Kaynanam ve kaynım sürekli hakaret ediyorlar, canıma okuyorlar. Ben ne yapacağım?

Eşim hasta. Evlendigimiz zaman daha 4 ay gecmistiki esim hastalandi. Calisamiyor ama issizlik parasi aliyor. Cocugumuz var, o dort 4 lik donemde hamile kalmistjm. Suanda cocugumuz 10 yasinda. Yillardir cocugum icin katlaniyorum cunku bakabilecek kimse yok kaynanamdan baska. Kaynim da bizimle kaliyor. Kaynimdan ve kaynanamdan surekli hakaret duyuyorum. Kaynim bir defa beni dovdu maalesef. kaynanam hakettin diye uzerime saldirdi. Birakip gidemiyorum cocuguma da ayni eziyetleri yaparlar biliyorum. Kaynanam cocuga dogru duzgun yemek vermiyor, sadece doldurmayi biliyor, sabahtan aksama kadar evde yokum, o nu firsata cevirip hakkimda hakaretler ediyor

Ne yapmaliyim arkadaslar. Delirme doktasindayim

Güncellemeler
+1 yıl
Kardeslerim, içimi dokmek icin yazdim. Çozum yok. Zaten uvey baba getirmek istemedigim icin katlaniyorum bunlara. Ayri eve cikma durumum yok, kirayi odesem bakiciya yetmiyir. cocuk hala yalniz evde kalacak durumda degil.. Arti erkek egemen bir topraklarda yasiyoruz, iki dakikada beni harcarlar.. Bu topraklarda kadin olmak gercekten zor.. Belki psikolojik destek alirim biliyorum veya baska tavsiyeniz varm
Güncellemeler
+1 yıl
Kaynim evde kalmak istemiyir. Aslinda o da delirmek uzere. Kaynanam zorla tutuyor cunku ben calisirken esimi hareket ettirecek vs kimse yok. Yani kaynim da hayatini mahvediyor. O da yapmak zorunda olmadigi sorumluluk yuzunden bence bu yasta delirmek uzere.. Ama fazla anneci oldugundan "oglum gitme diyen kaynanami dinliyor ve her kaldigi zaman bize kinlesiyor.. O da zor. da..
Yanj boyle bir durum
Kaynanam ve kaynım sürekli hakaret ediyorlar, canıma okuyorlar. Ben ne yapacağım?