Diğer Muhabbbet etmek istiyen var mı ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Varsa gelsin Güncellemeler+1 yıl Ya canım sıkıldı aq gelin lan Muhabbbet etmek istiyen var mı ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Мэматi_баба_рro Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl https://youtube.com/shorts/8bFYgT9fHoA?feature=shared 0 43 Yorumla Soran +1 yıl Bu linkler bende açılmıyor be Memati gülüm Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Ahhh beee dijdjdjd m.youtube.com/shorts/8bFYgT9fHoA?feature=sharedŞimdi acildi mi Yorumla Soran +1 yıl Puhahahaha açıldı dnmdjdkd Yorumla Soran +1 yıl Ayıp aq djdkkd git burdan Memati Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Asndkddjjdjdjdjdjd baneneekk Yorumla Soran +1 yıl Memati nick'li birinden kibarlık bekliyemezdim zatne djdkdkd şaşırtmadin aq Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl 🥺🥺🥺🥺🥺bidaa beni gördüğünde ayağa kalk , eline koluna da mukayet ol ? https://youtu.be/TV2C3vYqrOo?feature=shared Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺 su emojiye patladimmm hdkdjdkkd Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Yorumla Soran +1 yıl Tamam tamam en buyuk kabadayı kabul ediyorum ben seni Memati 🥺🥺 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Olleeyyy dkdjdjdjdjdjd Yorumla Soran +1 yıl Mematim de mematim 🥺🥺 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Gizlim de gizlim dkwnkdnskd Yorumla Soran +1 yıl Ndkdnx bana kimse bunu demişti Memati 🥺 benimle evlenir misin Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Demişti heeğ? Ayrıldık bitti bosaniyoruz Yorumla Soran +1 yıl Dememişti yazmak istediğimi sende biliyorsunnn 🥺😔 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl youtube.com/shorts/6uOtJUE0c9s?feature=shared😑 Yorumla Soran +1 yıl Bak ya hemen tazminat böyle mi olduk şimdi 🥺🥺 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Jdjdjdjdjdjdjs evetttt giiitttt Yorumla Soran +1 yıl Memati sen ya bana ya kara topraga yar olursun 😡 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Nsdkjdksdnskdnksndkdbdjd sapsik adam Yorumla Soran +1 yıl Hadi evlenelim Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Jcdkdhdjdhdjdbdjdb gözük bakim bana komik çocuksun hee Yorumla Soran +1 yıl Nasıl gözükücemm soruyu ben sordumm 🥺 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Neyse boş ver seni tanımak güzeldi gizli gihjkhjh Yorumla Soran +1 yıl 😔 senide Memati git simdi kimlere yar olcan kim bilir Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Ellere yar olucam yiğidim... Elveda Yorumla Soran +1 yıl Üğğ oldurcem seni Memati bekle sen 😡 djdkdk ya da gel nikahimizi kıyalim Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Djfkfjfjjfndjdbdjxjxjddnksjdjd sen beni yersin be ben senlen evlenmem xkdnkdkejd Yorumla Soran +1 yıl Jdjdjdjd hangi kabadayı dın noldu korktun mu djdkd Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Sadece laflarım öyle lan diye bagirsan ağlarım şoooaaann Yorumla Soran +1 yıl Oyy oyy mematimm guzumm ağlama tamam tamam bagirmiyorum djkdkd Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Jcjdjdjdkdkdkdkdkdkdjdj şaka yaptım çok sinirliysem ne bagiruyon lan diye çakarım ağzının üstüne 😋😻 Yorumla Soran +1 yıl Bak bak sen djjdjd sinirmişte oyy sinirlendin mi çenn Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Gizli mi senin adın 😑 Yorumla Soran +1 yıl Evleniceksek ismim serhat 🥺 evlenmiyceksek gizli 👉👈 