Bazı çalışanlar beni kovdurmak için sinsi plan yapıyorlar?

Yurtdışında fabrikada çalışıyorum. Bu ayın sonuna sözleşmem bitiyor ya cıkısımı verecekler ya da ömürlük sözleşme imzalıcam. Benim gibi kontratı bitecek başka bir kadın var. Söylentilere göre ya onu seçenekler ya beni. Çoğu kişi benim kalmamı istiyor çünkü kimseye karışmıyorum o ise çok sinsi herdefasında duygu sömürüsü yapan biri. Şimdi bu kadın ve kankası bana türlü tuzak kurmaya çalışıyor. Beni son anda bir kavgaya sokup kovdurmak istiyorlar ve yüzüme gülüyorlar iyi davranıyorlar. Ben otobüsle geliyorum bana birini buldular arabasıyla getirecek daha kolay olsun diye oysa hep geç getiriyordu. Molada birden yüksek sesle beni kullanarak laf sokuyorlar. Bugün görmezden geldim atarlandı senin sorunun ne diye bende durumu toparladım yoksa kavga çıkarmak istiyordu. Beni bu konuda çok uyardılar dikkat et diye çünkü çantama bir şey koyup beni son anda hırsızlıkla suclaya bilirler (daha önce yapmış). Geçenlerde zaten gümüş bilezigini kaybetmişti burdakiler hırsız diyordu. Bu ayın sonuna kadar nasıl yapacağım bilmiyorum. Benimle konustukları zaman sinir oluyorum nasıl tutucam kendimi.
Bazı çalışanlar beni kovdurmak için sinsi plan yapıyorlar?