilisi ssürekli onun evine girip çıkıyor ve elbet karşılaşıyorlar. Bence bundan rahatsız olmam gayet doğal. Dışarıda görüşsünler yine ama o kızın erkek arkadaşımın bu kadar hayatının içinde olması rahatsız ediyor.
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Görmezden gelinmez aynı şeyi siz yaparsanız ne olurdu? Saçma durum. Demekki gerekli şekilde ayrılık olmamış. Erkeklerin de en ufak boşlukta eski sevgilileri hatırlamaları var bu çok uyuz eden durum. Madm adam gibi ayrılmıyorlar yeniden beraber olsunlar ailesi de emutlu olsun. Bu size saygısızlık bence. Kuaförmüş ee evlenirseniz düğünüze de gelir o zaman. Bence tavrınızı koyun. Ya da yol verin gitsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılTavrımı koydum. O kız senin yaşadığın eve gelemez, geliyosa da bunda art niyet ararım sana da güvenemem dedim. Merak etme ailemle konuşucam dedi ve o günden sonra da bir şeyle karşılaşmadım henüz.
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKonudan bağımsız olarak, neden sevgilinizin ailesiyle görüşüyorsunuz? Aileler çok uzun ilişkiler de ve sadece evliliğe giden durumlarda devreye girmeli.
Onun dışında, ailesi de sevgilin de eski sevgilisi de tam embesil insanlar. Onlara kiminle görüşüp görülmeyeceklerini söyleyemezsin, onların bunu bilip görüşmeyi kesmesi gerekirdi. Belli arada kopmayan çok şey var. O adamdan sana hayır gelmez benden söylemesi.11 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım ailesiyle tanıştırmayı çok istiyordu ki zaten 2 yıldır beraberiz doğal olarak da aileler kimle konuşuyor ediyor bilmek ister. Normal bir arkadaşı bile tanıştırırken sevgiliyi tanıştırmak da normal. Ben de zaten senin gibi düşünüyorum ben onlara karışamam onların düşünmesi gerekirdi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende onun ailesiyle çok iyiydim hepsini çok severdim onlar da beni baya severdi numaraları hala duruyor onlar da silmemis ama ayrıldıktan sonra hiç konuşmadım etik olmazdı içimden gelmedi açıkçası konuşsak da barıştırmaya çalıştılar normal sohbet olmadı bende kestim iletişimi doğrusu budur hayatına yeni biri falan girer sorun çıksın istemem
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet mantıklı olan bu ama kızın amacı farklı ve sürekli evine girip çıkması da rahatsız etti doğal olarak.
Cevap sahibi+1 yılAynen yani sen napsan haklisin bu durumda
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızın yaptığıda hata ayrılmışlar eski sevgili olmuşlar senle sevgili olmuş bir erkeğin evine hala gelip gidiyor bu kız oğlanla tekrar barışma çabasında ve ailede buna ortak oluyor seni sevmiyorlar ve istemiyorlar uyarmazsan onların düğünlerini görürsün benden söylemesi
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kızın barışma amacı var ama İşin tuhaf kısmı ben bu durumu ilk öğrendiğimde direkt ayrıldım ama annesi gelip bana ben oğlumun sana olan sevgisini görüyorum sizinki öylesine bir ilişki değil sen biraz düşün kafanı toparla sonra tekrar oturun konuşun ne zaman istersen beni arayabilirsin konuşabiliriz falan dedi ve biz barışınca da erkek arkadaşıma artık ismini koyalım bi nişan falan yapalım demiş
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenide üzerdi bu durum, sonuçta sürekli erkek arkadaşının eski sevgilisiyle yüz yüze geliyorsun. Veya sürekli adı geçiyor. Durumu kendine uyarla, sen eski erkek arkadaşınla görüşseydin oda bukadar anlayışlı olur muydu?
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmazdı. Ben de ona bunu söyledim ailemle konuşucam dedi ve o günden sonra da o kızla ilgili bir şeyle karşılaşmadım ama zamanla netleşir.
+1 yılBirseyler yapilacaksa bunu yapacak tek kisi var o da erkek arkadasiniz. Ailesine nazi gecmeyen sozu dinlenmeyen bir adamla devam edip etmeme kararimi sanirim ben olsam sorgulardim.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında ya. Ben hep onun yapacağı bir şey yok ailesi düşünmeli diyordum ama bir sonraki buluşmada konuşucam.
