bir tane genç kız komşusundan almış bu mektubu. biraz akıl verir gibi olmuş ama komşusu haklı bence bunlara göre :D

bir tane genç kız komşusundan almış bu mektubu. biraz akıl verir gibi olmuş ama komşusu haklı bence bunlara göre :D

Bunu daha önceden okumuştum ve bence de haklı ama keşke kim olduğunu da yazsaymış diye düşünüyorum. Muhtemelen polemik olmasın diye ismini saklamış olmalı ama böylece binadaki herkesi zan altında bırakmış oluyor. Eminim ki herkesin farkında olmadan yaptıkları şeyler vardır.
Ayy şu 3 günlük hayatta insanlar ne kadar çok her şeyden problem çıkarmaya çalışıyor. Benim üst kattaki komşunun torunları bütün gün tepemde koşturuyor, sesimi bile çıkarmıyorum. Hatta bi gün kadıncağız kendi geldi dedi "benim torunlar çok koşturuyo geldikleri zaman, sizi rahatsız ediyolar dimi, kusura bakmayın" diye. Hiç dert etmedim valla. İnsanlık hali bazen benim de elimden bardak düşüp kırılıyor, muhtemelen aşağı ses gidiyordur. Robot değiliz sonuçta. Yani apartmanda %100 sessizlik namümkün. Sessiz ortam arayan müstakil eve çıksın.
Kim ne derse desin a dan z ye kadar haklı kimse kimseyi apartman dairesinde rahatsız etmeye hakkı yok aksini söyleyenin umarım basına gelir ne demek olduğunu anlar. Ben katılıyorum mektuba ben böyle mektup almam cunku mektup yazan tarafım ben, ne demek istediklerini gayet iyi anladım ben
Çok Çok guzel bir yazı komşusunu kırmadan güzel ve tatlı bir dille uyarmış. Komşu komşunun hakkına hukukuna riayet etmeli.
Efendimiz s. a. s Komşu haklarından bahsedince öyle çok haklarından bahsettiki neredeyse mirasa ortak yapacakti diye içlerinden geçirdiler yanindaki sahabeler.
O derece dikkat etmek lazım
Cevap
22Cevap
Bu şekilde yaşamıyorum :D
Kapının çalışma mekanizması, yumuşak tabanlı terlik detayı falan vererek 0-6 yaş grubu sadeliğine indirgemiş yazdıklarını. Bildiğin : -Yaşınız olgun duruyor ama, zeka geriliğiniz var, demiş. Çok ince düşünceli bir zât.
komşusu haklı falan değil isteyen istediği gibi yaşar gereksiz gürültü yapan yok bu yazılanlara göre milletin uyuma saatine de karışamaz ses geçiyorsa binanın ses yalıtımı yoktur duvarlar duvar değil ucuz bi şeydir
Komşuyu haklı buldum güzel dille açıklamış. Alan kadın psikologa gitsinler dedi ama herkes senin gitmen gerek kimseyi rahatsız edemezsin diye komşuyu savundu. Dün Twitter’da gördüm
Laftan anlamayanin hakkı kötektir. Genelde hayvan kısmı nezaketten, güzel dilden anlamaz. Onların anlayacağı dil ve frekans, o malum cennetten çıkan muameledir.
Kim yazdıysa sonuna kadar haklı. Biraz medeni olup binada yaşayan diğer insanlarada saygı duysalar bunlar olmayacak. Eğitimsizlik cahillik bencilik ülkenin en büyük sorunu.
aslında konu evlern kaliyesiz ucuz malzemeyle yapılması ses yalıtımı sıfor sekislik tugladan duvar mı olur ek izolasyon yok saçmalık normalde alt kata yan daireye ses gitmemesi kazım en azından bu kadar net değil
Yükses sesten asla hoşlanmıyorum. Kim yazdıysa çok haklı. Uyarsan bile anlamayanlar var cidden dayaklıklar.
Böyle bir mektup alacak şekilde yaşamıyorum.
Bizim üst komşuda öyle yahu gece calistigimi bildiği halde öyle yapıyor öğlen bende. Evine çıkıp uyaracam
Demek ki sürekli olarak fazla fazla rahatsız edici şeyler olmuş ve yazan kişi de kibarca yazmış hiçbir kaba kelime yok ve yazarak söylemesi daha güzel sözlü olsaydı münakaşa olabilir di mesaj olsaydı münakaşa olabilir ve taciz denilebilirdi
Çok kibar bir şekilde uyarmış ve de haklı. Biz de çok gürültü yapıyoruz önüne geçemiyorum inşallah bizi kimse uyarmaz
Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok, başkası yapıyorsa 10 katını yapmak koşuluyla dikkat ederdim.
Adam ne güzel yazmış, helal olsun gerçekten. Böyle bir mektup alsam harfi harfine uyardım.
Gerçekten çok seviyeli bir şekilde uyarı yapmış daha ne yapacak 😂
Adam psikopat net ! Bununla uğraşılmaz evi taşırım.
Bunlar yapılması gerekenler kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok
Bence çok kibar bir şekilde uyarmış, sen de biraz dikkat edersen karşılıklı saygıyla haraket ederseniz bir problem kalmaz
Çok güzel anlatmışta, kızın s. kinde bile olmaz bence, muhtemelen eve erkek atıp sabahlara kadar veriyordur
Ne iğrenç bir yorum her tek yaşayan kız eve birinimi atıyor yani
@Meriiiiiiiiiiiiii hepsi değil tabi ama atanlar çok var, zaten ekonomi berbat olduğu için çoğu üni öğrencisi es. cortluk yapıyor harçlığını çıkarmak için
Tebrikler yazan kişiyi gayet kibar bir şekilde uyarı yapmış. Eee bunu da okuyan eş. şek olsa anlar. 😂
Kadın ne güzel uyarmış öyle vallahi bu kadının değerini bilmek lazım
Böyle bi komşum olsa mektup yollamaz öldürürğm.
Üşenmeden yazmış beni bul yiğidim 😀😀
Biraz sınırlarını aşmış bence
Bence haklı sikayet eden sjsjdj
Oh iyi olmus ben de yapmistim ehehehu
Çok kibar bi adammış 😃👍
Kafam kıyak yazıları okuyamıyorum
Bu yüzden yeni binaları sevmiyorum
haklı tabi kız dağdan inmiş belli ki
Komşularım iyidir.
Aynısını yaptım hiç bir şey değişmedi
Haklı bogle tipleri döverim geliyi saygısız ayilar
Haklı