Sevgilim gürcü sevgilimin amcası gürcistan mafyası zaten erkek arkadaşım silahsız da gezmiyor kavga ettiğimizde tehditkar konusuyor ama gönlümüde alıyor özür dileyerek sizce tehlikelimi gurculer örnek sedat peker alattin çakıcı falan hep gürcü kökenli
Batum'da bulundum da adamlar biraz kaba. Boynumda fotoğraf makinem vardı, bir adam durdu ve bana Gürcüce bir şeyler söyledi. Anlamayınca ''Türk müsün?'' dedi. ''Evet'' dedim ve ''Nereyi çekiyorsun?'' dedi. Yanımdaki Türkler de adama ''sana ne'' dediler. Orada kaçakçılık çok ya bu yüzden beni gazeteci sanmış. Ben polis arabasını bile çekmiştim polis görünce ''labalabalua'' bir şeyler sayıklamıştı :D Mafya olanlar var ya orası pek tekin değil Gürcüler
Gürcistan mafyası Gürcistan da söker orda polis mafya ilişkisi derin siyasi vs kara para aklama Türkiye de gürcü mafyalar iş yapamaz bizim halk onları deşer mermi den hizlilarsa gelsinler Türkiye'de devletin ön vermediği hiçbir mafya iş yapamaz bak Sedat Şahin gibi adam bile içerde Türkiye Gürcistan gibi muz cumhuriyeti değil sevgilin ayık olsun artistlik yapmasın
Mafya nin övünç duyulacak bir şeyi yoktur mafya pis iş yapar gençleri tuzağa atar esrar karı satar cehennem de hesabını verir biz namuslu adamlarız helal iş yaparız mafya değil kralı gelsin tanimayiz zorbalık yapan cevabını alır !
Sen bence kafayı yemişsin gürcü ve laz azınlıktir benliğini kaybetmiştir Türklüğü benimser Çepni türkü vardır Fatih Sultan Mehmet bolca türk yerleştirdi zamanında benden mi iyi bilcen m k
Şimdi olay şöyle yani mafya dediğimiz zaman mafyanın zaten kendisi kötü bunun Gürcü mafyası Türk mafyası Rus mafyası diye ayırmak yanlış mafyanın zaten gerçek anlamda kelime anlamı eşkiyadır eşkıyalık tır yani hangi köken olursan o sonucu eşkiyaliga dayanan her şey benim gözümde kötüdür
Çok tatlılar lann :d, benim köy vidinde, köydeki herkes peaky blinders oyuncuları gibi, kafada şişe parçalama sopayla taşla birbirlerine dalmalar, silah çekmeler iyi bir şey değil bence ama garip bir durum bu devirde, bu görseldeki adamalr çok masum ama. d