Sevgilinin ailesiyle komuşmasını ve bu durumundan rahatsız olduğunu söyle. Sonuçta seninle bir ilişki yaşıyor ve eski sevgilisiyle görüşmeleri bence doğru değil
23 Yorumla
Soran+1 yılNormalde kızı 7 24 kahvaltı akşam yemeği sürekli çağırıyorlardı. Ben rahatsız olunca erkek arkadaşım konuştu artık o evdeyken çağırmıyorlar ama ben açıkçası ailesinin yaptığına alındım. Sonuçta dediğin gibi bence de doğru bir davranış değil ve normalde bana çok iyi davranırlar hatta annesi de geldi konuştu ben de benzer bir durum yaşamıştım seni çok iyi anlıyorum falan demişti ama sonrasında da böyle devam edince napıcağımı bilemedim.
Soran+1 yılBen de anlamıyorum ama belki de o kızı daha çok istiyor gerçi o zaman niye bana da iyi davranıyor bilemem. Bana ben oğlumun sana olan sevgisini görüyorum ilişkinizin öylesine bir şey olmadığına eminim falan da dedi ama hala bunu yapıyor. Tuhaf biri ama artık ben de mesafemi bilir ona göre davranırım. Mecbur kalmadıkça görüşmek de istemiyorum.
Birden kestirip atmalarını mı bekliyorsun? Böyle davranmaları gayet normal. Ayrıca ailesinin onunla olmasını istediğini nereden çıkardın? Paranoyak davranıyorsun gibi sanki.
12 Yorumla
Soran+1 yıl4 5 ay önce ben bu durumu öğrendiğimde erkek arkadaşımla kavga ettim ve ayrılmaya kadar geldi. Annesi benle konuştu ben oğlumun sevgisini görüyorum bu ilişki öylesine bir şey değil merak etme ben gereğini yapıcam ben de böyle bir yaşadım anlıyorum vs dedi. Ama bunlara rağmen 4 aydır kızla en ufak bir araları bile açılmadı her gün görüşüyorlar. Ben en azından erkek arkadaşımın yaşadığı eve girmesin yine dışarıda ne yapıyorlarsa yapsınlar diye beklerdim. Bu tavırları beni onlar için değersiz hissettirdi. İlişkime yansıtmam ama ailesiyle de mecbur kalmadıkça görüşmem artık.
+1 yılsevgilinle birlikte onun ailesi ile konuşun o kişi ile görüşmelerini istemediğini söyle sevgilinde seni seviyosa destekçin olsun sevdiğini belli etsnki aileside kabullensin
12 Yorumla
Soran+1 yılBen onların kimle görüşeceğine karışamam ki zaten bunu ilişkime de yansıtmıyorum. Sadece ailesiyle aramdaki ilişkiyi yanlış anlamışım yani bu hareketlerine bozuldum. Sonuçta bana değer verip saygı gösterseler kendileri en başta o kıza mesafe koyardı değil mi? Bu arada zaten o kızın tamamen hayatlarından çıkması konusu falan da daha önce konuşulduğu halde böyle.
- +1 yıl
Anladm haklısın değer vermeleri lazım sana sen erkek arkadşınla aranı iyi tut mutlu ol onla yeterli
+1 yılŞimdi sana öyle söyler ama iş ciddiyetle bindiğinde emin ol yalnız kalırsın. Aile her şeyden önce gelir çünkü. Ben olsam ayrılırım.
24 Yorumla
Soran+1 yılBen ona dedim ki o kız senin yaşadığın eve girip çıkmaya devam ettikçe sana güvenemiycem. O da merak etme her şeyi düzelticem yarın (yani bugün) annemlerle konuşup halledicem dedi.
- +1 yıl
Sen de buna inandın mı gerçekten?
Soran+1 yılO günden beri o kızla ilgili herhangi bir şeyle karşılaşmadım ama tabi hemen inanacak değilim zamanla görücem doğruluğunu
- +1 yıl
Ayrıl gitsin. Şimdiye kadar niye göz yumdun ki...
+1 yılÇok sıkıntılı bir durum. Ben de senin gibi düşünürdüm. Erkek arkadaşın tavır koymalı. Ama o zaman da sana tavıe alabilirler
24 Yorumla
Soran+1 yılYa ailesiyle konuşup benim rahatsız olduğumu ve bu yüzden o evdeyken kızı çağırmamalarını falan söyledi de dediğin gibi o tavır koymaya kalkarsa bana karşı tavır alabilirler ve erkek arkadaşım da ailesine çok bağlı üzülmesini de istemem.
- +1 yıl
Ailenin bu durumu sana hissettirmemesi gerekirdi. O kızla ilişkileri ayrı, insan olarak sevmiş olabilirler bu da medeni bir şey. Ama eve girip çıkması ve sevgilinin etrafında olmaya devam etmesi normal değil
Soran+1 yılBence de normal değil ki zaten annesi bana seni çok iyi anlıyorum ben de benzer bir şey yaşadım falan demişti. Açıkçası onlar böyle devam edince bana saygılarının ve sevgilerinin olmadığını düşünüyorum. Ben yine saygımı korurum ama sevgi konusunda da artık mesafeli olurum.
- +1 yıl
Sabrın sonu selamet. İyilikler diliyorum🙏
Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. Çok saçma be kötü bi durum olay sevgilinde bitiyor seni seviyorsa anlayış gösterir konuşur ailesi ile
11 Yorumla
Soran+1 yılBikaç gün önce konuştu işte o günden beri görüşmediler ama erken daha zamanla belli olur.
Kızın yaptığı ayrı hata çok görüşmek istiyorlarsa dışarıda kız kardeşi görüşsun zaten asıl kontak kızda ne diye bu tavırlara giriyor ki
12 Yorumla
Soran+1 yılKız hala barışma peşinde
+1 yılAilesi çok saygısızca davranmış hadi görüşürsün anlarım da bunun da bir sınırı olur. Sen onlara saygısızlık yapma ama çok canım cicimli de davranma
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet saygımı korurum yine ama eskisi gibi de samimi olamam yani resmen beni yok sayıyorlar. Mecbur kalmadıkça görüşmeyi de düşünmüyorum.
+1 yılSevgilinle ayrıldığı için bağını aileyle kopartmamış normal bir durum büyütme sevgilin onunla olmak isteseydi olurdu
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum zaten bunu ilişkime yansıtmıyorum artık ama sonuçta ailesiyle ilişkime de öenm verirdim aramız iyiydi. Ama onlardan böyle bir karşılık alınca açıkçası bozuldum ve kötü hissettim. Ben yine saygımı korurum ama artık fazlası da olmaz. Belli ki onlar bana saygı bile göstermiyor bence.
+1 yılSevgilinin ailesiyle konuşabilirsin güzelce anlatabilirsin ben rahatsız oluyorum lütfen yanlış anlamayın diyebilirsin
16 Yorumla
Soran+1 yılAnnesiyle daha önce konuştuğumda bana ben de bu tarz bir şey yaşadım seni çok iyi anlıyorum merak etme ben gereğini yapıcam falan dedi. O dönemde ben bu olay yüzünden sevgilimle kavga edip ayrılmıştım baya kötü olmuştu aramız.
Soran+1 yılBiz kendi aramızdaki sorunu çözdüğümüz halde annesi sanki hiç o konuşma olmamış gibi devam etti. Ne diyebilirim ki artık?
- +1 yıl
Peki annesi görüşmeye devam etti mi kızla
- +1 yıl
Şey yap tekrar söyle 3. kere bile söyle ama 3. de artik şans verme sevgilinle konuş ısrarla Annen devam ediyor konuşmaya diye o gereğini yapsın
Soran+1 yılYa aslında o kızın hepsini bilerek yaptığını biliyorum zaten başından beri ayırmaya çalıştı da olmadı. Ne zaman karşılaşsak alttan alttan sırıtıyordu. Ben de bi daha karşılaşırsam artık dayanamayıp kızla sertçe konuşucam. Ama erkek arkadaşımın ailesiyle konuşamayabilirim sonuçta belli ki onlar kızı istiyoki bana rağmen devam ediyorlar. O konuda direkt erkek arkadaşımdan konuşmasını isteyebilirim.
- +1 yıl
İşte kuzum erkek arkadaşına söyle bakalım eğer bir şey yapmazsa yapacak birşey yok mecburen ayrılman gerekiyor çünkü valla benim erkek arkadaşım da vardi bizimde böyle benzer sorunumuz oldu ayrıldık şuanda mutlu bende
Kızın yaptığı saçmalık ve adilik.
Adamın ailesinin yaptığı ayrı bir adilik.
Benden sana tavsiye; s*ktir et o aileyi. Saygı bile duyma bence, bu saygıyı hak etmiyorlar. Seni bir yere koymuyorlar bile.20 Yorumla
+1 yılAilesinin tavrı gerçekten sana saygısızlık. O kızla iyi ilişki kurmuş olabilirler ve bunu da bir başkası için sonlandırmak istemeyebilirler ama bunu sana sezdirmeden ve o evin dışında tutarak devam ettirmeleri gerekir o zaman.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasın nikahı, kizi kolundan tutup cikar disari. Evin gelini olarak hakkin olur. Bazen aileler sacma sekilde sevgi denemesi yaparlar. Sen ilk sorunda gidecek misin diye
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha 20 yaşındayız bunun için erken ama zaten saçma sapan bir kız için gidip de kimseyi sevindirmem.
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek arkadaşınin tavrı önemli , diğerleri adam sıfatında olmadıkları için zerre umursama
13 Yorumla
Soran+1 yılYine de bozuldum bu yaptıklarına ama evet dediğin gibi ben yine saygımı korurum ama artık umrumda olmaz ailesii.
- +1 yıl
Biliyorum anlıyorum seni ben ama dediğim gibi erkek arkadaşın dışında kimseyi takma , slk slk takılsın dursunlar bırak, basitlik iste
Soran+1 yılTamamdır, teşekkürlerr
Bence görmemezlikten gelmemelisin sonuçta ailesinin o kızla çok farkli düşünceleri vardirki eski sevgiliyi çok yakinlarinda tutuyorlardır erkek arkadaşın her ne kadar ben bu durumdan etkilenmiyorum desede etkilenilmicek gibi değildir
11 Yorumla
Soran+1 yılBugün söyledim ne olursa olsun rahatsız oluyorum ve o eve girip çıkmaya devam ettikçe aklıma takılır dedim. Tamam ben annemlerle konuşucam merak etme falan dedi ama bekliyorum.
Ne cins cins insanlar var yaa bu insanlardaki genişlik beni öldürecek bi gün. Ben olsam ayrılırdım. Net.
20 Yorumlabu çok büyük bir sorun gerçekten. gelecek için bu konuda iyi düşün ilerleyen zamanlarda üzülmek istemezsin
20 Yorumla
+1 yılErkeklere fazla güveniyosun. d O çocuktanda o ailedende hayır gelmez.
30 YorumlaSende eski sevgilinle görüş ailen ile konuş ara ara size gelsin bakim medeni bir ülkeyiz sonuçta. .😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok karışık durum. İstemezdim hiç ben. Bence ailesi ile konuşmalı bu doğru değil.
14 Yorumla
Soran+1 yılKonuşucam dedi ve o günden beri o kızla ilgili bir şeyle karşılaşmadım henüz ama zamanla belli olur.
Cevap sahibi+1 yılDikkat et sen yinede
Soran+1 yılEvet zaten bu 1 2 ay sürekli takip edicem kurcalıycam. Sonra da yaza doğru ayrı eve çıkmayı düşünüyor zaten ondan sonra da kız istediği kadar gitsin umrumda olmaz.
Cevap sahibi+1 yılUmarım sorun çözülür gönlünce olsun hersey :)
+1 yılBöyle bir durumla karşılaşsaydım açıkçası ayrılırdım.
Kimse ailesi ile benim için görüşmeyi kesmez ki kesmesin de.
Ama görüştüğü sürece de ben olmam.11 Yorumla
Soran+1 yılAilesiyle görüşmesine karışamam, ailesinin kimle görüştüğüne de karışamam. Ben ilişkimi bu yüzden bitirdim ama olan bize oldu ikimiz üzüldük sadece boşu boşuna. 2 ay boyunca uğraştı barıştık. Kıza tavrı net bunu biliyorum zaten artık bunu ilişkime yansıtmam ama benim takıldığım ailesi resmen beni yok sayıyor bu yaptığıyla. Bu yüzden tavrım onlara karşı olur, mecbur kalmadıkça görüşmem bile.
