Aile & Toplum Çevremdeki insanların yarısı kız kardeşinle benziyorsun diyor yarısı benzemiyorsun, neden böyle? Ahu_20 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Cidden işin içinden çıkamadık kime sormak lazım :D Güncellemeler+1 yıl Ben 20yim o 15 yaş olarak Çevremdeki insanların yarısı kız kardeşinle benziyorsun diyor yarısı benzemiyorsun, neden böyle? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HisterikAnarşi Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yüzünün bir tarafı benziyordur bir tarafı benzemiyordur. sdasfs 0 0 Yorumla
legends12 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl Bana da herkes abine babana benzemişsin diyor dkdkdk 0 0 Yorumla
karadenizkızı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Görmediğim için yorum yapamıycam 0 0 Yorumla
รձբժεгսռ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. O hep oyledir 0 0 Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benzemiyorsun... 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Benzemiyosun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yüzünün bir tarafı benziyordur bir tarafı benzemiyordur. sdasfs
Bana da herkes abine babana benzemişsin diyor dkdkdk
Görmediğim için yorum yapamıycam
Bu tarz benjm bu stil benim
Önemli mi benzetilmen
Onu annen ile babana sor
Bunu en iyi babalar bilir
Hanginiz daha güzelsiniz 🙂
Yalan söylüyorlar