Aile & Toplum Menfaati bitenin muhabbeti de biter, sözüne katılıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bi insana selam vermeden nasılsın demeden sohbete başlanılır mı ya...Ne ayıp bir şey Menfaati bitenin muhabbeti de biter, sözüne katılıyor musunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
CᴇʜᴇɴɴᴇмᴅᴇкiVᴏᴅкᴀ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kesinlille katılıyorum insanların samimiyetine zerre inanmıyorum herkes menfaatinin peşinde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bu durum beni yiyip bitiriyor siinirden Yorumla
Yaseminn03 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Fazlasıyla doğru dünya artık bunun üzerine kurulmuş gibi o derece 0 6 Yorumla Soran +1 yıl canımı aşırı sıkanlar var Yorumla Yaseminn03 +1 yıl Taviz vermemelisin kimseye Yorumla Soran +1 yıl sinirden iiçim içimi yiyor Yorumla Yaseminn03 +1 yıl Sinir birşeyi değiştirmez ya da yok etmez daha kötüsünü doğurur hep o yüzden değmeyecek insanlar için kendini yıpratmaya değmez Yorumla Soran +1 yıl ona olan öfkemi wptan kusunca ss alıp arkadasına atması daha da körükledi sinirimi... Yorumla Yaseminn03 +1 yıl Gerek var mıydı sence? Yorumla
ThugLife209 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Hem de ne katılıyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl canımı aşırı sıkanlar var reis, neden böyleler anlamıyorum Yorumla ThugLife209 +1 yıl Çocukluk arkadasim bile durup dururken ilişkiyi kesti s*kimdemi hayır direk engel kim neyi hakediyorsa öyle davran etrafinda onun bunun çocuklari olucağina yalnız kal daha iyi. Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Katılıyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl canımı aşırı sıkanlar var reis, neden böyleler anlamıyorum Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Maalesef insanoğlu böyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kesinlille katılıyorum insanların samimiyetine zerre inanmıyorum herkes menfaatinin peşinde
bu durum beni yiyip bitiriyor siinirden
Fazlasıyla doğru dünya artık bunun üzerine kurulmuş gibi o derece
canımı aşırı sıkanlar var
Taviz vermemelisin kimseye
sinirden iiçim içimi yiyor
Sinir birşeyi değiştirmez ya da yok etmez daha kötüsünü doğurur hep o yüzden değmeyecek insanlar için kendini yıpratmaya değmez
ona olan öfkemi wptan kusunca ss alıp arkadasına atması daha da körükledi sinirimi...
Gerek var mıydı sence?
Hem de ne katılıyorum
canımı aşırı sıkanlar var reis, neden böyleler anlamıyorum
Çocukluk arkadasim bile durup dururken ilişkiyi kesti s*kimdemi hayır direk engel kim neyi hakediyorsa öyle davran etrafinda onun bunun çocuklari olucağina yalnız kal daha iyi.
Katılıyorum
canımı aşırı sıkanlar var reis, neden böyleler anlamıyorum
Maalesef insanoğlu böyle
Katılıyorum
Katılıyorum