+1 yılBu durumda olay erkek arkadasında bitiyor. Ailesine artık görüşmelerini istemediğini söylesin durumu anlamalarını sağlasın. Bu sorunu ancak o çözebilir. Bende bana saygısızlık edildiğini düsünürdüm.
13 Yorumla
Soran+1 yılO ailesine ben o kızla aynı ortamda bulunmak istemiyprum dedi bu yüzden de artık o evde değilken çağırıyorlar. Açıkçası ailesi beni yok sayıyor gibi geldi. Bundan sonra mecbur kalmadıkça görüşmem, görüşünce de samimi olmam belki böylece anlarlar. Cidden bozuldum çünkü.
- +1 yıl
Bozulmakta da haklısın bence benim cok zoruma giderdi ama bu saygısızlığı sürdürmelerine izin verme
Soran+1 yılErkek arkadaşıma söyledim şimdi. Eğer sana inanmamı istiyosan o kızın ailenle görüşmesine de engel olursun yoksa ben tamamen hayatından çıkardığına inanmam dedim.
+1 yılÇok ilginç yapmamaları lazım saygı göstermiyorlar sana veyada aile çok geniş düşünüyor o ayrı bu ayri diyor sevgilin buna karşı çıkabilir istese bence
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de öyle dedim ve ailesiyle konuştu geçen hafta. Ondan beri bir şey çıkmadı karşıma ama daha erken belli olmaz yani.
Ee kız akıllılık yapıyor kaleyi içten fetetmiş anlıyacağın senim işin zor
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılIyi düşün derim kızdaki de ne saçmalık 'ya tam yüzsüz
20 Yorumla
+1 yılSerdar Ortaç karabiberim şarkısını dinleyin görüntülü konuşurken. Bağımlılık yapar. Çokta eğlenceli.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ailesini tehdit et. Gerekirse silahla bacaklarindan vur... Sana yanlış yapıyorlar affetme 😇😈
10 YorumlaAh canım ya. Başını biraz okudum gerisine tahammül edemedim. Ben olsam ayrılırdım
Tereddüt etme. Kendine olan saygın için.12 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten ayrıldım ama o 2 ay boyunca baya uğraştı hatta annesiyle konuştum bana ben oğlumun sana olan sevgisini görüyorum sizinki öylesine bir ilişki değil sen biraz düşün kafanı toparla sonra tekrar oturun konuşun ne zaman istersen beni arayabilirsin konuşabiliriz falan dedi. En sonunda ben de sevgilimin çabasını görünce tekrar denemek istedim. Birkaç gün önce ailesiyle konuştuğundan beri bir şey çıkmadı karşıma ama daha erken.
Gene kaynana şirretliği , abla biz bu kaynanaları ne yapıcaz onları uyar onla görüşmesinler
10 Yorumla
+1 yılAynı dizilerde beğenilen adayı göz önüne tutmaya çalışıp asla hedefine ulaşamayacak kişidir.. Fazla muhabbetin sonu ayrılıktır..
10 YorumlaNe alaka oğulları seni istiyorsa bağlantılarını koparsinlar, ya da sevgilin kıza gelmemesini rahatsız olduğunu söylesin.
12 Yorumla
Soran+1 yılSöyledi zaten hatta baya sert konuşmuş ve bana ses kaydı attı. Kız artık o evdeyken falan gitmiyor ama ailesi sürekli kızla görüşmeye erkek arkadaşım evde değilken gelmeye devam ediyor. Ailesi resmen beni yok sayıyor ben de artık mecbur kalmadıkça onlarla görüşmeyi düşünmüyorum.
+1 yılSacmaliga bak abi kaç kaç laç run run kurtar kendini toxic iliski bu
10 Yorumlayollarını ayır derhal.
öyle bir saçmalık olamaz.21 Yorumla
Soran+1 yılBu durum ilk çıktığında direk ayrıldım zaten ama kendisi 2 ay boyunca sürekli aradı yazdı yanıma geldi baya çabaladı ve madem istiyosun ben adım atmam ama sana da engel olmam düzeltebiliyosan düzelt dedim. Annesiyle de konuştum ve bana ben oğlumun sana olan sevgisini görüyorum sizinki öylesine bir ilişki değil merak etme ben halledicem vs dedi ama kızla görüşmeye de devam etti.
