Selamlar. Komşunun bir gece yarısı senin pencerene kilitlenmiş halde durduğunu görsen ve bu bir kerelik bir olay olmasa, ne yapardın? Keyifli günler.. 🧐
#smell
Komşun tarafından gözetlendiğini fark etsen ne yapardın?
Gözetleyen komşum kadınsa bir şey demezdim sevinirdim :D sdfsdf ama diğer türlüsü tabi sorun olurdu şikayet ederdim direk ya da gider konuşurdum deli misin diye. ama zaten öyle şeyler olmaz burada pek yabancı filmler de daha çok oluyor çünkü
Var zaten öyleleri. Karşı apartmanda en üst katta oturan kadın gözünü ayırmadan evin içine öküz gibi bakıyor. Sallamıyorum. En fazla perdeyi çekiyorum ama sinir bozucu bir durum
Korkudan hiç bir şey yapamam ama bu durumu beni koruyabilecek birisine anlatırım eskiden korkusuzdum şimdi korkağın teki oldum çıktım akşam vakti tenha yerlerden gittiğimde arkamdan biri beni bıçaklıcakmış gibi hissediyorum
Ama ben perdeleri açık tutupta millete tv olmaya niyetlenmiyorum tabi türk insanı meraklıdır bu soruya benzer soru sormuştum çoğu yalan şu an baksan evlerin perdelerin çoğu açıktır tam seyretmelik sjsjjsj
Bende de tül perde hepsi birden kapatıyorum evdekilerle bu yüzden kavga ediyoruz eve güneş girmiyor diye. Benim özel hayatımı herkes görmek zorunda mı?
Inanırmısın basımda boyle bır bela var her sabah ben cıkarken sabahın korunde camdan sarkıp bısıler fısıldıyor ve sureklı benı gozetlıyor silaha ne zmn cıksam camdan bakıyor konusunu acmak bile karnıma kramplar girmesine neden oluyor
Zaten beni gözetliyorlar jdjdk hatta bana diyor seni görüyorum kulağında kulaklık bir yandan pc bi yandan telefon sesleniyorum duymuyorsun diyor jdjdjdk halbuki duyuyorum ama cevap vermiyorum 😄 ama bazen gerçekten duymuyor da olabilirim
Benim evi havalandırmam gerekse bile camı açarım perdeyi açmam böyle aşırı da muhafazakâr biri değilim ama benim de bir ölçüm var özel hayatımı herkesin bilmesini istemiyorum.
Gözetleyen bağlı olarak tepkim değişir. Ailenin güzel kızı ise çağırıp merakını gidermeye çalışırdım.. baba ise kavga ederdim. Anne ise bir tabak yemek götürürdüm