Annemin ve babamın zoruyla kapandım açık halim daha güzel açılmak istiyorum ama nasıl?

12 yaşında kendi isteğimle kapanmıştım bi ara yengemin kardeşi neden o yaşta kapandın kocaya mı gitceksin dedi. Ben de hayır ne alakası var içimden geldi kapandım dedim. Sonra annem ve ben kendi acilmam hakkında karar aldık 3 yıl sonra babam bi gün ekmek almaya git ama başını kapat dedi ben de hayır baba dedim sonra beni dövdü annem de yanındaydı bi sey söylemedi sustu hayır böyle Gitmicem banane dedim sonra mecburiyetten o zaman şal alın öyle gideyim dedim kapanalı 10 sene oldu hiç içimden gelerek kapatmadım hep örtüyü çıkarmak istedim hep at şu başörtüsünü ya yere dedim aileme ben kapali kalmak istemiyorum dedim her gün kavga her gün tartışma yoruldum bi gün annemi ve babamı karşıma aldım neden açık kalmama izin vermiyorsunuz dedim. Babam dinen günah ayet var o yüzden dedi ama ben açık kalmak istiyorum dedi o zaman bi daha bu eve gelmezsin dedi.
Annemin ve babamın zoruyla kapandım açık halim daha güzel açılmak istiyorum ama nasıl?