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben sevgilinin neden hala seni yaşadığım evde görmek istemiyorum diğer kıza neden söylemediğini merak ediyorum.
Anne, baba geç sevgilin basiretsizliği,00 YorumlaÇok fazla modern düşünürsek olabilir ama bizim topluma ters
12 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi bana ben halledicem merak etme diyip de böyle devam edince bozuldum. Dediğin gibi normalde belki kabul edilebilir ama bariz bir şekilde barışmaya çabalayan bir kızın sürekli sevgilimin yaşadığı eve girip çıkması hoş değil.
+1 yılzengin diye onunde her pozisyon domalirsin fakir olsa da katlanirmiydin eski sevgilisine?
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmeden yorum yapman çok hoş ama bu ilişkide zengin olan benim. Onlarında durumu kötü değil ama düşündüğün gibi bir durum yok ki zaten tıp okuyorum kimsenin parasına ihtiyacım da olmuycak. Hatta bu olaydan 2 hafta önce ailesinin paraya ihtiyacı vardı ben yardımcı oldum. Ve bunlara rağmen bu tavırlarına aşırı bozuldum.
- +1 yıl
zavalli ezik bi karaktersizn tip okuycak beynin olsaydi aklini kullanirdin sende herkes gibi okumus orrspusun
Soran+1 yılİnsanlara saldırarak zevk alan birine laf anlatmaya çalışamıycam istediğini düşünebilirsin evet param var zenginim sevgilim de zengin istediğimle de yatıp kalkıyorum bu sana neden batıyor?
- +1 yıl
kendi rizanla boynuzluğa kvtliga katlaniyosan kvt olmussan niye soru soruyosun kendi rizanla miden kabul ediyosa eski sevgilisi niye sorun oluyo sana birbirinizin son aşki mi olacaksiniz
+1 yılgörmezden gelme ayrıl sana şimdiden saygı göstermiyorlar evlendikten sonra da göstermezler
13 Yorumla
Soran+1 yılBaşta bu durumu ilişkime yansıttım ve ayrıldım. Ama erkek arkadaşımın cidden alaksı yok ve baya 2 ay uğraştı düzeltmek için. Annesi de seni anlıyorum ben halledicem sizin ki öylesine bir ilişki değil vs bir şey anlattığı halde devam etti. Bugün ben sevgilime tekrar konuyu açınca ben seni istiyorum senle mutluyum ve önemli olan bu dedi. Bu yüzden tekrar ailesinin yaptıklarını ona yüklemek de istemiyorum.
- +1 yıl
anladım ama çok büyük saygısızlık
Soran+1 yılEğer sana inanmamı istiyosan o kızın ailenle görüşmesine de engel olursun yoksa ben tamamen hayatından çıkardığına inanmam dedim.
+1 yılBence görmezden gel o kızı, sevgilinin ailesiylede yakın ol onlarla bir şeyler yap
110 Yorumla
Soran+1 yılBen yok sayıp, merak etme ben seni anlıyorum halledicem diyip sonra dalga geçer gibi aynı şekilde görüşmeye devam eden insanlarla samimi olmam saçma değil mi? Açıkçası ben araya mesafe koyarak tavrımı belli ederim. Erkek arkadaşım da ailesiyle aramın iyi olmasını istiyorsa çözümü kendi bulur.
- +1 yıl
Bence restini Çek ozaman ailesine ya o kız ya ben de sevgilini de biraz doldur bu işler böyle yürüyor maalesef baktın yine olmuyor sevgilinden kendini uzaklaştır ki anlasın biraz sert ol sözünü geçirt dolaylı yoldan söyleme direkt yüzlerine söyle
Soran+1 yılEğer sana inanmamı istiyosan o kızın ailenle görüşmesine de engel olursun yoksa ben tamamen hayatından çıkardığına inanmam dedim şimdi.
- +1 yıl
O ne tepki verdi peki
Soran+1 yılYarın konuşup halledicem merak etme düzelicek her şey falan dedi.
- +1 yıl
Yarını bekle bakalım inşallah her şey yolunda gider senin için
Soran+1 yılTeşekkür ederiim, erkek arkadaşımın tavırlarına bakınca düzelecek gibi duruyor gerçekten uğraştığını görüyorum en azından.
