Herkesin dalga geçtiği, hor gördüğü biri olmaktan nasıl kurtulurum?

Çocukluktan beri sürekli dalga gecilme asagilanma hor görülme ortaokul lisedeki öğrenciler bunu yapıyordu. Köye gidiyordum. Kuzenim beni bırakıp bilerek başka arkadaşlarının yanına kaçıyordu. Biri ölürdü. Taziyeye giderdim. İşlerin hepsini bana yaptırirdi. Bende sinirlenir. İki dk yapmazdim. Hemen başkasına söylerdi. Bu iş yapmıyor diye. Kuzenimlw arkadaşlık kurmaya çalışırdım. Diğer kuzenim buna yapıştı derdi. Hayatım boyunca onemsenen olmadım. Ailem her şeye sus diye buyuttuler beni. Bir ortama girdiğimde hizmetçi konumundayim. İtediği gibi dalga geçiyorlar. Başka şehirden kuzenim geldi. Şu an yaşım yirmi beni de çağırdı. Evine gittim. Alttan alttan gülüyor bana. Anlıyorum ben. Hiçbiri lafımı önemsemiyor. Altta geri planda kalıyorum. Hatta laflarimi duymuyorlar bile. Nereye gitsem dalga gecilme, dışarıda egitimli gördüğüm adam bile bana saf diyor. İnsanlar kolayca dalga geçer gülerler bana. Hatta yanımda bile dedikodumu yaparlar. Sürekli slk derler. Ben artık boğuluyorum. Biri dalga geçince ya kendimi ya o kişiyi ömek istiyorum. Biktim ezilmekten dünyaya sanki bir ben sigamiyorum. Kardeşim annem bile bana inanmıyor. Dalga geçtiklerine yanlış anlıyorsun diyor. Yoruldum artık. Ailede böyle. Onlara da tahammülüm yok. Hiçbir zaman önemsenen olmadım. Mesela kütüphaneye gittim. Adamın biri bu kafayla kütüphaneye geliyor dedi. Yanında da bir kız vardı. Gözlük takmış ve ayağını şöyle yapmış dedi. Ağladım yine. Dalga gecilmeye hiç gelemiyorum artık.

Herkesin dalga geçtiği, hor gördüğü biri olmaktan nasıl kurtulurum?