shskdhskdnskcjsk Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl La ciksana ne naz yaptin Yorumla Soran +1 yıl çıkmıyor deli soruyu soran benim jdkdkdk Yorumla Soran +1 yıl Memati kavusamuyoruz yiğidimm 🥺🥺👉👈 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl La manyak takip atsana Yorumla Soran +1 yıl Tamam atıyomm mematim 🥺 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Fbjfjfjffjfjfn attt sapsikk Yorumla Soran +1 yıl Attım mematim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bi şarkı varlı öyle, "Muhabbete geldik, va hayra hayra hayra" diye, o geldi aklıma aniden 😮🤔🧐 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok bilemedim jdkdkd guzelmi bari şarkı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buldum, şuymuşhttps://youtu.be/TKV3nu8HfmY?si=ptI5N7xXZu1uteJW Yorumla Soran +1 yıl Ooo güzelmiş be çok pozitif djjddj ne varsa eskilerde var zaten dudkdk Yorumla
minikxkanarya Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Benn 2 2 Yorumla Theguardy +1 yıl Yazabilirsin bana Yorumla Soran +1 yıl @Theguardy bak bak ne güzel rol çalıyorsun çen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu linkler bende açılmıyor be Memati gülüm
Ahhh beee dijdjdjd m.youtube.com/shorts/8bFYgT9fHoA?feature=shared
Şimdi acildi mi
Puhahahaha açıldı dnmdjdkd
Ayıp aq djdkkd git burdan Memati
Asndkddjjdjdjdjdjd baneneekk
Memati nick'li birinden kibarlık bekliyemezdim zatne djdkdkd şaşırtmadin aq
🥺🥺🥺🥺🥺bidaa beni gördüğünde ayağa kalk , eline koluna da mukayet ol ? https://youtu.be/TV2C3vYqrOo?feature=shared
🥺🥺 su emojiye patladimmm hdkdjdkkd
Tamam tamam en buyuk kabadayı kabul ediyorum ben seni Memati 🥺🥺
Olleeyyy dkdjdjdjdjdjd
Mematim de mematim 🥺🥺
Gizlim de gizlim dkwnkdnskd
Ndkdnx bana kimse bunu demişti Memati 🥺 benimle evlenir misin
Demişti heeğ? Ayrıldık bitti bosaniyoruz
Dememişti yazmak istediğimi sende biliyorsunnn 🥺😔
youtube.com/shorts/6uOtJUE0c9s?feature=shared😑
Bak ya hemen tazminat böyle mi olduk şimdi 🥺🥺
Jdjdjdjdjdjdjs evetttt giiitttt
Memati sen ya bana ya kara topraga yar olursun 😡
Nsdkjdksdnskdnksndkdbdjd sapsik adam
Hadi evlenelim
Jcdkdhdjdhdjdbdjdb gözük bakim bana komik çocuksun hee
Nasıl gözükücemm soruyu ben sordumm 🥺
Neyse boş ver seni tanımak güzeldi gizli gihjkhjh
😔 senide Memati git simdi kimlere yar olcan kim bilir
Ellere yar olucam yiğidim... Elveda
Üğğ oldurcem seni Memati bekle sen 😡 djdkdk ya da gel nikahimizi kıyalim
Djfkfjfjjfndjdbdjxjxjddnksjdjd sen beni yersin be ben senlen evlenmem xkdnkdkejd
Jdjdjdjd hangi kabadayı dın noldu korktun mu djdkd
Sadece laflarım öyle lan diye bagirsan ağlarım şoooaaann
Oyy oyy mematimm guzumm ağlama tamam tamam bagirmiyorum djkdkd
Jcjdjdjdkdkdkdkdkdkdjdj şaka yaptım çok sinirliysem ne bagiruyon lan diye çakarım ağzının üstüne 😋😻
Bak bak sen djjdjd sinirmişte oyy sinirlendin mi çenn
Gizli mi senin adın 😑
Evleniceksek ismim serhat 🥺 evlenmiyceksek gizli 👉👈 shskdhskdnskcjsk
La ciksana ne naz yaptin
çıkmıyor deli soruyu soran benim jdkdkdk
Memati kavusamuyoruz yiğidimm 🥺🥺👉👈
La manyak takip atsana
Tamam atıyomm mematim 🥺
Fbjfjfjffjfjfn attt sapsikk
Attım mematim
Bi şarkı varlı öyle, "Muhabbete geldik, va hayra hayra hayra" diye, o geldi aklıma aniden 😮🤔🧐
Yok bilemedim jdkdkd guzelmi bari şarkı
Buldum, şuymuş
https://youtu.be/TKV3nu8HfmY?si=ptI5N7xXZu1uteJW
Ooo güzelmiş be çok pozitif djjddj ne varsa eskilerde var zaten dudkdk
Benn
Yazabilirsin bana
@Theguardy bak bak ne güzel rol çalıyorsun çen