Olayda kimin haklı veya haksız olduğunu anlamayacak durumda olduğunuzu kabul edelim.

(BU YAZDIKLARIMIN HEPSi SORUDADA DENDİĞİ GİBİ KİMİN HAKLI OLDUĞUNU BİLMİYORUM O ŞEKİLDE YORUMLADIM)
Valla ben şöyle söyliycem güzel kardeşim bence beni böyle bir durumda bırakıyorlarsa seçmem kimseyi kocam beni 9 AY karnında taşıyıp bu yaşa getiren kişiyle aramda bırakıyorsa o kocada bir sorun vardır çok net.
Annemde beni çok sevdiğim hayatımı bçrleştirdiğim biri ile arada bırakıyorsa kusura bakmayın ama ondada sorun vardır. Görüşlerim bunlar teşekkür ederim. Iyi günler diliyorum Allah'a emnet olun. Güzel kardeşlerim.
İnsana sorulmuş: " Hangi kolunu kesmemizi istersin?" sorusudur bu. :)
Ancak insan bu konuda bir tercih yapamaz.
Bu ancak eş ya da anneye hak ettikleri değeri vermekle dengede tutulabilir. Eşin, eşinden anneyi hor görmesi/dışlamasını istemesi gibi bir hakkı yoktur.
Ya da annenin, oğlundan/kızından böyle bir şey isteme hakkı yoktur. Bu konuda erkeğin yapabileceği tek şey dengede tutmaktır, aksi takdirde yine en çok o huzursuz olur. Görev daha çok eş ve anneye düşer herkes yerini bildiği sürece sorun olmaz. Seven, sevdiğinin sevdiklerini de sever." Büyüklerin yaşı ilerlediği için bir süre sonra zaten söz geçirilemez. Buna sabır göstermenin sevabını da herkes kazanamaz. Huyu güzel insan her konuda eşinin yanında olmayı tercih eder.
Sizi takip ettim ne güzel cevaplamişsiniz 🙏
Teşekkür ederim.☺
Cevap
2Cevap
Ilerde sizde bir kaynana olacaksınız bide oyle dusunun oyle hareket edinn
Konunun benimle ilgisi yok?
Zor soru ya 😀 insallah boyle bir sey olmaz
Haha o yüzden kimse soruya cevap vermedi herhalde
Olabilir sende cvp vermeyelim diye sormussun zaten baksana her yolumuz kapali 😂
Ama hayatın gerçeği. Beyler ne yapıyor merak ediyorum
Annem çok daha değerli olmayan eşimle karşılaştıralamaz bile o kimde annemle karşılaştırcam onu anlaşma ile evlenirim anca zaten boşanırım maddi durumumda var istedim herşeyi elde ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?