Bu arada kellik gerçekten karizmadır he alaylık bişeyde değildir.
Ama saçımla başımla suratımla uğraşıyolar burada bile demin soru sordum tipime küfrediyo qwrqwr ya abi çirkinsem sana ne değşlsem sana neeee.
Yani aklıma gelen şu ya keldir kıskanıyodur ya kıllıdır kılsızım suratımda tüy yok diye kıskanıyodur falan snsödjfjfnfmxjf ulan ypksa benimle derdiniz ne aw
Ama saçımla başımla suratımla uğraşıyolar burada bile demin soru sordum tipime küfrediyo qwrqwr ya abi çirkinsem sana ne değşlsem sana neeee.
Yani aklıma gelen şu ya keldir kıskanıyodur ya kıllıdır kılsızım suratımda tüy yok diye kıskanıyodur falan snsödjfjfnfmxjf ulan ypksa benimle derdiniz ne aw
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O sorudaki kızlara küfür etmemek için zor tuttum kendimi, sana hakaret eden kişinin görüşünü de kaldırdım soruyla hiçbir alakası yoktu. Geri kafalılara laf anlatmaya uğraşmaman dileğiyle hayırlı sabahlar din gardaşım kfjgg
Ya kralsın krall o zaman bu soruds ne demek istediğimi en iyi sen anlamışsındır. O soruds kızlar ne demek istediğimide anlamadı zaten. Sen anlamışsın yine bir qwe
Ya para avcısı kezolar uğraşma kjlghkf azcık sıkışınca cimrisiniz diyolar :D
He ya ahhahd
Az önce denk geldim gizlenip hakaret etmelerine sinir oluyorum. Bari mertçe söylesinler.
Evet gizlenimiş bana diyor ki erkeğin biri sorudan alakasızca " dış görünüşü önemsemem ama allah affetsin çok çirkinsin"
what the fujk yani abi ne alaka ya ajsldjdöfkg
Neden sardı acaba? Bana da biri koca ağzına çorap tıkamak isterdim yazmıştı sorumda 😂😂
Ya giriyolar profile bakıyolar ( hiç egoist değilimdir)
Kendileri gibi kıllı birleşik kaşlı olmayan bir erkek suratıda güzel woaw hemen karalamalıyım.
Ya da giriyor profile kız güzel, woaw dip boyan gelmiş, woaw ruju ayağınlamı sürdün, woaw bıyık mı uzatıyosun vs vs. Anlıyor musun qweqwe psikopatlar aw
Sitedeki insanlar harbi manyak 😂😂 o yüzden hem çok seviyorum hem nefret ediyorum siteden.
Öğkk ben çoğunlukla haftasonları giriyorum kısıtlamalardan dolayı qwewe yoksa bu manyaklarla ne işim var 🥱
Ben öğrenci olduğum için hep evdeyim pc başındayım daima. Mecbur elim kayıyor resmen.
Bruhhh hadi günaydınn sana hoççağal.
Günaydın ve hoşçakal
Reis sende yapma be olan var olmayan var 😂😂
Kötü niyetli değilimm