- +1 yıl
O senin yanında belli sen annesiyle konuşmuşsun oda konuşunca artık bazı şeyler değişir diye umuyorum bunda da değişmezse size saygı duymuyor demek olur umursamıyordur ayrıca kız çok yılışıksa ondan da kaynaklanır hani kapıdan kovsan bacadan giren insan tipi vardır ya kız öyle birisi de olabilir ilişkin bitmiş niye hala onun ailesiyle bu denli yakın olursun ki bunun tek bir nedeni var oda eski sevgilisini geri kazanmak seni anlayabiliyorum gerçekten sinir bozucu olmalı
- +1 yıl
Gelişmelerden haber et mutlaka merakta bırakma
Soran+1 yılEvet kız dediğin gibi aşırı yılışık biri yani sırf eski sevgilisi diye demiyorum ama sonuçta annesi her hafta kuaföre bile o kızla gidiyor istemese haber vermez çağırmaz bi bahane bulur. O yüzden ailesinde de sıkıntı var. Yarın az çok belli olur gibi artık haberdar ederim.
+1 yılSevgilin konuşmalı bence ailesiyle ama fazla takma derim
12 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim konuştuktan sonra artık o evdeyken kızı çağırmamaya başladılar ama yine kendileri görüştüğü için açıkçası ben ailesinin bu hareketine bozuldum ama demek ki benim düşündüğüm gibi değer vermiyorlarmış.
- +1 yıl
Öyle zaten insanların çoğu sahtedir. O yüzden en iyisi aranızı bozma boş iş bunlar
+1 yılKendi kendine tripe girme mk sen ailesiyle mi evleneceksin
11 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten bu durumu ilişkime yansıtmıyorum. Ama ailesi normalde bana çok iyi davranır hatta annesi yanıma gelip ben de buna benzer bir şey yaşamıştım seni çok iyi anlıyorum ben gereğini yapıcam falan diyip de bu durum devam edince alındım.
+1 yılSakın kavga etmeyin... Benim sevgim hepinize yeter...
10 Yorumla
+1 yılSaçmalığa bak o aile seni kabul etmez.
14 Yorumla
Soran+1 yılİşin tuhaf kısmı ben bu durumu ilk öğrendiğimde direkt ayrıldım ama annesi gelip bana ben oğlumun sana olan sevgisini görüyorum sizinki öylesine bir ilişki değil sen biraz düşün kafanı toparla sonra tekrar oturun konuşun ne zaman istersen beni arayabilirsin konuşabiliriz falan dedi ve biz barışınca da erkek arkadaşıma artık ismini koyalım bi nişan falan yapalım demiş.
- +1 yıl
O zaman söyle annesi eski sevgilisiyle görüşmeyi kessin bu kadar anlayışlı bir kadınsa.
Soran+1 yılAnnesiyle uzun süredir karşılaşmadım açıkçası. Bu aralar biraz yoğun çalışıyor ama bu 1 2 hafta içinde konuşmayı düşünüyorum ben de.
- +1 yıl
Evet bence de müsait bir zamanda konuş erteleme
+1 yılSana saygıları yok o ailenin
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum. Eğer sana inanmamı istiyosan o kızın ailenle görüşmesine de engel olursun yoksa ben tamamen hayatından çıkardığına inanmam dedim. Yarın konuşucam merak etme dedi ama bizim söylememizle olduktan sonra da anlamı yok yine de artık ailesine karşı tavrımı koyarım.
- +1 yıl
gevşeklik bence bu
Soran+1 yılKimin yaptığı? Ailesi mi?
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılBen de anlam veremedim gerçekten anlamsız
+1 yılAileler ne kadar sebep oluyor çocuğuna kızına ya sübhanallah
20 Yorumla
+1 yılBence sen de erkek arkadaşının eski sevgilisi ol, çok saçma.
20 YorumlaSen onu o da seni sevdikten sonra ailesi de kabullenecektir bu durumu dert etme :)
10 Yorumla
+1 yılBurda evliik dışı ve yasak ilşki yaşayanları görünce bu bile normal geldi bana
10 YorumlaBoşver, sen erkek arkadaşın ile eğlenmene bak, zamanla sanada alınacaklar.
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkek arkadaşımın ailesi onun eski sevgilisi ile görüşmeye devam ediyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler