Babam anneni aldatıyor hem de eski nişanlısıyla. Yani mide bulandırıcı iğrenç bir durum lütfen bana yardım edin. Olayları biraz detaylandırırsam daha iyi anlarsınız. Yıllar önce babam amcasının kızıyla yani kuzeniyle nişanlanmış sonra da nişanı atmış daha sonra kızı başka bir adamla nişanlanmış tam düğün günü kız işten vazgeçmiş ve babama kaçmaya çalışmış babam da razıymış ama olmamış kız başka bir adamla evlenmiş. Aradan bir iki yıl geçince babamı da annemle evlendirmişler ama ne annemin ne de annemin ailesinin bu durumlardan haberi yokmuş annem bana hamileyken anneme bunu anlatmışlar. Bu arada biz ve babamın eski nişanlısıyla kocası aynı mahallede yaşıyoruz.
Bundan bir yıl önce bir düğünde babamla o kadının yakınlaşmasını farkettim annem de farketti ama fazla üstünde durmadık bu sene yine aynı şey oldu ve bunda annem çok sinirlendi ve babamla çok feci bir şekilde kavga ettiler annem unutmuş gibi yaptı ama unutmadı ve ben ve kardeşim için sustu ama babamın ailesiyle tamamen ilişkisini kesti. Çünkü bu birlikteliği planlayan kişi halam. Annem dedemden kalma zengin bu yüzden annemden nefret ediyor (tabi arada başka olaylar da var).
Ben şu an 19 yaşındayım ve 11 yaşında bir kardeşim var o kadının da benim yaşımda bir kızı ve 12 yaşlarında bir tane daha kızı var. O kadının kocasının da hiç bir suçu yok. Durumlar çok kötü yani ama dün ben babamın başka bir hattı olduğunu farkettim ve galiba o numarayla haberleşiyolar.
Ben babamı ve o kadını herkese rezil etmek istiyorum. Şu anda anneme bir şey anlatamam çünkü ananem yeni vefat etti onun için çok üzgün. Bana lütfen yardım edin artık çok yoruldum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer