Kişilik & Karakter Herkese küfür edesim geliyor bunu nasıl durdurabilirim? hiçbirinizisevmiyom Takip Et Xper 5 Yaş: 113 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kafanizi kullanin lan kafanızı siii... Güncellemeler+1 yıl Öf kafanızı zzzikem oldu mu bu sitenin sansürüne tukirim Herkese küfür edesim geliyor bunu nasıl durdurabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Etmeyerek 0 0 Yorumla
Eddoşşş Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bu benim babam helen geçene küfür ediyor iç lafının ikisi küfür 0 1 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Aşkım artık bünye kaldırmıyor ha Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl olur olmadık kişilere edersen aptal olabilirsin 0 6 Yorumla yasinnn22 +1 yıl bir gün 1 kız seni temiz döverse aklın başına devşirir dsds Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Keşke keşke kafa temizlense hep elimde kaldı gacilar Yorumla yasinnn22 +1 yıl sen saglamına denk gelmemişsin geçen birini dumar etti biri uff dsdsds Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Yok lan çok temiz beş kız saldırdı hepsi elimde kaldı fena gözüm dönüyor Yorumla yasinnn22 +1 yıl tebrik etmek düşer dünya ahiret bacımsın dsds Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Eyvallah yiğidooo Yorumla
Liim10 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl iq ortalaması düşük sitenin zaten. 0 1 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Heee Yorumla
Adana_lıı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 460 cevap paylaştı. Hak ediyorsa et zaten, şiir yazacak halin yok ya. 0 0 Yorumla
KaldırınOnuOradan Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Önce bi kendine et bakim 0 1 Yorumla KaldırınOnuOradan +1 yıl İşte bak okuduğunu anlamayan andaval :d liseli misin yavrum sen? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Normal hiçbirimizi sevmiyorsun 😄 0 1 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl He öyle Yorumla
Ayse3ee Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Benim de he insanlar çok canım geliyor 1 2 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Kız azdın mi Ayşe rahat dur lan Yorumla Ayse3ee +1 yıl Hasta mısın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bayılıyorum sana aşk 0 1 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl İmza mi istiyon giz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hastasin bnce 0 1 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Bence de gardaş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Etmeyerek
Bu benim babam helen geçene küfür ediyor iç lafının ikisi küfür
Aşkım artık bünye kaldırmıyor ha
olur olmadık kişilere edersen aptal olabilirsin
bir gün 1 kız seni temiz döverse aklın başına devşirir dsds
Keşke keşke kafa temizlense hep elimde kaldı gacilar
sen saglamına denk gelmemişsin geçen birini dumar etti biri uff dsdsds
Yok lan çok temiz beş kız saldırdı hepsi elimde kaldı fena gözüm dönüyor
tebrik etmek düşer dünya ahiret bacımsın dsds
Eyvallah yiğidooo
iq ortalaması düşük sitenin zaten.
Heee
Hak ediyorsa et zaten, şiir yazacak halin yok ya.
Önce bi kendine et bakim
İşte bak okuduğunu anlamayan andaval :d liseli misin yavrum sen?
Normal hiçbirimizi sevmiyorsun 😄
He öyle
Benim de he insanlar çok canım geliyor
Kız azdın mi Ayşe rahat dur lan
Hasta mısın
Etsen ne olacak
Kafanızı kullanın aw
Bayılıyorum sana aşk
İmza mi istiyon giz
Niyrme ya
Herkesin de sana etmesini ister misin? 😝🔥🤪
Kufrederek 🤣